Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS ZenPower Pro 10050 mAh, 2x USB, stříbrná

Exa kód : ASU446045
 
 
 
 

 

ASUS ZenPower Pro 10050 mAh, 2x USB, stříbrná
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Powerbanka, Barva Stříbrná, Kapacita 10050 mAh, Li-Ion, Maximální výstup 12,1 V, Maximální výstup 2,4 A, Quick Charge Quick Charge 2.0, Hmotnost 230 g
 
 

666 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

550 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU446045
Kód výrobce:90AC00S0-BBT017
 

 

Powerbank ASUS ZenPower Pro 10050 mAh, 2xUSB, stříbrná

Univerzální všestranný pomocník Asus Zen Power Pro baterie podporuje všechna zařízení, která lze dobíjet přes USB porty. Excelentní společník, který Vás nenechá ve štychu při nedostatku šťávy. Znáte to, jedete na dovolenou, výlet či chalupu a nechcete se zbytečně stresovat s tím, že Váš telefon zrovinka nemá energii. A právě zde, v tento moment přichází na řadu Asus Zen Power.

Minimalistická baterie s velkým výkonem

Externí baterie je kompaktní, díky minimalistickému vzhledu se vejde do dlaně, můžete ji srovnat s velikostí kreditní karty. Tato baterie disponuje kapacitou 10 050 mAh. Dostačující kapacita zdroje udrží váš telefon při životě po dlouhou dobu. Zařízení vlastní 2x USB výstupy s proudem až 2.4A pro rychlé nabíjení.

Elegance a odolnost

Kvalitní konstrukce záložní baterie zaručuje výjimečnou výdrž i ve znatelně horších podmínkách. Nekompromisním testováním ve společnosti Asus dokázali, že ZenPower odolá i zatížení 60 kilogramy. Atraktivní vzhled a zároveň velmi odolný. Zařízení je vyrobeno z hliníku. Zdroj je navržen s důrazem zachování prvků z řady mobilních telefonů Zen. Elegantní, ergonomický a hladký doplněk k Vašemu telefonu, který by Vám mohl kde kdo závidět.

Ochrana s rychlost

Vzhledem k vysokému proudovému zatížení výstupu, Vám zařízení umožní velmi rychle nabíjet svá zařízení. Exkluzivní technologie PowerSafe chrání proti zkratu a proti dalším problémům prostřednictvím monitorování teploty a napětí. Další vychytávkou je podpora Qualcomm Quick Charge Technology 2.0 ZenPower. Tato podpora Vám zajistí dobíjení mobilních přístrojů, které jsou kompatibilní s touto technologií, o 75% rychleji než zařízením bez podpory. Zařízení vlastní 2x USB výstupy s proudem až 2.4A pro rychlé nabíjení. Ve výbavě nechybí ani integrovaná LED svítilna s vysokou svítivostí a výdrží delší než 100 hodin nebo LED indikátor stavu nabití baterie.

Klíčové vlastnosti

Asus Zen Power Pro baterie podporuje všechna zařízení, která lze dobíjet přes USB porty. Externí baterie je kompaktní, díky minimalistickému vzhledu se vejde do dlaně, můžete ji srovnat s velikostí kreditní karty. Tato baterie disponuje kapacitou 10 050 mAh. Efektivní výstupní proud o síle 2,4 V elegantně nabije i vysokokapacitní telefony nebo jiná zařízení. Atraktivní vzhled a zároveň velmi odolný. Zařízení je vyrobeno z hliníku. Podpora Qualcomm Quick Charge Technology 2.0 USB ZenPower. Technologie PowerSafe chrání proti zkratu a proti dalším problémům prostřednictvím monitorování teploty a napětí. HDD vlastní 2x USB výstupy s proudem až 2.4A pro rychlé nabíjení. Ve výbavě nechybí ani integrovaná LED svítilna s vysokou svítivostí a výdrží delší než 100 hodin nebo LED indikátor stavu nabití baterie

Představení společnosti Asus

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Powerbanka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Stříbrná
Kapacita 
 
 
Kapacita
Je uváděna v mAh (miliampérhodina). Vyjadřuje celkový náboj, který je při plném nabití schopen akumulátor pojmout. Ve zkratce se jedná o energetickou kapacitu baterie. Čím vyšší tato hodnota je tím lépe.
 
 
 
 
 
10050 mAh
Druh 
 
 
Druh
Udává z jakých látek je baterie tvořena. Mezi nejčastější druhy patří Alkalické, Lithium a NiMH baterie.
 
 
 
 
 
Li-Ion
Maximální výstup  12,1 V
Maximální výstup  2,4 A
Konektory 
USB klasické  2 x
Lightning 
 
 
Lightning
Určuje, zda má powerbanka indikátory (plně nabito atd.)
 
 
 
 
 
0 x
micro USB 
 
 
micro USB
Konektor pro připojení mobilů, fotoaparátů atd.
 
 
 
 
 
1 x
USB-C 
 
 
USB-C
Jinak USB Type-C , je oboustranný konektor s univerzálním využitím (přenos HDMI, VGA, DisplayPort) Je rychlejší a má vyšší napájecí přenos proudu než USB 3.2.
 
 
 
 
 
0 x
Funkce 
Bezdrátové nabíjení 
 
 
Bezdrátové nabíjení
Bezdrátové nabíjení je založeno na principu elektromagnetické indukce a je v dnešní době velkým trendem. Telefon stačí jen položit na powerbanku a nemusíte se starat o kabely. Vaše zařízení musí mít Qi standart! Nicméně telefon se během nabíjení prakticky nedá používat a oproti kabelu je nabíjení pomalejší.
 
 
 
 
 
Ne
Quick Charge 
 
 
Quick Charge
Slouží pro rychlé nabíjení akumulátorů v mobilních zařízeních (smartphone, tablet) přes USB konektor. Umožňuje použít pro nabíjení vyšší elektrické napětí, než standardních 5 voltů. Rychlé nabíjení musí podporovat jak mobilní zařízení, tak použitá powerbanka i akumulátor (baterie).
 
 
 
 
 
Quick Charge 2.0
Rozměry a hmotnost 
Hmotnost  230 g
Výška  10 cm
Šířka  5,96 cm
Hloubka  2,2 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.asus.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi