Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

ASUS ZenDrive U9M, stříbrná

Exa kód : ASU446305
 
 
 
 

 

ASUS ZenDrive U9M, stříbrná
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ultra-tenká přenosná DVD vypalovačka 8x s podporou M-DISC pro doživotní zálohu dat, kompatibilní s USB Typu C a Typu A, pro Windows i Mac OS.
 
 

1 090 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

901 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ultra-tenká přenosná DVD vypalovačka 8x s podporou M-DISC pro doživotní zálohu dat, kompatibilní s USB Typu C a Typu A, pro Windows i Mac OS.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU446305
Kód výrobce:90DD02A2-M29000
 

 

ASUS ZenDrive U9M – ultra-tenká přenosná DVD vypalovačka 8x s podporou M-DISC pro doživotní zálohu dat, kompatibilní s USB Typu C a Typu A, pro Windows i Mac OS.

  • Obsahuje dva kabely pro rozhraní USB typu C a typ A
  • M-DISC poskytuje úložiště archivní kvality, které chrání vaše drahocenné foto i video snímky a data po dobu 1000 let nebo déle
  • Kompatibilní s Windows i Mac OS
  • Nástroj Nero BackItUp poskytuje řešení plné zálohy pro vaše vzácné foto i video snímky, dokumenty a další datové soubory pomocí jediného kliknutí. (Windows OS)
  • Šifrování disku s nejvyšší bezpečnostní normou s funkcí kontroly hesla a kódováním názvů souborů (Windows OS)
  • Přetáhněte a vypalte ve třech jednoduchých krocích (Window OS)

Ultra tenký & ideální pro ZenBook

ASUS ZenDrive U9M je extrémně tenký externí DVD zapisovač, který podporuje rozhraní USB typu C a typu A, jehož součástí jsou i dva kabely umožňující přenos dat včetně PC a Mac. Jeho sofistikovaný design, inspirovaný filosofií Zen se soustřednými kruhy je ztělesněním technologické estetiky.

Stylový design inspirovaný Zenovou filosofií

ASUS ZenDrive U9M vynikne svou minimalistickou ultra-tenkou konstrukcí s profilem pouhých 13 mm. Samozřejmostí jsou také kartáčované soustředné kruhy inspirované Zenovou filosofií, se kterými ZenDrive dodá sofistikované estetičnosti jakékoli počítačové soustavě. Jednoduchost designu tohoto zařízení z něj dělá dokonalého společníka pro tenké a lehké notebooky.

Kompatibilita s dvěma rozhraními

ASUS ZenDrive U9M je vybaven dvěma kabely pro rozhraní USB Typu C a Typu A, a podporují tak celou řadu notebooků včetně PC a Mac. Reverzibilní zařízení typu C pro snadné připojení umožňuje z kompatibilních zařízení ultra-rychlý přenos dat.

Uchovejte vzácné vzpomínky po dobu 1000 let

ASUS ZenDrive U9M podporuje řešení pro ukládání archivních dat M-DISC, které pomáhá uživatelům chránit jejich nejcennější digitální vzpomínky - například rodinné fotografie a domácí videa. V porovnání s pevnými disky, flashovými jednotkami a jinými zapisovatelnými médii, jejichž životnost je zhruba 8 let, technologie vypalování M-DISC zaznamenává data do patentované skutečně pevné vrstvy, která je odolná proti extrémním podmínkám, což vám umožňuje ušetřit celoživotní vzpomínky a důležité údaje po dobu 1 000 let nebo více.

Nejsilnější zálohovací řešení

ASUS ZenDrive U9M poskytuje kompletní a snadno použitelné řešení pro zálohování. Intuitivní přiložený software nazvaný CyberLink Power2Go 8 a PowerBackup, zjednodušuje proces vypalování disků a nabízí volitelnou funkci šifrování pro ochranu vašich soukromých souborů. Dále poskytuje automatickou archivaci zálohovaných dat. Dodává se také s bezdrátovou zálohou ze zařízení Android do počítače pomocí aplikace Nero BackItUp. Společně tyto výkonné funkce chrání vaše informace a minimalizují riziko ztráty dat, takže vy se můžete soustředit na to, co je pro vás skutečně důležité.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi