Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BEKO WTV 8744 CSXW0 - 10 let záruka na motor po registraci

Exa kód : BEK500177
 
 
 
 

 

BEKO WTV 8744 CSXW0 - 10 let záruka na motor po registraci
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pračka, Barva Bílá, Přední plnění, Energetická třída C, Náplň 8 kg, Maximální otáčky 1400 za minutu, Účinnost odstřeďování B, Hlučnost praní 51 dB, Hlučnost odstředění 74 dB, Odložený start, Dětská pojistka
 
 

9 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 256 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 500  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEKO

Exa kód:BEK500177
Kód výrobce:WTV8744CSXW0
 

 

Beko WTV8744CSXW0

Konec osamělým ponožkám na dně koše
Nečekejte se zapomenutou ponožkou do dalšího praní a přidejte ji k ostatním, i když už zrovna perete. S možností přidání prádla AddXtra lze u vybraných programů rychle a bez čekání přidat všechny zapomenuté kousky, takže žádná ponožka už nemusí čekat osamělá na dně koše.

Hedvábí do pračky? Bez obav!
Netrapte se praním v ruce, když můžete v pračce Beko prát i tkaniny jako je hedvábí či kašmír. Program na ruční praní je upraven tak, aby šetrně odstranil nečistoty z nejjemnějšího prádla, bez poškození a s perfektním výsledkem.

Zabodujte s čistým dresem
Program Sport vypere šetrně nejen sportovní, ale i membránové oblečení. Odstraní veškeré nečistoty, a přitom zachová funkčnost materiálů. Můžete se tak spolehnout, že vaše oblíbené triko bude parťákem ve hře i nadále.

Pro klid váš i sousedů
S Nočním režimem praček Beko se nemusíte noci bát. Snížení hlučnosti na minimální úroveň je dosaženo šetrnými pohyby bubnu a vynecháním závěrečného odstřeďování. Prádlo tak počká v čisté vodě a ráno, až se vyspíte do růžova, ho můžete nechat odstředit.

Naplnění bez boje
S velkými dveřmi o průměru 34 cm již nemusíte bojovat s oblečením, které vkládáte do pračky. Dvířky pohodlně projde cokoliv, ať už je to huňatý svetr nebo objemné povlečení.

Dlouhý život pračky bez vodního kamene
Hi-tech topení v pračkách Beko zaručuje dlouho funkčnost. Proti korozi a vodnímu kameni ho chrání poniklovaná vrstva, díky které má až 100x vyšší životnost oproti standardním topným tělesům a vy méně starostí.

Tichý společník pro čisté prádlo
Užívejte si klidu a pohody po práci a nenechte se rušit běžící pračkou. Technologie SilentTech™ kombinuje výjimečné odhlučnění, inovované pohyby bubnu a spolu s ProSmart™ invertorovým motorem se postará o neslyšný provoz pračky, aniž by to ovlivnilo výsledek praní.

Program pro děti i alergiky
Program Hygiene+ je přeborníkem v odstranění všech alergenů. Dokáže odstraní až 99,9 % bakterií, pylů i zbytků prášku, které můžou vadit alergikům, malým dětem a osobám s citlivou pokožkou. Jeho účinnost potvrzuje certifikace společnosti Allergy UK.

Šetrné praní každé textilie
Buben AquaWave® má speciální vzorek bubnu, se kterým se nemusíte bát ani zatrhnutí silonek. Postará se o šetrné, ale důkladné vyprání, aby byly vaše oblíbené kousky čisté a stále jako nové.

Vyprané prádlo bez pomačkání
Ne vždy se poštěstí hned po doprání prádlo z pračky vyndat, s pračkami Beko to ale ničemu nevadí. Díky automatické ochraně proti zmačkání se buben v pravidelných intervalech po dobu až 8 hodin po doprání otáčí, aby prádlo nezůstalo ležet na jednom místě, nebylo pomačkané a bylo jednodušší ho vyžehlit.

Tiché, úsporné a spolehlivé praní
Srdcem praček je motor a aby takové srdce dlouho běželo, musí být spolehlivé. Proto mají pračky Beko ProSmart™ invertorový motor, který svým elektromagnetickým způsobem fungování zaručuje nehlučný provoz, dlouho životnost a nízkou spotřebu. Je tak šetrný k vašemu oblečení, peněžence i životnímu prostředí.

Čistá pračka stále jako nová
Pračky Beko se umí postarat nejen o čistotu prádla, ale i samy o sebe. Program DrumClean je sestaven tak, aby rychlými a prudkými pohyby vody odstranil veškeré zbytky prášku, textiliií a aviváže a pračka tak byla stále čistá a věrně sloužila roky.

Poradí si s každou skvrnou
Fotbal je skvělá hra, ale odstraňování skvrn po trávě už tak zábavné není. Naštěstí program StainExpert™ zvládne odstranit až 24 druhů skvrn díky kombinaci různých teplot, specifickým pohybům bubnu a doby praní a máčení. Výsledkem je čistý dres na jedničku připravený na další fotbalové řádění.

Chytré senzory, které při praní šetří
Aby byly pračky Beko co nejvíce úsporné, vybavili jsme je chytrými senzory OptiSense®. Ty přizpůsobí při každém praní množství vody a spotřebu energie přesně na míru vašemu oblečení tak, aby byla zaručena kvalita praní, ale i nejnižší možná spotřeba.

Myslíme na životní prostředí a vaši peněženku
Pračky Beko jsou navrženy tak, aby spotřebovaly co nejméně energie. Velká část našich praček má proto energetickou třídu minimálně A+++ či lepší. Tímto způsobem se nám daří šetřit nejen vaše peníze, ale i životní prostředí.

I do malé koupelny se sušička vejde
Sušička šetří čas i práci, o tom není pochyb, ale kam s ní, když bydlíte třeba v garsonce? Jednoduše jí postavte na pračku a zafixujte pomocí mezikusu. Díky němu můžete bez obav posadit sušičku o hloubce 54 cm i na pračku s hloubkou 45 cm a užívat si prostoru, kde nepřekáží sušák.

Vypere plnou pračku prádla za rekordních 28 minut!
Plný koš prádla a málo času nemusí být námět na horor. S programem Denní Express můžete vyprat plnou pračku prádla při 30 °C už za 28 minut a strašáka v podobě prádleního koše přeperete levou zadní během chvilky.

Postará se o každý šatník
S chytrými pračkami Beko se už nemusíte bát o své oblíbené oblečení. Ať už chcete, aby vaše oblíbená košile dlouho vydržela nebo aby vaše tmavé oblečení nevybledlo, pračka Beko si hravě poradí s obojím. Se speciálními programy na košile, tmavé prádlo a programem pro ruční praní bude všechno oblečení dokonale a šetrně vyprané.

Vaše oblíbené tričko čisté už za 14 minut
Narozeninová oslava je už dnes večer a vaše oblíbené šaty jsou v koši na prádlo. Nezoufejte, pračka Beko s programem Xpress Super Short dokáže vyprat až 2 kg prádla za 14 minut, takže než se nasnídáte, jsou šaty na ramínku a večer připravené na sebe.

Ani vlněné oblečení se pračky bát nemusí
To, že vlněné oblečení do pračky nepatří, je už dávno překonané. Důkazem toho je certifikovaný program WoolMark® pro praní vlny. Pomalými a šetrnými pohyby vypere váš oblíbený svetr tak, aby si zachoval svůj tvar a zůstal stále jemný na dotek.

100% využití pracího prostředku
Věděli jste, že u běžných praček uniká část pracího prostředku do odpadu ještě před začátkem praní? Pračky Beko mají proto AquaFusion, technologii, díky které je využito 100 % nadávkovaného pracího prostředku. Tím ušetří nejen vaši peněženku a životní prostředí, ale také dokonale vypere vaše oblečení.

Naváže tam, kde skončila
Vypadla elektřina a vy jste zrovna uprostřed praní. Co teď? Prát to celé znova? V žádném případě! Pračka Beko si pamatuje, kde před výpadkem skončila a v programu bude automaticky pokračovat. Prádlo se tak vypere, jako by žádný výpadek neexistoval.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pračka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Plnění 
 
 
Plnění
Pračky se dělí podle umístění otvoru na vkládání prádla na předem nebo horem plněné.
 
 
 
 
 
Přední plnění
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Energetická třída  C
Spotřeba el. energie 
 
 
Spotřeba el. energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
175 kWh/rok
Náplň 
 
 
Náplň
Tato hodnota uvádí v kilogramech (kg) maximální množství prádla, které může být v pračce vypráno.
 
 
 
 
 
8 kg
Maximální otáčky 
 
 
Maximální otáčky
Pračky se mimo jiné liší tím, kolik otáček za minutu zvládnou. Čím vyšší je tato hodnota, tím efektivnější může být praní a odstřeďování.
 
 
 
 
 
1400 za minutu
Spotřeba vody 
 
 
Spotřeba vody
Tato hodnota uvádí, kolik litrů vody při průměrném používání pračka spotřebuje za rok. Hodnota je čistě orientační a liší se v závislosti na intenzitě používání.
 
 
 
 
 
9239 litrů/rok
Účinnost odstřeďování 
 
 
Účinnost odstřeďování
Tato hodnota udává, jak efektivní bude odstřeďování prádla. Je udávána písmeny, kdy čím blíže začátku abecedy písmeno je, tím je proces odstřeďování účinnější.
 
 
 
 
 
B
Hlučnost praní 
 
 
Hlučnost praní
Hlučnost praní je udávána v decibelech (dB). Čím nižší je uvedená hodnota, tím tišší pračka při praní bude.
 
 
 
 
 
51 dB
Hlučnost odstředění 
 
 
Hlučnost odstředění
Hlučnost odstředění je udávána v decibelech (dB). Čím nižší je uvedená hodnota, tím tišší pračka při odstřeďování bude.
 
 
 
 
 
74 dB
Funkce a technologie 
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Rychlý program 
 
 
Rychlý program
Pro urychlení procesu praní prádla některé modely praček disponují tzv. zrychleným programem, díky kterému prádlo vyperete v kratším čase.
 
 
 
 
 
Ano
Dětská pojistka 
 
 
Dětská pojistka
Jedná se o systém zabezpečení pračky pro případ nechtěné manipulace dětmi. Tato funkce je běžně rozšířená a disponuje jí drtivá většina aktuálně dostupných modelů.
 
 
 
 
 
Ano
Speciální motor 
 
 
Speciální motor
Někteří výrobci osazují pračky motory, které používají technologii, která je v určitých směrech odlišná oproti konvenčnímu řešení. O použití tohoto motoru informuje právě tento parametr.
 
 
 
 
 
Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Rozměry 
Výška  84 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  59 cm
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Zavolejte na číslo: 800 350 333 (denně od 8 do 18 hodin) pro nahlášení závady nebo vyplňte reklamační protokol na adrese: https://www.bekocr.cz/objednavka-opravy-spotrebice
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi