Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BE-17 BN500

Exa kód : MII315419
 
 
 
 

 

BE-17 BN500
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vyživující ionizátor
 
 

2 299 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 900 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 115  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vyživující ionizátor

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BE-17

Exa kód:MII315419
Kód výrobce:BN500160600001
 

 

BN500 - Váš soukromý masážní salón u Vás doma
Kombinovaný přístroj 3-v-1 s vyhříváním pro intenzivní čištění, hydrataci a hloubkovou masáž obličejových svalu, až 12 kombinací programu.

Jedinečný král mezi přístroji Beauty Care

V tomto přístroji získáte velmi mocného pomocníka při péči o svou plet a v boji proti všem negativním projevům na Vaši pokožce, BN500 využívá tři-stupňový proces starosti o pokožku pomocí tří rozdílných principu a tepelné terapie. Pouhé 3 kroky Vás dělí od báječného pocitu z pokožky, která každého okouzlí svojí jemností, pevností a čistotou, proste tak jako by Vám bylo 17. Stačí pouze 3 minuty a 2x týdne použít BN500 a dosáhnete velmi rychle žádoucího efektu

Jednodušší číštění než kdykoliv předtím

Pomocí speciálního kroužku dodávaného s BN500 velice jednoduše upevníte odličovací tampónem na hlavici BN500 a ten navlhčíte denním tonikem. Poté již jen stačí pomocí tlačítka zvolit jeden ze dvou režimu intenzity čištění, dle ošetřované oblasti a následné jemné přejíždět a masírovat pokožku. Během krátké chvíle tak BN500 odstraní z ošetřené pokožky diky kladným nábojům veškerý kožní maz, špínu, nečistoty a to do hloubky Vaši pokožky. To vše velmi pohodlné at už doma v koupelně, v obýváku u televize nebo v kanceláři před důležitou pracovní schůzkou.

Vyživovací terapie pokožky během okamžiku

Na očištěnou pokožku stačí nanést esenci nebo pleťovou masku. Aktivovat na BN500 vyživovací mód a jemné kroužit holou hlavicí bez nasazeného odličovacího tampónu po pokožce. Negativní náboje generované v tomto režimu se pak postarají o intenzivní a důkladné, ale presto optimální vpravení živin pod povrch Vaší pokožky, což pomocí konvenčních metod aplikace není možné dosáhnout. Veškeré živiny se dostanou okamžité pod povrch kůže a zvyšuje se tak efektivita ošetření pokožky, neboť nedochází k odpařování tekutiny z přípravku, tak jak tomu dochází u konvenční metody, jež má za následek sníženou účinnost a efektivitu aplikace těchto přípravku. Pro vetší účinnost je BN500 vybaven doplňkovou revoluční funkcí vyhřívání plochy hlavice pro tepelnou terapii. Během zahřívání pokožky dochází k vyšší elastičnosti kůže, otevření kožních póru a násobnému efektu vstřebání přípravku do pokožky. Tepelnou terapii lze využívat i v obstaních módech.

Konec povislé kůže a ochablých obličejových svalu

Posledním krokem každé ošetřovací kury v módním salónu je masáž pokožky. I tento krok zvládnete s BN500 zcela bez potíží. BN500 obsahuje mód galvanické efektivní masáže, který dokáže stimulovat velmi účinné podkožní obličejové svaly. Stimulací svalu dojde k jejich pevnosti a to i u svalu ošetřených botoxem. Díky galvanické stimulační masáži si udržíte tvar stále krásnou, pokožku elastickou a pevnou bez efektu povislosti, vrásek a dalších nežádoucích efektu. Vaše pokožka bude jemná, jako když Vám bylo 17.

Design a ergonomie v jednom celku

Tvar těla BN500 byl vyvinut s důrazem na střídmou eleganci a ergonomičnost. Jeho tvar kopírující tvar krku labutě přechází ze silnější spodní části pro lepší držení jednou rukou, do středové části s ovladači a kontrolními LED ukazately do nakloněné hlavice s kovově-chromovou úpravou. Kolem hlavice se pak nachází drážka pro fixační kroužky (v balení) na odličovací tampóny (není v balení). Ve spodní zploštělé části umožnující postavení BN500 na plochu se nachází standardní micro USB konektor pro nabíjení interního akumulátoru. Vaši BN500 tak lze nabíjet stejnou nabíječkou jako máte pro svůj mobilní telefon nebo tablet. K zapnutí a volbě režimu, včetně tepelné terapie, slouží dvě stříbrno-chromová nízko-zdvihová tlačítka. Spodním lze aktivovat vyhřívání pro tepelnou terapii a horním pak zapnout přístroj a navolit jeden ze tří režimu, včetně jednoho ze dvou pod režimu u každého z nich, k dispozici tedy BN500 nabízí celkem 12 různých variací programu. O navoleném režimu pak informují 4 stavové dvoubarevné diody. Ovládání přístroje tak nemohlo být nikdy jednodušší a přehlednější. Vlastní tělo přístroje je v provedení dvou decentních barev. Přední část v decentní barvě zlato-Růžové, kterou znáte ze značkových mobilních telefonu nejvyšší třídy s mírnou perleťovou úpravou a zadní část pak tuto eleganci doplňuje v barvě bílé, opět s decentní perletí.

Produkty své třídy:

Vyživování - 2 modely: BN100 & BN500.
BN100 pro oci a citlivé obličejové partie, BN500 univerzální vše-v-jednom
BN100 - lze provádet rychlou 5 min proceduru kdykoliv a kdekoliv. Díky své malé velikosti je vhodný do dámských kabelek. Provádí též mírnou masáž svalu (ionizace) a možnost nanášení krému.
BN500 - vše-v-jednom: řádné a hloubkové čištění pokožky + intenzivní výživa + masáž podkožních svalu (ionizace), zabezpečení pevnosti tváře (botox) a prevence proti vráskám.

Souhrn vlastností:

  • čištění pokožky
  • výživa pokožky
  • ionizace a masáž pokožky
  • tepelná terapie
  • 3 režimy a 12 programu
  • připraveno pro použití standardních odličovacích tampónu
  • mnohonásobně efektivnější ošetření pokožky a vstřebání živin do pokožky
  • odstranění vrásek, kruhu pod očima, opuchlých očí
  • odstranění povislosti obličejových části
  • stimulace svalu po ošetření botoxem
  • odstranění dvojí brady
  • nabíjení pomoci micro USB kabelu
  • Propagační videa BE-17

Obsah balení:
1x BN500
2x fixační kroužek na tampóny
1x nabíjecí kabel micro USB
1x Český a Slovenský návod


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.be-17.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi