Produkt je vyřazen!
 

 

Asus ZenBeam Latte L1

Exa kód : ASU643517
 
 
 
 

 

Asus ZenBeam Latte L1
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Stylový přenosný LED projektor, nativní rozlišení 720p, projekční rozsah 40" až 120", vestavěné reproduktory Harman Kardon, vestavěná 6000mAh baterie, bezdrátová projekce, funkce bluetooth reproduktoru, výdrž až 3h projekce (12h přehrávání hudby)
 
 

10 258 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 478 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 513  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stylový přenosný LED projektor, nativní rozlišení 720p, projekční rozsah 40" až 120", vestavěné reproduktory Harman Kardon, vestavěná 6000mAh baterie, bezdrátová projekce, funkce bluetooth reproduktoru, výdrž až 3h projekce (12h přehrávání hudby)

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU643517
Kód výrobce:90LJ00E5-B00070
 

 

Přenosný LED projektor Asus ZenBeam Latte L1
Užijte si pohlcující obrazové a zvukové zážitky v pohodlí domova díky projektoru ASUS ZenBeam Latte L1. Tento jedinečný přenosný projektor o velikosti hrnku na kávu, který je vybaven zvukem s certifikací Harman Kardon, je jako první na světě vybaven estetikou texturované látky, která se hodí do jakéhokoli interiéru. Také obdržel hned několik ocenění za design.

Velký obraz v malém těle
Projektor ZenBeam Latte má maximální jas 300 LED lumenů a nativní rozlišení 720p. Díky velikosti projekce, která sahá od 40 až do 120 palců přemění každou místnost na domácí kino, které si může užít celá rodina. Objektiv s krátkou projekční vzdálenosti umožňuje projekci již se vzdálenosti 1m až do 3,2m (120" obraz).

Přizpůsobivá propojitelnost
ZenBeam Latte podporuje bezdrátové zrcadlení a umožňuje vám bez námahy streamovat obsah ze smartphonu, tabletu nebo jiného mobilního zařízení a nabízí vám tak zábavu ve vysokém rozlišení. HDMI konektor zajišťuje kompatibilitu s širokou škálou vstupních zdrojů a USB Type-A také nabízí výstup pro nabíjení zařízení.

Pohlcující zvuk po celý den
Zvuk reproduktorů s certifikací Harman Kardon byl pečlivě vyladěn tak, aby plně využil výhody látkového designu ZenBeam Latte. Reproduktor kompenzuje akustické prostředí a zajišťuje tak lepší pronikání zvuku a také zohledňuje odvod tepla, aby se postaral o ten nejlepší zvukový výkon za všech okolností. Exkluzivní software ASUS AudioWizard nabízí přednastavené režimy Film, Hudba a Hra, které zajišťují optimalizovaný zvuk pro různé situace.

Skvělou zábavu uvnitř i venku
Pohodlné pouzdro na přenášení vám umožní vzít ZenBeam Latte kamkoli a vestavěná baterie poskytuje až 3 hodiny nepřetržité zábavy (v režimu Eco). Díky těmto vlastnostem je projektor ZenBeam Latte ideální pro venkovní kino-párty s rodinou a přáteli.

Zábava pro děti i dospělé
Zkompilujte a spravujte osobní knihovnu videí YouTube pomocí funkce Video Links (pro Android). Tento předinstalovaný software zakazuje aplikaci YouTube automatické přehrávání videí mimo vlastní seznam videí a zajišťuje tak, že obsah zůstane vhodný pro děti. Svá oblíbená videa a filmy sledujte v předinstalované aplikaci Aptoide TV. ASUS ZenBeam Latte zahrnuje funkce vlastněné a provozované aplikací Aptoide TV, která poskytuje YouTube, Netflix a další streamovací služby.


Přednosti projektoru Asus ZenBeam Latte L1

  • Unikátní design o velikosti hrnku na kávu s estetikou látky
  • Vestavěná baterie s kapacitou 6000 mAh nabízí až 3 h videoprojekce nebo až 12 h přehrávání hudby
  • 10W stereofonní Bluetooth® reproduktor se zvukem certifikace Harman Kardon a 3 zvukové režimy
  • Objektiv s krátkou projekční vzdáleností
  • Kontrolované přehrávání obsahu pro děti díky aplikaci Video Links
  • Možnost bezdrátové projekce nebo pouhé přehrávání hudby
  • Závit umož'nující připevnění k tripodu
  • Skvěle přenosný díky nízké hmotnosti 585g a praktickému pouzdru v balení
  • Rozměry: 90 x 131 x 90 mm

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Kontrast  400 : 1
Skutečné rozlišení projektoru  1280x720
Stav produktu  Nový
Svítivost  300 ANSI lumen
Technologie projektoru  DLP
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi