Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR - Beko DSN 28330 X - Myčka nádobí, šíře 60 cm, 13 sad nádobí, hlučnost 44dB, 8 programů, A+++

Exa kód : BEK100605
 
 
 
 

 

BAZAR - Beko DSN 28330 X - Myčka nádobí, šíře 60 cm, 13 sad nádobí, hlučnost 44dB, 8 programů, A+++
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

8 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 017 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 425  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEKO

Exa kód:BEK100605
Kód výrobce:DSN 28330 X
 

 
Extra úsporná vestavná myčka Beko DSN 28330 X s nerez panelem a kapacitou pro 13 sad nádobí, v energetické třídě A+++. Přednosti: třída sušení A, třída mytí A, nové speciální rameno Aquaintense pro dokonalejší mytí, LCD displej, systém péče o skleněné nádobí Glass Care, bezkartáčový motor BLDC, vnitřní osvětlení, multifunkční třetí koš na příbory, automatický program, program Quick & Clean, Turbo Wash, volba Poloviční náplň, tablety All-in-one, Turbo sušení, Odložený start, system Acrobat, antibakteriální těsnění, ochrana WaterSafe+, dětský zámek, ukazatel soli a leštidla, senzor čistoty vody.

Poloviční náplň:
Nemusíte čekat, až se naplní celá myčka! Můžete částečně naplnit jak horní, tak dolní koš a přesto dosáhnout nejlepšího výsledku.

Program Auto:
Sada senzorů v myčce automaticky zjistí úroveň znečištění a zvolí vhodný mycí cyklus. Nádobí je dokonale umyté s minimální spotřebou energie a vody.

Program Mini 30:
Tento program je určen pro mytí lehce zašpiněného nádobí a skla. Mytí trvá 30 minut a probíhá při 35 ° C, což šetří čas a energii.

Program Quick & Clean:
Nejrychlejší program na světě - za 58 minut umyje plnou náplň myčky s výsledkem AAA.

Tablety All-in-one:
Tablety “Allin1” jsou velmi pohodlné. Ale někdy může způsobit špatné výsledky sušení, nebo se zcela nerozpustí. Proto BEKO vytvořilo speciální funkci, která eliminuje negativní vlivy a nabízí maximální funkčnost při používání kompaktních tablet.

Senzor čistoty vody:
Senzor zjistí jak špinavé je nádobí v myčce a zvolí vhodný program pro dokonalé umytí.

System Acrobat:
Můžete měnit výšku horního koše myčky nádobí, i když je koš plný! Tato možnost je k dispozici u vybraných modelů.

Bezkartáčový motor BLDC:
Bezkartáčový motor zajišťuje tichý provoz, vyšší životnost motoru, zvýšenou mechanickou odolnost, lepší kroutící moment, vyšší rychlost a efektivnější regulaci.

3. koš:
Vybrané modely jsou vybaveny multi-funkčním třetím košem. Ten je vhodný pro mytí příborů, malých nádob nebo třeba šálků na espresso.

Antibakteriální těsnění DW:
Speciální antibakteriální těsnění brání v šíření bakterií uvnitř myčky.

Ochrana skla GlassShield:
Tato funkce zabraňuje poškozování skla během mytí.

Turbo sušení:
Sušení s ventilátorem pro zlepšení oběhu vzduchu v myčce, takže nádobí je dokonale suché. Kromě toho, ventilátor zajišťuje normální teplotu nádobí po skončení programu, takže můžete bezpečně nádobí vyjmout z myčky ihned po skončení cyklu, bez nebezpečí opaření.

Ochrana WaterSafe+:
Systém ochrany, který zastaví přívod vody do myčky, pokud začne téct. Navíc umí zastavit i přívod vody z kohoutku do přívodní hadice, pokud by praskla.
 

Parametry

 
 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Zavolejte na číslo: 800 350 333 (denně od 8 do 18 hodin) pro nahlášení závady nebo vyplňte reklamační protokol na adrese: https://www.bekocr.cz/objednavka-opravy-spotrebice
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi