Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

Exa kód : ASU643154
 
 
 
 

 

Asus VivoWatch SP (HC-A05)
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky - unisex s měřením tepu ze zápěstí, krokoměr, výpočet kalorií, monitoring spánku, měření vystoupaných pater, měření krevního tlaku, měření EKG, GPS, výškoměr, oxymetr, připojení pomocí Bluetooth, stav baterie, notifikace z mobilu
 
 
 
Od 297  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chytré hodinky - unisex s měřením tepu ze zápěstí, krokoměr, výpočet kalorií, monitoring spánku, měření vystoupaných pater, měření krevního tlaku, měření EKG, GPS, výškoměr, oxymetr, připojení pomocí Bluetooth, stav baterie, notifikace z mobilu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU643154
Kód výrobce:90HC00D1-MWP0E0
 

 

Vaše zdraví v harmonii

Hodinky ASUS VivoWatch SP jsou inteligentním nástrojem ke sledování zdraví, který můžete nosit na ruce. Umožňují neustálé monitorování vaší kondice i vašeho zdraví a napomůžou vám udržovat zdravý životní styl i dosahovat stanovených cílů pro zlepšení kondice. Společně s aplikací ASUS HealthConnect můžete sledovat váš krevní tlak, tepovou frekvenci, data o cvičení i spánku nebo prohlížet mnoho dalších kategorií souvisejících se zdravím, a to intuitivním a snadným způsobem. Poté vám exkluzivní technologie ASUS HealthAI nabídne osobní tipy pro lepší životosprávu, které budou vycházet z provedeného měření, manuálních záznamů i osobních návyků.

Stylové a odolné hodinky VivoWatch SP s až 14denní výdrží baterie a voděodolnou konstrukcí budou sledovat vaše zdraví kdykoli a kdekoli. Můžete je nosit s jakýmikoli standardními řetízky a vybrat si z několika vyměnitelných ciferníků, takže kromě sledování zdraví budou také odrážet váš individuální styl.

Tepová frekvence při cvičení a čas přenosu pulsu (PTT)

Hodinky VivoWatch SP disponují elektrografickým (EKG) a fotopletysmografickým (PPG) senzorem, pomocí kterého mohou měřit čas přenosu pulsu (PTT), tepovou frekvenci i monitorovat spánek, aktivitu a míru stresu během dne. Také vám poskytnou řadu poznatků pro vylepšení vaší životosprávy.


Index harmonie těla

Hodinky VivoWatch SP měří EKG senzorem sympatickou a parasympatickou odezvu a mohou spočítat index vitality a index relaxace za pouhou minutu. Index vitality vyjadřuje hodnotu vaší odolnosti proti stresu a index relaxace vyjadřuje hodnotu vaší momentální relaxace či úroveň stresu. Z těchto hodnot se poté počítá index harmonie těla, který vám poskytne jednoduchý přehled o reakci vašeho těla na celkový stres.

Automatické měření zdraví

Hodinky VivoWatch SP můžete nastavit tak, aby v pravidelných intervalech měřily čas přenosu pulzu (PTT) a zasílaly vám oznámení o výsledcích. Tímto snadným a pohodlným způsobem můžete být vždy informováni o svém zdraví.


Aplikace ASUS HealthConnect

  • Spravujte svá zdravotní data jednoduše prostřednictvím intuitivní aplikace
  • Krevní tlak
  • Tepová frekvence
  • Údaje o aktivitě
  • Úroveň odbourávání stresu
  • Kvalita spánku
  • Sledování menstruačního cyklu


Inteligentní nástroje pro životosprávu

  • Sledování a připomínání léků
  • Sdílení údajů o zdraví a osobních analýz
  • Cloudové úložiště dat
  • Podpora aplikací Google Fit i Apple Health

Osobní analýza kvality spánku

Hodinky VivoWatch SP sledují dobu i kvalitu vašeho spánku. Na základě těchto dat vám poskytnou rady jak dosáhnout nejlepšího spánku. Na základě neustálého sledování vaší tepové frekvence určí hodinky VivoWatch SP kdy začnete usínat a budou automaticky sledovat váš spánek. Pomocí měření kyslíkové saturace a tepové frekvence hodinky určí jak hluboký a klidný je váš spánek. Pohyby ve spánku jsou dalším indikátorem jeho kvality. Hodinky VivoWatch SP je tedy sledují také, včetně toho, kolikrát se za noc otočíte ze strany na stranu.

Informace o sledování spánku hodinkami VivoWatch SP jsou automaticky synchronizovány s aplikací ASUS HealthConnect, kde se můžete podívat na denní přehled o vašem spánku nebo si zobrazit týdenní statistiky.

Sledování kondice

  • Pulzní oxymetr senzor
  • Vestavěná GPS
  • Výškoměr
  • Běh do schodů
  • Tepová frekvence při aerobiku indikátor
  • Upomínka na protáhnutí se
  • Krokoměr počítání
  • Kalorie


Inteligentní asistent dostupný kdykoliv

  • Voděodolné do hloubky 50 metrů
  • Dlouhá výdrž baterie až 14 dní, takže vám budou neustále k dispozici, aby vám napomohly k lepšímu zdraví.
  • Oznámení o hovorech a textových zprávách
  • Světové hodiny

Stylové a pohodlné

Univerzální provedení hodinek VivoWatch SP umožňuje využití všech standardních rychloupínacích pásků, takže si můžete jejich vzhled přizpůsobit vzhledem k vašemu stylu a k jakékoli příležitosti. Můžete si také vybrat z řady půvabných ciferníků, hodinky pak budou odrážet váš individuální styl.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi