Axagon BUMM-AM20AB, HQ kabel Micro USB <-> USB-A, 2m, USB 2.0, 2.4A, ALU, oplet, černý

Exa kód : KOU285685
 
 
 
 

 

Axagon BUMM-AM20AB, HQ kabel Micro USB <-> USB-A, 2m, USB 2.0, 2.4A, ALU, oplet, černý
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Datový a nabíjecí USB 2.0 kabel délky 2 m. 2.4A. Černý opletený.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Datový a nabíjecí USB 2.0 kabel délky 2 m. 2.4A. Černý opletený.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Axagon

Exa kód:KOU285685
Kód výrobce:BUMM-AM20AB
 

 

Prémiový propojovací Micro USB <-> USB-A datový a nabíjecí AXAGON BUMM-AM20AB HQ USB 2.0 kabel s konektory Micro USB male a USB-A male. Kabel je navržen pro synchronizaci dat a nabíjení telefonů, tabletů a dalších mobilních zařízení. Podporuje přenos dat rychlostí až 480 Mb/s a nabíjení proudem až 2.4A.

Odolný datový a napájecí kabel s prodlouženou životností je opatřen kovovými koncovkami, konektory s poniklovaným povrchem a pozlacenými kontakty. Vodiče kabelu jsou vyrobené z pocínované bezkyslíkaté mědi. Kvalitní izolace kabelu, vyrobená z flexibilního TPE, zaručuje maximální odolnost, ale zachovává i dostatečnou ohebnost. Konečnou pevnost kabelu dodává nylonový oplet. Bonusem je praktická páska pro snadné sbalení kabelu.

Napájecí vodiče 22AWG (nižší číslo = větší průřez a nižší odpor vodiče) garantují rychlé nabíjení telefonů a dalších mobilních zařízení. Datové vodiče 28AWG spolu s kvalitním stíněním, zajišťují spolehlivý přenos dat. Dvojité stínění chrání přenášené signály před nepříznivým rušením.

Nylonový oplet v kombinaci s kabelovou průchodkou podstatně zmírňují nebezpečný ohyb kabelu. Životnost kabelu je tak prodloužena na více jak 8000 standardních ohybů. Mechanickou odolnost kabelu zvyšují také hliníkové kryty koncovek.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Datový kabel
Stav produktu  Nový
Konektor  USB A, USB micro
Délka kabelu  2 m
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi