Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BE-17 BN100

Exa kód : MII315418
 
 
 
 

 

BE-17 BN100
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vyživující ionizátor
 
 

399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

330 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vyživující ionizátor

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BE-17

Exa kód:MII315418
Kód výrobce:BN100160600001C7
 

 

BN100 je ionizační čistič pleti, který pečuje o Vaši pokožku ve čtyrech krocích. Čistí, odstraňuje vrásky, aktivuje a osvěžuje pokožku. BN100 se rychle stane součástí každé dámské kabelky.

Jednodušší už to být nemůže

Díky svojí velikosti připomínající značkové kuličkové pero se rychle stane každodenním pomocníkem po celý den. Tento malý technologický zázrak masíruje pokožku včetně citlivých částí kolem očí, úst a nosu. Provádí ionizaci pokožky pro udržení její skvělé kondice zabraňující stárnutí a zároveň lze díky unikátnímu zakončení hlavice ve tvaru malé lžíce nanášet krém.

Jednoduše uchopíte BN100 do jedné ruky a přiložíte k pokožce. Přístroj sám detekuje pokožku a automaticky se zapne, po oddálení se opět automaticky vypne. Jednodušší už to být nemůže. Soustřeďte se plně na práci s Vaší pokožkou a ne na ovládání pomůcek. Díky tomuto principu automatického zapínání a vypínání BN100 šetří vloženou AAA baterii a předchází tak i samovolnému zapínání v kabelce nebo kapse při přenášení.

BN100 zabezpečí pomocí ionizace pokožky její dokonalou výživu a pomůže Vám k udržení pleti ve stále báječné kondici, jako když Vám bylo 17.

I technologie mohou být krásné

Tělo BN100 je vyrobeno z kvalitního materiálu v designu leštěného nerezu, speciální povrchová úprava eliminuje otisky prstu. Střed vlastního těla pak přetíná elegantní barevný pruh s kruhovou dotykovou plochou pro Váš prst. V horní části se pak nachází aktivní bod jež provádí vlastní ionizaci a výživu pokožky. Tato plocha je uzpůsobena designéry tak, aby mohla být využita jako malá lžíce pro nabírání a implementaci krému.

Produkty své třídy:

Vyživování - 2 modely: BN100 & BN500.
BN100 pro oči a citlivé obličejové partie, BN500 univerzální vše-v-jednom
BN100 - lze provádět rychlou 5 min proceduru kdykoliv a kdekoliv. Díky své malé velikosti je vhodný do dámských kabelek. Provádí též mírnou masáž svalu (ionizace) a možnost nanášení krému.
BN500 - vše-v-jednom: řádné a hloubkové čištění pokožky + intenzivní výživa + masáž podkožních svalu (ionizace), zabezpečení pevnosti tváře (botox) a prevence proti vráskám.

Souhrn vlastností:

  • výživa pokožky
  • ionizace pokožky
  • odstranění vrásek, kruhu pod očima, opuchlých očí
  • odstranění povislosti obličejových části
  • stimulace svalu po ošetření botoxem
  • odstranění dvojí brady
  • napájení z AAA baterie
  • Propagační videa BE-17

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.be-17.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi