Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Asustor AS7008T 8-bay HS NAS

Exa kód : ASU446166
 
 
 
 

 

Asustor AS7008T 8-bay HS NAS
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

33 877 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

27 998 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 694  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Asustor

Exa kód:ASU446166
Kód výrobce:AS7008T
 

 

AS7008T

AS7008T nabízí komplexní řešení pro ukládání dat a ohromující výkon pro HD multimédia, který skvěle promění vaše zkušenosti s NAS zařízením.

Nárůst přenosové datové rychlosti

ADM 2.3 podporuje protokol SMB 2.0, který snižuje zatížení síťového provozu NASu a zároveň poskytuje větší přenosovou kapacitu. V ASUSTOR testovacím prostředí SMB 2.0 bylo zjištěno zvýšení výkonu sítě Windows o 30% -50% *. SMB 2.0 také výrazně zvyšuje počet souběžných připojení klientů v systému Windows a současně otevřených souborů, což předurčuje ADM 2.3 pro rozsáhlé sítě v Microsoft prostředí.
* Skutečný výkon se může v důsledku lišit v závislosti na prostředí instalace. SMB 2.0 je podporována v systému Windows Vista a novějších verzích operačního systému Microsoft Windows.

Rozšířená správa oprávnění - Windows ACL

S cílem pomoci IT profesionálům ulehčit práci, ASUSTOR komplexně integroval Windows ACL do ADM. Windows ACL obsahuje sadu 13 různých nastavení oprávnění, umožňuje administrátorům konfigurovat oprávnění pro jednotlivé soubory a složky, které mohou být aplikovány do různých skupin a uživatelů. Oprávnění Windows ACL lze nakonfigurovat v rámci ADM File Explorer nebo Microsoft Windows Explorer umožňující administrátorům snadno spravovat oprávnění pomocí známých metod.

Inteligentní Ventilátory a optimální chlazení

V případě vysokého zatížení NASu se CPU začne zahřívat a je ovlivněna stabilita systému. Normální cesta , jak se s tím vypořádat , je snížit frekvenci procesoru a snížit teplotu. Nicméně to také sníží celkový výkon systému. Zařízení 70 Series ASUSTOR využívá ventilátory s širokým rozsahem rychlosti v kombinaci s ovládacím mechanismem, který umožňuje inteligentní řízení provozní teploty i při vysokém zatížení. Ve většině případů budou uživatelé pracovat při nízké rychlosti a s úsporou energie. Při zatížení systému a zvýšení teploty ventilátor automaticky zvýší svou rychlost a není tak nutné procesoru snížit frekvenci. To umožňuje NAS udržovat stabilitu a vysoký výkon i při vysokých zatíženích.

Nekompromisní přehrávání multimédií

Bez ohledu na to, jestli jde 4K nebo 10bit, XBMC 13 je spárován s výkonným vestavěným grafickým jádrem procesoru Intel Core i3 dual-core, který nabízí možnost přehrát všechny video soubory s lehkostí. Vychutnejte si skvělé a dokonalé snímky na monitoru s ultra vysokým rozlišením. Kromě toho můžete také dále připojit zesilovač prostorového zvuku k vytvoření nebývalého zážitku vícekanálového zvuku.

Vytvořte stabilní, spolehlivý a vysoce kvalitní dohledový systém

Výkonné zařízení řady 70 vám poskytne bez stresu spolehlivost při instalaci kamerového systému pro dohled v domácím nebo kancelářském prostředí. Instalací aplikace Surveillance Center z centra aplikací okamžitě promění váš NAS na monitorovacího systému s vysokým rozlišením na 24 hodin 7 dní v týdnu. Surveillance Center poskytuje komplexní podporu napříč platformami, takže uživatelé Windows I Mac mohou používat známé webové prohlížeče pro přístup k jejich sledovaným kanálům. Dále ASUSTOR také nabízí zdarma AiSecure mobilní aplikaci, která umožňuje uživatelům přístup ke všem jejich sledovaným kanálům na cestách. AiSecure nabízí také možnost získat okamžité oznámení z dohledového centra, a uživatelé tak udrží krok s nejnovějším vývojem. Nezáleží na tom, zda potřebujete chránit osobní aktivity, své blízké nebo podnikání. Výkonné servery řady 70 jsou vaší optimální volbou při vytváření komplexního dohledového systému.

Bezpečnostní zámečky

Aby uživatelé při manipulaci s NAS omylem nestiskli tlačítko pro uvolnění disku během provozu, je vybaven bezpečnostními zámečky u každé přihrádky pro disk. Design zámečků umožňuje jejich otevření bez nutnosti použití klíče či nějakého speciálního nářadí. Stačí mít po ruce plochý šroubovák. Tyto nové přihrádky na disky mohou být použity se všemi ASUSTOR NAS zařízeními a dodávají tak další vrstvu bezpečnosti u aplikací při kterých je zapotřebí často měnit disky.

Klíčové vlastnosti

Asustor AS7008T je kvalitní NAS server nabízející dvoujádrový procesor Intel Core i3 s frekvencí 3,5 GHz a 2 GB SO-DIMM DDR3 paměti (maximálně 16 GB). Je kompatibilní s 8x HDD: 2,5“/3,5“ SATA II/III nebo SSD. Maximální kapacita disků je 8x 8 TB. Porty 3x USB 3.0, 2x USB 2.0 a 2x eSATA umožňují připojení externích úložišť, tiskáren, klávesnic, myší a dalších zařízení. 2x GLAN porty zajistí spolehlivé propojení s vaší sítí. 1x HDMI port umožňuje připojení k televizoru či monitoru. PCIe rozšiřující slot umožňuje vložení 10 GbE karty. Server umožňuje AES 256-bit šifrování pro individuální sdílené složky. Možnost využití jako dohledový systém. Součástí Surveillance Centre jsou 4 licence pro IP kamery. Jeho rozměry činí 215,5 x 293 x 230 mm při hmotnosti 7,2 kg.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
2
Základní takt  3,5 GHz
Paměti 
Velikost RAM  2 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Pevné disky 
Počet slotů HDD  8
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
RAID 5  Ano striping
RAID 6  Ano striping
RAID 10  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
2
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
3
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
Počet ethernet portů  2
Funkce 
Připojení kamer  Ano
Ostatní 
Výška  21,55 cm
Šířka  29,3 cm
Hloubka  23 cm
Hmotnost  7,2 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi