Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Asus VP247NA

Exa kód : ASL130464
 
 
 
 

 

Asus VP247NA
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 23.8" (60 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), VA, Doba odezvy 5 ms, HDMI 1 x
 
 

3 190 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 636 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 159  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130464
Kód výrobce:90LM01L0-B06170
 

 

Špičková kvalita obrazu v klasickém elegantním provedení
VP247NA je 23,6” Full HD monitor s širokými pozorovacími úhly 178°, vysokým kontrastním poměrem 3 000 : 1 a exkluzivními technologiemi ASUS SplendidPlus a VividPixel, jež zaručují špičkovou kvalitu obrazu a věrné barvy. Tyto přednosti doplňuje štíhlý profil a masivní stojan, který zajišťuje vysokou stabilitu a odolnost, ale nijak přitom neubírá na stylu.
Extrémně široké pozorovací úhly 178°
VP247NA využívá panel se širokými pozorovacími úhly 178°, které minimalizují zkreslení barev a slibují lepší zážitek ze sledování obrazu.

Vysoký kontrastní poměr 3 000 : 1
Nejvyšší kontrastní poměr 3 000 : 1 (ASCR 100 000 000 : 1) automaticky vylepšuje kontrast monitoru úpravou jasu podsvícení. Proto je černá skutečně černá, bílá skutečně bílá a obraz dokonale věrný.

Monitor s technologií Ultra-low Blue Light
Technologie ASUS Blue Light Filter certifikovaná institutem TÜV Rheinland vás chrání před škodlivým modrým světlem prostřednictvím čtyř různých nastavení filtru, která lze snadno ovládat pomocí speciální klávesy. Řada VP247 prošla přísnými výkonnostními testy a byla certifikována laboratořemi institutu TÜV Rheinland, celosvětového poskytovatele technických, bezpečnostních a certifikačních služeb, a to tak, aby bylo eliminováno blikání a zajištěny nízké úrovně vyzařování modrého světla.

Technologie Flicker-Free
Je čas říci sbohem unaveným a namáhaným očím. Řada VP247 využívá technologii ASUS Flicker-Free certifikovanou institutem TÜV Rheinland, která redukuje blikání obrazovky a zvyšuje pohodlí při sledování monitoru. Tato technologie pomáhá snižovat namáhání očí a další škodlivé účinky, které by vám jinak hrozily, zejména pokud trávíte dlouhé hodiny sledováním oblíbených videí na monitoru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
23.8" (60 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  VA
Provedení displeje 
 
 
Provedení displeje
Displeje se dělí na lesklé a matné. Je pak na uživateli a způsobu využití monitoru, který povrch mu vyhovuje více.
 
 
 
 
 
Matný (antireflexní)
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
250 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
100 000 000 : 1
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
5 ms
Obnovovací frekvence  60 Hz
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektor je jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku.
 
 
 
 
 
1 x
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
1 x
Výbava 
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ne
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost  3,9 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  561 x 400 x 199 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi