Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Asustor AS3102T 2-bay NAS

Exa kód : ASU446155
 
 
 
 

 

Asustor AS3102T 2-bay NAS
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

5 315 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 392 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 266  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Asustor

Exa kód:ASU446155
Kód výrobce:AS3102T
 

 

AS3102T

Výkonný vestavěný dvoujádrový procesor Intel umožňuje AS3102T zajistí hladké přehrávání 4K ultra HD multimédií a zároveň podporuje překódování videí v reálném čase i plánované překódování , což zajistí optimální multimediální zážitek na jakémkoli zařízení.

Dual-channel výkon

Modely AS31 jsou prvními NAS zařízeními na světě s duální pamětí se schopností plynule přehrávat 4K video a s nejnovějšími procesory Intel Celeron N3050 / N3150 Braswell. Kromě toho modely řady AS31 jsou nejen energeticky úsporné, ale navíc jejich poměr výkonu a ceny nemá ve své třídě konkurenci. Připravte se na to vychutnat si brilantní ultra vysoké rozlišení 4K videa z pohodlí svého domova!

Vychutnejte si multimediální zážitky

Už nemusíte řešit problémy s rozlišením při přehrávání videa na vašem telefonu, tabletu nebo počítači. Media Converter využívá rychlý a jednoduchý způsob konverze, což umožní provádět konverze na pozadí. Hardwarová akcelerace procesoru Intel umožňuje provádět převody souborů bezprecedentní rychlostí a naplnit Vás multimediálními zážitky.

Instalace bez nástrojů

Servery řady AS31 mají posuvný kryt umožňující jeho sejmutí dle potřeby. Ližiny pro pevné disky a vnější kryt používají šrouby umožňující jednoduchou instalaci pevných disků bez dalších speciálních nástrojů.

Přidejte moderní styl na oblíbené místo

Řada AS31 nově definuje estetickou úroveň NAS serverů. Stylové šasi finalizované ve stylu diamantu z něj činí elegantní doplněk každého prostoru, bez ohledu na to, zda se jedná o obývací pokoj nebo kancelář.

Mechanizmus hardwarového šifrování

Ochrana dat je nejvyšší prioritou ASUSTORu. V serverech řady AS31 je vestavěný mechanizmus šifrování, což umožňuje mít data zcela chráněna již v okamžiku uložení na serveru. To znamená, že se už nikdy nebudete muset strachovat o vaše důvěrná data, pokud by vaše disky padly do špatných rukou při odcizení nebo ztrátě. Mechanizmus hardwarového šifrování zajišťuje rychlost čtení více než 112 MB/s a rychlost zápisu přes 71 MB/s, což poskytuje optimální kombinaci bezpečnosti a výkonu systému.

Vytvořte si neomezené multimediální centrum

Užívejte si multimédií s ASUSTOR NAS. HDMI port umožňuje připojit televizor nebo monitor. Podporován je Full HD (1080p) výstup, takže si můžete přehrávat filmy nebo i prohlížet fotky ve vysokém rozlišení. Přes App Central si taktéž můžete nainstalovat UPnP Media Server a iTunes Server a streamovat z nich nejen na televizi ale také na mobilní zařízení jako jsou tablety nebo chytré telefony. Kromě toho můžete také dále připojit zesilovač prostorového zvuku k vytvoření nebývalého zážitku vícekanálového zvuku. Představte si, že sledujete svůj oblíbený závodní film a jste ponořeni do řevu motorů. Zažijte napětí a pocit rychlosti při poslechu zvuků svištících aut. Připravte se na bezkonkurenční zážitek zábavy, která vás posadí na okraj sedadla.

Klíčové vlastnosti

Asustor AS3102T je kvalitní NAS server s dvoujádrovým procesorem Intel Braswell s frekvencí 1,6 GHz. Nabízí výjimečný přenosový výkon s rychlostí čtení/zápis 110/112 MB/s v konfiguraci RAID 1. Je kompatibilní s 2x HDD: 3,5“ SATA II/III s maximální kapacitou 2x 8 TB. 3x USB 3.0 porty umožňují připojení externích pevných disků, tiskáren, klávesnic, myší a dalších zařízení. 1x GLAN pro připojení do vaší sítě. 1x HDMI vám umožní připojení k televizoru či monitoru. Hardwarové šifrování ochrání vaše data v případě krádeže či ztráty zařízení. Jeho design umožňuje montáž disků bez nářadí. Jeho rozměry činí 165 x 102 x 218 mm při hmotnosti 1,17 kg. Součástí je licence pro 4 IP kamery


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Základní takt  1,6 GHz
Paměti 
Velikost RAM  2 GB
Typ RAM 
 
 
Typ RAM
V dnešní době se můžeme setkat s několika typy operační paměti. Paměť DIMM je využívaná hlavně v osobních počítačích, pracovních stanicích a serverech. Paměť SO-DIMM je rozměrově velmi malá paměť, která se používá primárně v noteboocích.
 
 
 
 
 
DDR3
Pevné disky 
Počet slotů HDD  2
RAID 0  Ano striping
RAID 1  Ano mirroring
JBOD  Ano
Porty 
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
Počet ethernet portů  1
Funkce 
Ostatní 
Výška  16,5 cm
Šířka  10,2 cm
Hloubka  21,8 cm
Hmotnost  1,17 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi