Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR Asus MB169C+

Exa kód : ASL130516
 
 
 
 

 

BAZAR Asus MB169C+
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 15,6", Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), IPS, Doba odezvy 5 ms, BAZAR: škrábance na zadní straně
 
 

1 099 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

908 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? BAZAR: škrábance na zadní straně

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130516
Kód výrobce:BAZAR 90LM0180-B01170
 

 

Přenosný monitor Asus MB169C+
Pomocí přenosného kancelářského monitoru Asus MB169C+ získáte mnohem více práce a posunete práci na mnohem vyšší level. Monitor disponuje displejem s úhlopříčkou 15,6” s Full HD rozlišením 1920 x 1080, který je vybaven IPS technologií, s širokými pozorovacími úhly, jasem 180 cd/m2, kontrastním poměrem 700:1 Podporuje technologie na ochranu vašeho zraku Asus Flicker Free a Ultra-Low Blue Light, která eliminuje vyzařování nežádoucího modrého světla. Monitor se na kompatibilní zařízení připojuje pomocí rozhraní USB 3.1 Type-C. Dokáže automaticky rozpoznat orientaci a přepnout monitor mezi režimy na šířku a na výšku. Součástí balení je stojan, který umožňuje nastavení vertikálního nebo horizontálního zobrazení obrazu.

Výhody tohoto monitoru

  • Kvalitní lehký a přenosný
  • Hybridní připojení USB Type-A a USB Type-C
  • Automatické převrácení obrazu
  • Inteligentní skládací pouzdro
  • Technologie Asus Flicker Free a Ultra-Low Blue Light
  • Funkce QuickFit Virtual Scale a GamePlus

Kvalitní a přenosný
Pomocí tohoto 15,6” monitoru velmi snadno rozšíříte pracovní plochu o další obrazovku a stane se tak ideálním řešením k doplnění notebooku na cestách. Je vybaven IPS panelem s širokými pozorovacími úhly, čímž získáte skvělou barvu a kontrast. Díky svým kompaktním rozměrům se monitor vejde téměř do každé notebookové brašny. S tloušťkou 8 mm a váhou 850 gramů patří k nejlehčím monitorům.

Hybridní připojení USB Type-A a USB Type-C
Monitor lze pohodlně připojit pomocí jediného konektoru USB Type-C. Oboustranné provedení je praktické jak pro přenos obrazu, tak pro nabíjení zařízení. Pomocí nainstalovaného driveru je i kompatibilní i s USB typu A konektory.

Funkce QuickFit Virtual Scale a GamePlus
Funkce QuickFit Virtual Scale, umožňuje prohlížení fotografií a dokumentů na obrazovce ve skutečné velikosti. Díky tomu můžete snadno a rychle získat představu, jak budou fotografie vypadat před jejich vytištěním. Funkce Game plus umožňuje hráčům zdokonalovat se v herních dovednostech a vylepší tak vaše herní zážitky.

Automatické převrácení obrazu
Díky softwaru DisplayWidget rozpozná monitor orientaci obrazu a automaticky přepne režim na šířku nebo výšku. Režim na výšku bude ideální při práci s Excelem a naopak režim na šířku poskytne dokonalé zobrazení webových stránek či pohodlí při čtení elektronických knih.

Monitor nabitý moderními technologiemi
Technologie Flicker-free, zabraňuje nepříjemnému a nežádoucímu blikání displeje, zabraňuje tak zbytečné námaze očí a nástupu únavy i při dlouhém dívání do monitoru. Také princip Low Blue Light snižuje únavu zraku. Jedná se o eliminaci modrého světla. Monitor jednoduše pečuje o váš zrak v každém ohledu. Monitor můžete stylově uchytit na zeď nebo kloubový držák pomocí VESA držáku.

Inteligentní skládací pouzdro
Monitor je vybaven inteligentním skládacím pouzdrem, které ho dokonale ochrání před prachem a poškrábáním. Pouzdro lze upravit do pozice horizontální nebo vertikální, můžete tak můžete maximalizovat možnosti svého pracovního prostoru.

Klíčové vlastnosti:
Přenosný monitor s uhlopříčkou 15,6” s Full HD rozlišením 1920 x 1080, jasem 180 cd/m2, kontrastním poměrem 700:1, technologií Flicker-free, Low Blue Light, funkce Funkce QuickFit Virtual Scale a GamePlus. Rozhraní USB 3.1 Type-C, stojan.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
15,6"
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  IPS
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178/178
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
250 cd/m2
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
5 ms
Obnovovací frekvence  60 Hz
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
USB-C  1 x
Výbava 
AMD FreeSync  Ne
NVIDIA G-Sync  Ne
TV tuner 
 
 
TV tuner
Některé monitory disponují vestavěným přijímačem televizního signálu. Pokud je tímto tunerem monitor vybaven, můžete jej používat i jako televizor.
 
 
 
 
 
Ne
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ne
Logistické údaje 
Spotřeba při provozu 
 
 
Spotřeba při provozu
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při provozu zařízení v průměru spotřebuje.
 
 
 
 
 
7 W
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
0,5 W
Hmotnost  2 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  379 x 236 x 8.5 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi