Axagon HMC-HCR3A, USB 3.2 Gen 1 hub, porty 3x USB-A, HDMI, SD/microSD, kabel USB-C 20cm

Exa kód : KOU285956
 
 
 
 

 

Axagon HMC-HCR3A, USB 3.2 Gen 1 hub, porty 3x USB-A, HDMI, SD/microSD, kabel USB-C 20cm
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Axagon

Exa kód:KOU285956
Kód výrobce:HMC-HCR3A
 

 

Multiportový USB-C 3.2 Gen 1 hub AXAGON HMC-HCR3A rozšíří Váš notebook, počítač nebo telefon o čtveřici portů a čtečku paměťových karet SD / microSD. Přes oboustranný USB-C konektor snadno a rychle připojíte k počítači tři USB zařízení, paměťové karty a HDMI zobrazovač současně. USB-C hub vám tak poskytne jednoduchou a skladnou dokovací stanici 5v1 k notebooku.

USB rozbočovač nabízí tři USB výstupy se standardními USB-A konektory. Hub také zvládne trvalé připojení několika externích disků současně. Díky rychlému USB 3.2 Gen 1 rozhraní je přenosová rychlost hubu až 5Gb/s. Hub dále umožní nabíjení telefonů a tabletů proudem až 1,5A/5V, z hubu tak snadno nabijete např. Android smartphone, Apple iPhone, Apple iPad apod.

HDMI výstup poskytuje kvalitní obraz až do rozlišení 4K/30Hz Ultra HD a podporuje přenos vícekanálového zvuku. Podporována jsou také oblíbená hráčská rozlišení WQHD 2560 x 1440 při 60Hz nebo FullHD 1920 x 1080 při 60, 100 a 120Hz max. Pro správné fungování video výstupu je nutné, aby USB-C port notebooku podporoval DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) nebo Thunderbolt 3.

Čtečka karet podporuje všechny verze SD a microSD karet včetně SDXC a microSDXC s kapacitou až 2TB. Vysoké přenosové rychlosti jsou zajištěny USB 3.2 Gen 1 rozhraním. Card reader umožňuje současnou práci s kartami v obou slotech a přímé kopírování mezi nimi.

Elegantní hliníkové tělo zajistí nejen mechanickou odolnost, ale i kvalitní chlazení. Potěší také jemně strukturovaný povrch, na kterém nezůstávají otisky prstů.

Replikátor portů je ideálním doplňkem pro notebooky bez USB-A konektorů, čtečky karet a video výstupu. V hubu lze využít Vaše stávající USB periferie bez nutnosti pořizování nových. Díky funkcím Plug and Play a Hot Plug je samotné zapojení hubu velmi jednoduché bez složité instalace a také lze jednoduše připojovat a odpojovat periferie za běhu počítače. Rozbočovač se nezalekne ani připojení k telefonům s USB-C konektorem. K telefonu tak připojíte například flash disk, klávesnici, myš, monitor, TV nebo projektor.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi