Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR Tefal Ultimate Anti-calc FV9787E0 černá

Exa kód : TEF178182
 
 
 
 

 

BAZAR Tefal Ultimate Anti-calc FV9787E0 černá
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Žehlička, Barva Černá, Bílá, Napařovací s kabelem, Příkon 3000 W, BAZAR: má oděrky na těle a škrábance na žehlící ploše
 
 

499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

412 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? BAZAR: má oděrky na těle a škrábance na žehlící ploše

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF178182
Kód výrobce:FV9787E0
 

 

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9787E0, černá/bílá
Napařovací žehlička od Tefalu vás zaujme jednoduchostí svého použití a výbornými výsledky, které dodá v rekordně krátkém čase. Vysoký příkon 3 000 W přístroj rychle zahřeje a zajistí udržení vysoké výkonnosti po celou dobu práce. Působte na tkaniny stabilní párou 55 g/min. Pokud však máte odolnější látky, na které takto velká pára nestačí, je potřeba vytasit tajnou zbraň. Tou je parní ráz, jenž dosahuje síly až 230 g/min. Máte jistotu, že před takovou sílou se neschová skutečně ani jedna nerovnost.

Vyberte si, zda si přejete napařovat oblečení klasicky na žehlicím prkně, nebo na ramínku. K tomu využijete praktické vertikální napařovací, s nímž doladíte poslední detaily před odchodem do práce. O všechny úkony se spolehlivě postará kvalitní a odolná žehlicí deska AirGlide se samočisticím mechanismem, aby dlouhodobě vydržela jako nová. K odstranění záhybů v těžce dostupných místech, např. kolem knoflíků, se dostanete za pomoci speciálně tvarované špičky.

Po osmi minutách nečinnosti se žehlička sama vypne, aby vám ušetřila spotřebovanou energii.

Patentovaný sběrač vodního kamene
Dokonce i v oblastech s tvrdou vodou nehrozí, že by se přístroj po několika měsících používání pokazil kvůli zanesení vodním kamenem. Speciální patentovaný sběrač uvnitř žehličky přebytečný vápník schraňuje. Z něj ho poté snadno odstraníte, aby přístroj zůstal bezchybně funkční dlouhé roky.

Vysoký příkon
S příkonem 3 000 W se žehlička zahřeje během několika málo vteřin. Jako bonus si navíc po celou dobu práce zvládne udržet stabilně vysokou výkonnost, takže budete mít plný koš prádla vyžehlený a uklizený doslova lusknutím prstu.

Stálá pára
Snadné a efektivní žehlení zajistí stabilní přístup páry. Můžete si ho regulovat podle aktuálních preferencí a potřeb až do 5 g/min, aby nedošlo ke spálení např. jemných tkanin.

Parní ráz
Na extra odolné tkaniny využijte parní ráz o síle 230 g/min. Můžete mít naprostou jistotu, že tak velké síle podlehne i ten sebeodolnější záhyb a prádlo bude rovné jako prkno v rychle a bez námahy.

Bez kapek
Nekazte si výsledný vzhled oblečení mastnými a mokrými skvrnami. I když k žehlení používáte páru, nemusíte se strachovat o to, že by z žehlicí plochy unikaly kapky vody. Jejich tvorbě brání funkce Anti-Drip.

Automatické vypnutí
Bezpečnost a úspora, to jsou dvě hlavní složky každého přístroje. Žehlička se umí sama automaticky vypnout, a to po 8 minutách nečinnosti nebo po pouhých 30 vteřinách, pokud je umístěna na žehlicí ploše. Výrazně se tím sníží riziko vzniku nehody a zároveň ušetříte za spotřebovanou energii.

Automatické nastavení páry
Při napařování oděvů již nemusíte zdlouhavě přemýšlet, jak silnou páru si zvolit. Vyberte automatický program, zadejte typ žehlené látky a přístroj si sám nastaví množství páry tak, aby odstranil záhyby a nedošlo k poškození tkanin.

Velký zásobník
Nádržka na vodu se pyšní velkým objemem 350 ml. Ten vám vystačí na velké množství prádla, aniž byste museli činnost často přerušovat a neustále vodu dolívat.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička
Základní údaje 
Barva  Černá, Bílá
Typ žehličky  Napařovací s kabelem
Objem nádržky na vodu  350 ml
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
3000 W
Parní ráz  230 g
Délka kabelu  2,5 m
Funkce kropení  Ano
Systém proti odkapávání  Ano
Svislé napařování  Ano
Samočištění  Ano
Odvápňování  Ano
Bezpečnostní vypínání  Ano
Výška  32,9 cm
Šířka  15,7 cm
Hloubka  18,6 cm
Hmotnost  1,8 kg
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi