Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR iQtech SmartLife C300, Wi-Fi zvonek s kamerou

Exa kód : HNW146395
 
 
 
 

 

BAZAR iQtech SmartLife C300, Wi-Fi zvonek s kamerou
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Wi-Fi zvonek. HD kamera s megapixelovým senzorem a širokoúhlým objektivem. Rychlá notifikace na mobil během 3-5 s. Wi-Fi spojení 2,4 GHz. Obousměrná hlasová komunikace s potlačením šumu. BAZAR: použité, škrábance
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wi-Fi zvonek. HD kamera s megapixelovým senzorem a širokoúhlým objektivem. Rychlá notifikace na mobil během 3-5 s. Wi-Fi spojení 2,4 GHz. Obousměrná hlasová komunikace s potlačením šumu. BAZAR: použité, škrábance

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iQ Tech

Exa kód:HNW146395
Kód výrobce:BAZAR iQTC300
 

 

Wi-Fi zvonek iQtech SmartLife C300
Se zvonkem iQtech SmartLife C300 budete vždy vědět, kdo stojí za dveřmi. Prozradí vám to díky propojení s mobilním telefonem a aplikací, kam pokaždé, když někdo použije zvonek, odešle snímek. Díky propojení přes Wi-Fi a Internet máte pak přehled o příchozích, ať jste kdekoliv.

  • Rychlá notifikace na mobil během 3-5 s
  • Wi-Fi spojení 2,4 GHz
  • Obousměrná hlasová komunikace s potlačením šumu
  • Podpora PIR detekce - jakmile se někdo přiblíží ke dveřím, dostanete ihned - upozornění na mobil
  • Noční přisvícení kamery pomocí IR diod

Jak to funguje?
Pokud kdokoli zmáčkne tlačítko na zvonku, ozve se automatický alarm a během malé chvíle uvidíte na svém telefonu notifikaci informující vás o této události. Stačí na ni klepnout a okamžitě uvidíte, kdo k vám přichází. V aplikaci pak můžete s příchozím přímo hovořit s příchozím.

Dlouhá výdrž baterie
O napájení zvonku se stará vysokokapacitní tužkový Li-Ion akumulátor typu 18650 (není součástí prodejního balení), který zajistí plnou funkčnost po dobu nejméně 2 měsíců. Jeho dobíjení probíhá prostřednictvím microUSB konektoru ukrytého pod voděodolnou krytkou na boku zvonku. Plné dobití kapacity zabere něco málo přes jednu hodinu.

Záznam a archivace
Pokud do zvonku vložíte paměťovou kartu typu microSD, budete moci aktivovat vestavěný senzor pohybu, který uloží krátkou videosekvenci pokaždé, když zvonek zaznamená pohyb. Pomocí aplikace poté můžete kdykoli tyto uložené záznamy procházet či archivovat. Kamera dokáže natáčet záznam v rozlišení 720p.

To vše nastavíte v přehledné a lokalizované mobilní aplikaci dostupné jak pro zařízení s mobilním operačním systémem Android, tak se systémem iOS.

Klíčové vlastnosti:
Wi-Fi zvonek. HD kamera s megapixelovým senzorem a širokoúhlým objektivem. Rychlá notifikace na mobil během 3-5 s. Wi-Fi spojení 2,4 GHz. Obousměrná hlasová komunikace s potlačením šumu. Podpora PIR detekce - jakmile se někdo přiblíží ke dveřím, dostanete ihned upozornění na mobil. Noční přisvícení kamery pomocí IR diod. Přehledná aplikace pro operační systém Android a iOS.


 

Parametry

 
 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi