Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Bazén Florida 3,05x0,91 bez příslušenství

Exa kód : MAR000004
 
 
 
 

 

Bazén Florida 3,05x0,91 bez příslušenství
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

3 091 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 554 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 155  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Marimex

Exa kód:MAR000004
Kód výrobce:10340192
 

 
"Bazén Florida se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény v České republice. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Florida je výhodná cena, snadná údržba. stabilita konstrukce, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, sestavit podpěrnou konstrukci, na kterou se navlékne bazénová folie. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Laminovaná folie bazénu Florida je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla podlahy je 0,27 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4""). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit:6 ks bazénových hadic, 2 ks průchodu stěnou bazénu, 1 ks instalační sady. Součásti balení bazénu Florida: bazén Florida, návod, záslepky průchodů stěn bazénu."

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi