Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR - ETA DUPLICA VITAL PLUS 2147 90020 - Domácí pekárna, 815W, 14 programů

Exa kód : ETA129935
 
 
 
 

 

BAZAR - ETA DUPLICA VITAL PLUS 2147 90020 - Domácí pekárna, 815W, 14 programů
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
BAZAR: Rozbaleno za účelem prezentace, poškozený obalový materiál od rozbalení, možné známky manipulace na těle přístroje, kompletní, v originálním balení, nepoužito.
 
 

2 944 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 433 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 147  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? BAZAR: Rozbaleno za účelem prezentace, poškozený obalový materiál od rozbalení, možné známky manipulace na těle přístroje, kompletní, v originálním balení, nepoužito.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129935
Kód výrobce:ETA214790020
 

 
Dokonalá chuť bez výčitek


Pečte zdravě s pekárnou Duplica Vital Plus ETA214790020! Chtěli byste nebo už máte ve svém jídelníčku zařazené celozrnné nebo bezlepkové pečivo? S Duplicou si můžete upéct to a ještě víc. Zvládne všechny druhy chlebů, dezerty, sojové sýry, džem a marmelády, jogurty i sekanou a to vše v pohodlí vašeho domova.

KLASIK, CELOZRNNÝ, TOASTOVÝ, RYCHLÝ, SLADKÝ, DORT, DŽEM, TĚSTO, ULTRA RYCHLÝ, PEČENÍ, DEZERT, a 3 patentované programy KVAŠENÍ, VITAL PLUS 1, VITAL PLUS 2.

S Vital Plus programy si můžete vytvořit vlastní recept a uložit si jej do paměti pekárny. Při dalším pečení stačí už jen zvolit tento program a váš oblíbený chléb bude na světe. S programem kvašení si vypěstujete živé kultury kvásků, připravíte jogurty a obilné slady (amasaké) a vše si tak připravíte bez konzervačních látek a barviv. Pokud chcete dát tělu to nejlepší, dejte mu pekárnu Duplica Vitla plus.
Pekárna je plně automatická, takže stačí přidat suroviny, zvolit program a o zbytek se už postará sama. Sama se předehřeje, uhněte těsto, vytvoří podmínky pro dokonalé vykynutí a dokřupava upeče. Zbarvení kůrky si vyberete z 5 úrovní sami podle toho, jak ji máte rádi – velmi světlou, světlou, středně tmavou, tmavou nebo velmi tmavou? Vybrat si můžete také ze tří velikostí bochníku - menší o hmotnosti 2x 0,5 kg, střední 1,2 kg nebo větší 1,4 kg. Vůni čerstvého chleba neodoláte.

Funkčně namakaná


Čerstvé pečivo si můžete díky funkci odloženého startu vychutnat třeba přímo na snídani. Večer předem si nachystáte do nádoby ingredience, nastavíte čas, kdy má být pekárna v provozu a pak už se jen těšit na čerstvou a lahodně voňavou snídani. S funkcí KEEP WARM pekárna udrží svou teplotu až na 60 minut po skončení přípravy. Pečivo vám tak zůstane déle teplé.
S funkcí PULSE víte, kdy přidat svou oblíbenou ingredienci. S funkcí MEMORY si pekárna své nastavení a aktuálně probíhanou fázi zapamatuje až na 10 minut v případě, že se přeruší dodávka elektrické energie. Velmi užitečná je i funkce LOCK, která uzamkne ovládací panel a uchová tak nastavený program pro případ nechtěné manipulace.



Bohatě vybavená


Programy si jednoduše nastavíte na přehledném ovládacím panelu s intuitivním dotykovým ovládáním. Nastavení se zobrazí na velkém LCD displeji, který je modře podsvícený a ukazuje také průběh přípravy a následné pečení. Celý proces můžete sledovat přes průzor v odklápěcím víku a mít tak vše pod kontrolou. Vnitřní prostor je navíc osvětlený, takže budete mít skvělý přehled.
Pekárna je vybavena 2 nádobami s nepřilnavým povrchem, díky němuž se vám chleba nepřipeče a lze ho tak snadno vyklopit. Upéct si tak můžete jeden velký chleba nebo 2 malé různých chutí najednou. Jsou zde sklopné držadla pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci, 3 velikosti hnětacích háků s nepřilnavým povrchem, které díky svému tvaru zpracují těsto do optimální konzistence. Součástí je i odměřovací pohárek, dvoustranná odměrka, speciální háček na vyjmutí hnětacích háků a receptář k pečení spolu s kuchařkou „Pečeme“ .
Máte rádi bagety francouzského typu? Pak vás určitě potěší nástavec na pečení baget, který je také součástí pekárny Duplica Vital Plus.
 

Parametry

 
 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  12 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi