Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR - Beko DFN 26321 W

Exa kód : BEK500064
 
 
 
 

 

BAZAR - Beko DFN 26321 W
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Myčka, Barva Bílá, Energetická třída A++, Třída účinnosti sušení A, Hlučnost 46 dB, Aqua stop, Odložený start, Dětská pojistka, Nastavitelné koše, BAZAR, PROMÁČKLÝ PLECH
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? BAZAR, PROMÁČKLÝ PLECH

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEKO

Exa kód:BEK500064
Kód výrobce:DFN26321W
 

 

BEKO DFN26321W, bílá

Beko DFN26321W je volně stojící myčka s vynikajícím poměrem cena/výbava. I přes mimořádně atraktivní pořizovací cenu totiž nabídne to, co výrazně dražší konkurence. Hlavně ušetří vaši peněženku, neboť patří do vysoce úsporné třídy A++ a za celý cyklus mytí spotřebuje maximálně 10 litrů vody a 0,94 kWh energie. V kombinaci se solidní kapacitou na 13 jídelních sad se jedná o velmi dobré číslo. Rozhodně prémiovou výbavou je pak v dané kategorii invertorový motor, jenž se vyjímá vysokou spolehlivostí.

Celkově přitom máte na výběr z 6 programů a nechybí ani užitečná volba odloženého startu. Potěší také důraz na maximální hygienu, jenž reprezentuje antibakteriální těsnění. Zárukou 100% bezpečí je pak systém WaterSafe, jenž vás ochrání před nechtěnými úniky vody. Všechna důležitá nastavení přitom probíhají skrze moderní LCD displej na čelní straně spotřebiče.

Programy

  • Předmytí
  • Mini 30
  • Eco 50
  • Quick and Clean
  • Intensive 70
  • Auto 40-65

Antibakteriální těsnění

Díky tomu, že tento model disponuje speciálním antibakteriálním těsněním, eliminuje šíření bakterií uvnitř myčky. Můžete se tak spolehnout na 100% hygienu.

Poloviční náplň

Abyste ušetřili, nemusíte čekat na naplnění celé myčky! Stačí totiž částečně naplnit horní/ dolní koš a přesto lze dosáhnout nejvyšší kvality mytí při nízkých energetických nárocích.

Program Quick & Clean

Program Quick & Clean je dle společnosti Beko nejrychlejším programem na světě – za 58 minut totiž umyje celou náplň s výsledkem AAA.

Program Auto

Myčka je vybavena systémem inteligentních senzorů, které monitorují znečištění a dle toho vyberou vhodný mycí program a další parametry. Výsledkem je nejvyšší kvalita mytí při minimálních nárocích na energie.

Systém Acrobat

Systém Acrobat umožňuje měnit výšku horního koše, a to i když je plný.

Tablety All-in-one

Používání tablet All in 1 je nesmírně pohodlné, ale u některých typů myček může stát za špatnými výsledky sušení, případně se zcela nerozpustí. Beko však vyvinulo speciální funkci, jež odstraňuje negativní vlivy, takže na rozdíl od konkurence můžete tablety používat a přesto být 100% úspěšný.

Příborová zásuvka

Myčka je vybavena i příborovou přihrádkou s vlastním mycím ramenem. Efektivně díky tomu umyje příbory, šálky na espresso či další drobné nádobí.

WaterSafe

WaterSafe je šikovný systém, který vás zachrání před případným přeplavením myčky. V případě úniku vody do myčky totiž spotřebič automaticky vypne. Nemusíte se tak ničeho obávat.

Invertorový motor

I přes příznivou cenu tento model disponuje invertorovým motorem. Ten vyniká především svojí spolehlivostí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Myčka
Základní údaje 
Barva  Bílá
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A++
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Sad nádobí na jeden cyklus  13
Roční spotřeba energie 
 
 
Roční spotřeba energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
262 kWh
Roční spotřeba vody  2800 l
Třída účinnosti sušení  A
Hlučnost  46 dB
Funkce 
Program sklo  Ne
Aqua stop 
 
 
Aqua stop
Systém Aqua stop zabraňuje úniku vody z přívodní hadice. Případnou poruchu zaznamená plovák a aktivuje elektrický spínač - ten zastaví pračku a zavře přívod vody.
 
 
 
 
 
Ano
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Výměník tepla  Ne
Dětská pojistka 
 
 
Dětská pojistka
Jedná se o systém zabezpečení pračky pro případ nechtěné manipulace dětmi. Tato funkce je běžně rozšířená a disponuje jí drtivá většina aktuálně dostupných modelů.
 
 
 
 
 
Ano
Senzor naplnění  Ne
Vodní senzor  Ne
Nastavitelné koše  Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  85 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  60 cm
Hmotnost  45 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Zavolejte na číslo: 800 350 333 (denně od 8 do 18 hodin) pro nahlášení závady nebo vyplňte reklamační protokol na adrese: https://www.bekocr.cz/objednavka-opravy-spotrebice
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dokumenty


 

Poškození 01.jpg:  Poškození 01.jpg
Poškození 02.jpg:  Poškození 02.jpg
Poškození 03.jpg:  Poškození 03.jpg
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi