Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BEKO DE 8635 CSDRX0

Exa kód : BEK500069
 
 
 
 

 

BEKO DE 8635 CSDRX0
energetická třída A+++
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Bílá, Přední plnění, Kondenzační, Energetická třída A+++, Třída účinnosti sušení A, Náplň 8 kg, Hlučnost sušení 65 dB, Odložený start, Tepelné čerpadlo
 
 

12 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 736 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 650  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEKO

Exa kód:BEK500069
Kód výrobce:DE8635CSDRX0
 

 

Ať si děti hrají

Pokud máte v domácnosti malé děti, asi víte, jak jsou pro ně lákavé čudlíky všech spotřebičů. Proto jsou sušičky Beko vybavené dětským zámkem. Zabrání přenastavení programu v průběhu sušení a vy se nemusíte bát, že se jemné prádlo začne sušit jako prostěradla.

Ideální křivky pro nerušený večer

Po náročném dni si zasloužíte klidný večer, ale čisté prádlo je taky potřeba. S S-shape konstrukcí sušiček Beko můžete mít obojí. Originální konstrukce bočních stěn totiž zaručuje tišší provoz, takže můžete nerušeně relaxovat, zatímco se vám připravuje oblečení na zítra.

Úsporné a šetrné sušení

Pokud vám v pořízení sušičky brání už jen obava o vzrůst nákladů, tak jsme to vyřešili. Sušičky Beko s energetickou třídou A+++ -10 % suší tak úsporně, že jejich provoz na peněžence téměř nepoznáte, ale na volném času, který vám přibyde, ano.

Jemné a šetrné sušení

Nebojte se sušit ani své oblíbené tričko! Buben AquaWave® se svou speciální strukturou povrchu prádlo šetrně a dokonce i lépe usuší tak, abyste své tričko měly na věky věků.

Sušičku dáte kamkoliv, třeba na pračku

Sušička šetří čas i práci, o tom není pochyb, ale kam s ní, když bydlíte třeba v garsonce? Jednoduše jí postavte na pračku a zafixujte pomocí mezikusu. Díky němu můžete bez obav posadit sušičku o hloubce 54 cm i na pračku s hloubkou 45 cm a užívat si prostoru, kde nepřekáží sušák.

I vlnu teď můžete sušit v sušičce

Mohlo by se zdát, že vlněné věci do sušičky nepatří, ale s programem na vlnu, který má certifikát WoolMark® Apparel Care, sušičky Beko usuší i jemný vlněný světřík s maximální péčí. Výsledek bude příjemný na dotek a bez vznikajících žmolků.

Košile vždy ve skvělé kondici

Pokud nosíte košile často, žehlicí prkno a žehlička vás nemine. S programem Košile si však můžete nepříjemný čas žehlení zkrátit na minimum. Vaše oblíbené košile usuší při nízké teplotě a speciálními pohyby bubnu je ochrání před pomačkáním.

Nikoho nezbudí a zatím usuší

Vyspěte se do růžova a ráno si oblečte své oblíbené šaty, i když byly včera na večeři. Noční program sušiček Beko je až o 50 % tišší než standardní program, takže zatímco spíte, sušička se potichu postará o vaše oblečení, aniž by někoho budila.

Ušetří vás žehlení

Víme, že je žehlení otrava, proto se vám ho snažíme zkrátit na minimum. Automatický systém proti zmačkání prádla zajistí šetrné otáčení bubnu i po skončení programu, takže i když zrovna nemáte čas prádlo ze sušičky vyndat, nemusíte se bát, že pak budete žehlit jako diví.

Usuší džíny, dres i halenku

Fámu, že v sušičce jen pár věci, jsme překonali. Sušičky Beko jsme vybavili speciálními senzory, které kontrolují teplotu sušení tak, aby s každým typem textilie bylo zacházeno, jak potřebuje. Díky tomu šetrně usušíte džíny, jemné tkaniny i vlnu, aniž by došlo k jejich vyblednutí či poškození.

Myslíme na životní prostředí a vaši peněženku

Sušičky Beko jsou navrženy tak, aby šetřili čas, ale i elektrickou energii. Drtivá většina našich sušiček je proto vybavena úsporným tepelným čerpadlem, které ušetří nejen peníze, ale i životní prostředí.

Snadné čištění bez akrobatických výkonů

U našich sušiček nemusíte podávat výkony hodné hadích žen. Sušičky Beko mají totiž všechny filtry vzduchu snadno přístupné, takže je bez obtíží vyčistíte, čímž vám sušička poděkuje svou dlouhou životností.

Neřešte vylévání zásobníku

Sušička ušetří plno práce s prádlem a aby ji nenahradila práce se sušičkou, můžete všechny sušičky Beko připojit na odpad. Tím pádem se zbavíte vylévání zásobníku na kondenzát a sušení už bude opravdu bez starosti.

Přizpůsobte sušičku koupelně

Sušičku Beko dáte opravdu kamkoliv. U řady modelů můžete otočit dvířka a změnit jejich směr otevírání, takže padnou do každého kouta předsíně či koupelny.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Bílá
Plnění 
 
 
Plnění
Pračky se dělí podle umístění otvoru na vkládání prádla na předem nebo horem plněné.
 
 
 
 
 
Přední plnění
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Typ sušičky 
 
 
Typ sušičky
Podle způsobu instalace rozdělujeme pračky na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Kondenzační
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A+++
Třída účinnosti sušení  A
Spotřeba el. energie 
 
 
Spotřeba el. energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
160 kWh/ rok
Náplň 
 
 
Náplň
Tato hodnota uvádí v kilogramech (kg) maximální množství prádla, které může být v pračce vypráno.
 
 
 
 
 
8 kg
Hlučnost sušení  65 dB
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Tepelné čerpadlo  Ano
Vnitřní osvětlení sušičky  Ano
Výška  85 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  60 cm
Hmotnost spotřebiče  65,4 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Zavolejte na číslo: 800 350 333 (denně od 8 do 18 hodin) pro nahlášení závady nebo vyplňte reklamační protokol na adrese: https://www.bekocr.cz/objednavka-opravy-spotrebice
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi