Produkt je vyřazen!
 

 

Asustor AS3202T 2-bay NAS

Exa kód : ASU446157
 
 
 
 

 

Asustor AS3202T 2-bay NAS
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

6 989 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 776 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 349  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Asustor

Exa kód:ASU446157
Kód výrobce:AS3202T
 

 

AS3202T

Stylové cloudové úložiště s nízkými nároky, moderním designem a špičkovou specifikací. Užijte si skvělý 4K multimediální zážitek, který ještě zlepší váš digitální životní styl.

Nadčasový styl

Tyto přístroje řady AS3202T nově definují estetiku NAS. Stylový kryt ve stylu diamantu udělá z NASu elegantní doplněk každému prostoru.

Quad-Core výkon: Prvotřídní výkon

Vybaven Intel Celeron čtyřjádrovými procesory a 2 GB pamětí s dual-channel. Rychlost čtení/zápisu vyšší než 112 MB/s a 110 MB/s v RAID 1 konfiguraci. Vestavěný Intel AES-NI šifrovacím hardwarový mechanizmus umožní rychlost čtení/ zápisu až 112 MB/s a 80 MB/s, dávající skvělý výkon i bezpečnostní výhody. Vaše data jsou zcela chráněna od okamžiku, kdy je uložíte na disk NAS serveru.

Úsporné zařízení

NAS servery ASUSTOR jsou navrženy a vyvinuty jako ekologicky šetrné produkty. Při používání zařízení spotřebují mnohem méně energie než průměrný počítače nebo server. Navíc vám funkce pokročilého řízení výkonu umožní efektivněji spravovat vaše NAS zařízení a pevné disky. To snižuje váš účet za elektřinu a prodlužuje životnost vašich pevných disků. Zatímco v režimu spánku disku AS3202T spotřebuje pouze 7,47 W energie, za normálních provozních podmínek je to stále pouze 13,7 W spotřebované energie.

Dual-Channel výkon

Modely AS32 podporují dual-channel paměť a jsou schopny plynule přehrávat 4K videa. Kromě toho zařízení řady AS32 jsou nejen energeticky úsporné, ale nabízejí kombinaci výkonu a ceny, která nemá ve své třídě konkurenci. Připravte se a vychutnejte si vynikající ultra vysoké rozlišení 4K videa v pohodlí svého domova!

Přístup pro více uživatelů pro více platforem

AS3202/4T zajišťuje bezproblémový přístup více uživatelů přes platformy, což vám umožní snadno připojit k NAS z Windows, Mac OS X nebo unixových operačních systémů bez ohledu na to,zda používáte PC, notebook, tablet nebo chytrý telefon.

Srozumitelné zálohovací řešení

Zařízení řady AS3202/ 4T poskytují celou řadu možností zálohování a jsou připojeny k různým službám veřejného cloudového ukládání včetně Amazon S3, ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive, onedrive, Box.net, HIDRIVE, Ralus, WonderBox, xCloud a CrashPlan. Můžete také použít FTP Explorer, USB externí pevné disky a místní zálohování k zajištění bezpečného zálohování vašich dat. Nezáleží na tom, zda používáte Windows, Mac nebo Linux, ASUSTOR poskytuje správné nástroje pro vaše zálohovací potřeby.

Maximální domácí multimediální centrum

Užijte si elektrizující digitální zábavu s ASUSTOR NAS. Vestavěné HDMI rozhraní a řada multimediálních aplikací vám umožní vychutnat všechny své oblíbené multimediální zdroje z vašeho NAS přímým připojením k LCD/LED TV nebo zesilovači. A co víc, díky ASUSTOR App Central můžete nainstalovat další multimediální serverové aplikace jako například UPnP Media Server a iTunes Server, což dává NAS možnost streamovat multimediální obsah na vašich počítačích, televizorech a mobilních zařízeních.

Klíčové vlastnosti

Asustor AS3202T je kvalitní NAS server s čtyřjádrovým procesorem Intel Celeron s frekvencí 1,6 GHz. Nabízí výjimečný přenosový výkon s rychlostí čtení/zápis 110/112 MB/s v konfiguraci RAID 1. Je kompatibilní s 2x HDD: 3,5“ SATA II/III s maximální kapacitou 2x 8 TB. 3x USB 3.0 porty umožňují připojení externích pevných disků, tiskáren, klávesnic, myší a dalších zařízení. 1x GLAN pro připojení do vaší sítě. 1x HDMI vám umožní připojení k televizoru či monitoru. Hardwarové šifrování ochrání vaše data v případě krádeže či ztráty zařízení. Jeho design umožňuje montáž disků bez nářadí. Jeho rozměry činí 165 x 102 x 218 mm při hmotnosti 1,17 kg. Součástí je licence pro 4 IP kamery.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Základní takt  1,6 GHz
Paměti 
Velikost RAM  2 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Pevné disky 
Počet slotů HDD  2
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
Počet ethernet portů  1
Funkce 
Připojení kamer  Ano
Ostatní 
Výška  16,5 cm
Šířka  10,2 cm
Hloubka  21,8 cm
Hmotnost  1,17 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi