Produkt je vyřazen!
 

 

BE-17 BE200

Exa kód : MII315415
 
 
 
 

 

BE-17 BE200
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

2 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 065 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 125  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BE-17

Exa kód:MII315415
Kód výrobce:BE200160600001
 

 

Jedinečný čistič pleti a její následné vyživení pomocí ionizace na čisté přírodní bázi. Tento přístroj dokáže již během prvního použití proměnit Vaši pokožku na pokožku 17ti leté dívky a to vše s velkým ohledem na životní prostředí.

Bereme ohled na životní prostředí

Produkt BE200 je založen pouze na přírodní bázi čištění pokožky, nevyužívá přípravky s microbeads* a tak přispívá k ochraně životního prostředí. K dosažení dokonalého čisticího efektu stačí pouze navlhčit pokožku tváře nebo ruky, zvolit jeden ze tří režimu exfoliace a 1,68 miliónu jemných ultrazvukových vibrací se postará o okamžitě viditelný efekt poté, co začnete pomalu pohybovat kovovým zakončením (tzv.špachtlí) po pokožce.

Konvenční prostředky na čištění pleti, ale i zubní pasty nebo mýdla využívají ke zvýšení účinnosti malé částice tzv.microbeds. Jedná se produkt chemického průmyslu, který je každý den splachován tekoucí vodou do odpadu. Jelikož současné technologie čištění a filtrace vody nedokážou tyto látky odstranit, kolují tak v přírodním koloběhu vody a dostávají se do vodních živočichů, kteří jsou následně potravou i pro lidi. Jelikož tyto látky nejsou odbouratelné, dochází k hromadění těchto látek v tele. Bohužel tyto látky neprospívají lidskému zdraví a mohou způsobit mnoho zdravotních problému.

Dokonalé vyčištění pokožky
Díky vestavěné ultrazvukové technologii, přístroj dokáže rychlostí 1,68 milionu kmitu za minutu odstranit z navlhčené pokožky během okamžiku mrtvé buňky, pot a povrchový kožní tuk. Na zařízení se nachází ovladač volby režimu, lze si zvolit normální režim, intenzivní režim a nebo režim jemný s přerušovanou aplikací, který je vhodný pro ta nejcitlivější místa jako je okolí očí nebo nosu. Čistění pleti se tak pro Vás stane příjemnou činností. Jako čtvrtý mód BE200 nabízí ionizaci a výživu kůže. V tomto režimu dochází k aktivnímu vyživování pokožky a masáži pomocí iontu podkožních svalu. Díky BE200 si zachováte stále pevnou pokožku, zabráníte poklesu svalů, které zejména po použití botoxu oslabují a chabnou, též lze pomocí aktivní ionizace odstranit tzv.druhou bradu, váčky pod očima či opuchlo st očí. BE200 je unikátní přístroj pro dokonalé očištění a výživu pleti na přírodní bázi bez nutnosti využívat na chemii založené krémy.

Iontová technologie pro velkou absorpci:
Po čištění naneste oblíbenou výživu na Vaši pokožku a pouze si vyberte vyživující režim. Ionizační proces umožňuje živinám proniknout hluboko do kůže a zajistit tak jejich okamžité a ideální vstřebání do ošetřené pokožky. Pouze dobré očištěná a vyživená pokožka je dobrým základem k tomu, aby jste vypadala tak, jako když Vám bylo 17.

Jednodušší už to být nemůže:
Na ergonomicky tvarovaném tele se nachází spínač a nad ním volič režimu Standardní vibrace / velmi jemné přerušované vibrace / jemné vibrace a režim ionizace a výživy. O zapnutí a právě zvoleném režimu informuje uživatele sada pěti malých diod v kruhovém provedení. V horní části těla přístroje provedeného v decentní bíle barvě s jemnou perleťovou úpravou se nachází kovová vibrační část (špachtle) s mírně zahnutým koncem pro ideální čištění nebo ionizaci. V případe čištění se využívá vetší plocha špachtle a v případe ionizace naopak pouze hrana jejího zakončení. Ve spod těla přístroje se pak nachází kruhový konektor pro připojení USB kabelu pro napájení vestavěného akumulátoru.

Souhrn vlastností:
- Přírodní exfoliace bez použití chemických látek pouze pomocí pitné vody
- Exfoliace + vyživování pokožky,
- Funkčnost přístroje 2-v-1
- Cištení do hloubky pod pokožku, nejen na povrchu jako je standardní proces
- Okamžitý pocit jemné a velmi hladké pokožky.
- Odstranění povislosti svalu díky jejich ochabnutí nebo po aplikaci botoxu
- Odstranění druhé brady, kruhu pod očima a opuchlých očí
- Dual efekt: revitalizační peeling jemně odstraňuje přebytečné kožní buňky pomocí vakua
- Vakuová masáž podporuje krevní oběh a obnovu buněk
- 3 módy intenzity čištění, včetně 1 pro velmi citlivé oblasti
- Režim ionizace a výživy
- Integrovaný akumulátor s nabíjením pomocí USB kabelu
- Propagační videa BE-17

Obsah balení:
1x BE200
1x ochrana kovové části (špachtle)
1x nabíjecí USB kabel
1x Český a Slovenský manuál


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.be-17.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi