Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR - Apple Watch Series 7, 45mm Green/Clover SportBand

Exa kód : APE128142
 
 
 
 

 

BAZAR - Apple Watch Series 7, 45mm Green/Clover SportBand
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Rozlišení displeje 484 x 396, Velikost displeje 1,78 ", Voděodolnost 5 ATM, NFC, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, Měření tepu, Materiál řemínku Silikon, Materiál ciferníku Hliník, BAZAR: Vráceno zákazníkem, vyzkoušeno, poškozený originální obal hodinek a příslušenství, částečně chybí originální obalový materiál, zkontrolováno, vyčištěno.
 
 

7 865 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 500 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 393  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? BAZAR: Vráceno zákazníkem, vyzkoušeno, poškozený originální obal hodinek a příslušenství, částečně chybí originální obalový materiál, zkontrolováno, vyčištěno.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE128142
Kód výrobce:mkn73hc/a - Bazar
 

 

Ještě lepší Apple Watch
Nejnovější hodinky Apple Watch Series 7 přichází vůbec nejpevnějším předním sklíčkem s vysokou odolností, větším displejem a až o 33% rychlejším nabíjením než u předchozí generace. Pouhých 8 minut nabíjení tak pohodlně vystačí na 8 hodin sledování spánku a za 45 minut hodinky nabijete na 80%. Umožňují také streemování Apple Music a aplikace Podcasts. Díky integrovanému modulu GPS a ukazateli nadmořské výšky můžete zaznamenávat vaše výšlapy nebo běh v horách.

Pohlídají zdraví, aktivitu i váš společenský život
Apple Watch Series 7 povzbuzují k dodržování zdravých návyků a pomáhají udržet přehled o všem podstatném. Precizně zaznamenají aktivitu, ochrání váš sluch, detekují pád, sledují vaše zdraví, motivují k pohybu, monitorují srdeční činnost a poskytují nejrůznější tréninkové programy. Na větším displeji tréninkové údaje a váš pokrok vykniknou ještě jasněji a přehledněji, ať už běžíte v lese nebo plavete na stadionu. Kromě toho se hodinky také bezpečně postarají o váš společenský život: pohodlné zobrazení notifikací z telefonu, přehrávaní hudby. Nabízí také platby s Apple Pay či zobrazí nejrůznější vztupenky. A když bude nejhůř, s vestavěným akcelerometrem a gyroskopem indikují pád a přivolají pomoc tísňovým voláním. Watch Series 7 nyní navíc při cyklistice automaticky poznají, když začnete šlapat a připomenou spuštění aktivity, nechybí ani optimalizovaná detekce pádu pro cyklistiku i další cvičení!

Snímání okysličení krve, EKG i aplikace pro zmírnění stresu
Dopřejte si jedinečné funkce, které nabídnou užitečné informace o vašem zdraví i aktivitě. Při stresu pomůže nová funkce Reflexe v aplikaci Mindfulness, pomůže nastavit si cíl a zklidnit se pozorováním krásné animace. Přejete si konečně spát jako když vás do vody hodí? Aplikace Spánek ve spojení s iPhonem monitoruje, jak spíte a umožní vám vytvořit si pravidelný režim tak, abyste se naučili chodit spát v rozumnou dobu. Na spánkových trendech je potom patrné, jak se vám daří stanovené cíle plnit. Díky haptickým upozorněním vám Apple Watch Series 7 pomůžou také odpočítat doporučených dvacet vteřin mytí rukou. Pokusí-li se o vás v dnešním stresujícím světě panický atak, využijte aplikaci Dýchání, která s vámi bude vdechovat a vydechovat do zklidnění. Potěší také funkce snímání okysličení krve či aplikace EKG!

Styl a design ruku v ruce
Jedinečné hodinky Apple Watch Series 7 umožňují skvělé přizpůsobení vašemu vkusu. Vyberte si z nepřeberného množství exkluzivních stylů ciferníků, rozložení funkcionalit na vašem displeji a v neposlední řadě i elegantních řemínků pro každou příležitost. Vlastní ciferník lze sestavit s komplikacemi přesně na to, čemu se věnujete, například při cyklistice tak jde jednoduše sledovat informace o dešti, větru a převýšení. Hotové ciferníky se navíc dokonce dají e-mailem nebo zprávou sdílet s rodinou a přáteli. Celkovému prémiovému tónu hodinek také odpovídají materiály a kvalita zpracování – pouzdro hodinek bylo vyrobeno ze stoprocentně ekologického recyklovaného hliníku a jejich ještě větší OLED Retina displej s odolným Ion-X sklíčkem vás pak ohromí skvělou čitelností na slunci, jemným rozlišením a výbornou reprodukcí barev.

Vlastnosti

  • Ještě větší a nejvyspělejší OLED Retina displej s funkcí Always On a Ion-X sklíčkem zobrazuje všechny pro vás nezbytné údaje
  • Skvělá čitelnost displeje i na přímém slunci díky svítivosti 1 000 nitů, nabízí o 20% větší plochu obrazovky než u Series 6
  • Nejnovější výkonný 2jádrový procesor S7 s vychytaným power managementem
  • Díky přepracovanému nabíjecímu systému nabídnou o 33% rychlejší nabíjení než u předchozí generace, z 0% na 80% se tak nabijí již za 45 minut a pouhých 8 minut nabíjení vystačí na 8 hodin sledování spánku
  • Pokročilé metriky pro cyklistiku nabídnou automatické rozpoznání šlapání a připomenutí zapnutí aktivity, nachybí detekce pádu optimalizovaná pro cyklisty i další cvičení
  • Vylepšený algoritmus přesněji počítá kalorie při jízdě na elektrokole, milníky jízdy s hlasovou odezvou pro plně soustředěnou jízdu
  • Široká možnost personalizace díky obrovskému výběru různých stylů ciferníků, které lze sdílet s přáteli a vyměnitelných řemínků
  • Vylepšený elektrický a optický snímač tepové frekvence, jenž hlídá vaše zdraví ve dne v noci a umí upozornit na tepové abnormality
  • Sofistikovaná aplikace EKG, která umožní pokročilou analýzu vlnového průběhu vašeho EKG
  • Včas upozorní, pokud se hladina hluku ve vašem okolí stane nebezpečnou pro váš sluch
  • Senzor pro snímání okysličení krve – měření fyzické kondice VO2 max
  • Sledování a zaznamenávání informací týkajících se menstruačního cyklu
  • Monitorují a přesně vyhodnocují různé druhy sportů a poskytují tréninkové programy pro začátečníky i pokročilé
  • Vysoký stupeň ochrany proti vodě WR50 do 50 metrů – lze využít i pro snímání plavéckého tréninku
  • Systém „kruhů“ motivující k dosažení cílů vašich aktivit
  • Integrovaná paměť 32 GB umožňuje využívat hodinky i jako hudební přehrávač
  • Kompas, modul GPS a stále zapnutý ukazatel nadmořské výšky pomohou zaznamenat vaše výlety
  • Vybaveny funkcí detekce pádu s návaznou možností tísňového SOS volání (tísňové volání vyžaduje, aby se poblíž nacházel iPhone)
  • Poskytují vám kompletní nabídku aplikací z App Storu
  • Zobrazují notifikace z telefonu i vašich oblíbených aplikací
  • Lze využít nejen pro chatování, ale také pro telefonování
  • Bezkontaktní platby díky NFC a Apple Pay
  • Pouzdro z ekologického recyklovaného hliníku
  • Na jedno nabití vám hravě vydrží celý nabitý den

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Tvar ciferníku  Čtvercový
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Tato hodnota uvádí rozlišení displeje v bodech. Všeobecně platí, že čím vyšší čísla jsou uvedena, tím jemnější a ostřejší bude zobrazení údajů na hodinkách.
 
 
 
 
 
484 x 396
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,78 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
5 ATM
NFC 
 
 
NFC
Tato funkce, celým názvem Near field comunication, se používá pro bezkontaktní párování s dalšími zařízeními, případně pro bezkontaktní platby. Pouhým přiložením zařízení, které podporuje NFC, tak můžete spárovat připojení BlueTooth s dalším zařízením, které funkci podporuje.
 
 
 
 
 
Ano
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ano
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ne
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Materiál ciferníku  Hliník
Barva řemínku  Zelená
Barva ciferníku  Zelená
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi