Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR - GoGEN PDX1043SUDVBT2 - DVD přehrávač

Exa kód : GOG100745
 
 
 
 

 

BAZAR - GoGEN PDX1043SUDVBT2 - DVD přehrávač
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
BAZAR: Použito, bez originálního obalu.
 
 

590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

488 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? BAZAR: Použito, bez originálního obalu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100745
Kód výrobce:GOGPDX1043SUDVBT2
 

 

GoGEN PDX1043SUDVBT2 - DVD přehrávač

Povinná výbava pro cestování s dětmi
Zpříjemněte dětem zdlouhavé cestování v autě. Díky přenosnému DVD přehrávači GoGEN PDX1043SUDVBT2 se cesty na dovolenou stanou téměř idylickými. Vestavěný 10“ LCD displej s rozlišením 1024x600 pxl a zabudované reproduktory uspokojí i ty nejnáročnější milovníky pohádek. Pro ničím nerušené sledování slouží sluchátkový výstup. Přehrávač umožňuje provoz na vestavěný akumulátor s výdrží až 2,5 hodiny nebo při napájení z elektrické sítě.

Nejen DVD přehrávač
Přenosný přehrávač GoGEN PDX1043SUDVBT2 se může pyšnit opravdu dlouhou řadou funkcí a podporou přehrávaných formátů. Primárně je určen pro přehrávání DVD a CD disků. A to včetně jejich +R, -R nebo RW variant. V dnešní době jistě oceníte i podporu přehrávání obsahu z USB flash disků nebo SD/SDHC karet. V obou případech až do kapacity 32 GB. Snadno přehrajete všechny nejběžněji používané video, audio nebo obrazové formáty.

Sportovní přenosy na dovelené? Žádný problém
Kdo nechce přijít o svůj oblíbený nekonečný seriál nebo sportovní derby ani během dovolené, jistě ocení další skvělou výhodu tohoto přehrávače – vestavěný DVB-T/T2 tuner, navíc s podporu nejnovějšího vysílacího formátu HEVC H.265. Snadno tak naladíte pozemní televizní vysílání v kempu nebo na chatě. Příjemným benefitem je také možnost nahrávání televizního vysílání na USB flash disk.

Široká nabídka příslušenství přímo v balení
S přenosným přehrávačem GoGEN PDX1043SUDVBT2 získáte navíc praktickou brašnu pro jeho přenos a pohodlné uchycení do auta – na opěradlo sedadla. Součástí balení jsou také sluchátka, nabíječka do zásuvky nebo auta, dálkové ovládání, AV kabel a anténa pro příjem televizního signálu.


 

Parametry

 
 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@gogen.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi