Produkt je vyřazen!
 

 

Asus VG279Q

Exa kód : ASL130369
 
 
 
 

 

Asus VG279Q
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 27" (69 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), IPS, Energetická třída F, Doba odezvy 3 ms, HDMI 1 x, Display Port 1 x, Pivot
 
 

6 457 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 336 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 323  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130369
Kód výrobce:90LM04G0-B01370
 

 

Herní monitor ASUS VG279Q - 27-palcový, Full HD, IPS, 1ms (MPRT), 144Hz, Adaptive-Sync

  • 27-palcový IPS Full HD herní monitor s ultra rychlou obnovovací frekvencí 144Hz a technologií Adaptive-Sync(FreeSync™) pro odstranění trhání obrazovky a zasekávání zobrazení
  • Funkce Shadow Boost zvyšuje detaily obrazu v tmavých oblastech, a zesvětluje je bez nadměrné expozice světlých oblastí
  • Doba odezvy 1 ms (MPRT) pro plynulé hraní a technologie ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB), která dále snižuje výskyt stínů a rozostřeného pohybu
  • Technologie GameFast Input minimalizuje vstupní zpoždění a poskytuje mnohem rychlejší přenos pohybu z koncových zařízení na monitor
  • Exkluzivní tlačítko ASUS GamePlus pro herní vylepšení a GameVisual pro optimalizaci vizuálních efektů

Stvořen pro rychlost

ASUS VG279Q je stvořený pro intenzivní rychlé hry. Jedná se o 27-palcový herní IPS displej s Full HD rozlišením, ultra rychlou dobou odezvy 1 ms (MPRT) a oslnivou obnovovací frekvencí 144 Hz, díky níž získáte úžasné herní zážitky. VG279Q je vybaven technologií Adaptive-Sync (FreeSync™), která eliminuje zatrhávání obrazovky a sekání zobrazení.

Funkce zaměřené na hráče, jako je ASUS GamePlus, vylepšují vaše herní zážitky, zatímco GameVisual nabízí různé přednastavené režimy zobrazení pro optimalizaci vizuálů pro různé typy her.

Úžasná obnovovací frekvence 144Hz

Díky neuvěřitelné obnovovací frekvenci 144 Hz nepředstavují rychle se pohybující vizuální prvky pro VG279Q žádný problém. Už neexistuje žádné frustrující zpoždění, takže získáváte výhodu v FPS střílečkách, závodních hrách, strategiích v reálném čase a sportovních titulech.


Bleskurychlá 1ms (MPRT) doba odezvy s ASUS Extreme Low Motion Blur

ASUS VG279Q je nejrychlejší ve své třídě a může se pochlubit 1 ms odezvou (MPRT), díky které se eliminuje trhání a rozmazání pohybu. K dispozici je také technologie ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB), která činí pohybující se objekty ještě ostřejší, takže herní zobrazení jsou plynulejší a citlivější.

Adaptive-Sync (FreeSync™) 

Technologie Adaptive-Sync (FreeSync™) přináší nejplynulejší, nejrychlejší a nejostřejší herní zobrazení tím, že eliminuje trhání obrazovky a zasekávání snímků a že se minimalizuje zpoždění na vstupu.


Technologie IPS pro konzistentní a přesné barvy

ASUS VG279Q vám nabízí špičkové snímky s vynikajícími barvami díky ohromujícímu kontrastnímu poměru 1.000:1. 178 stupňů široké pozorovací úhly zajišťují minimální zkreslení a změnu barev i při prohlížení z extrémních poloh.

Technologie ASUS Shadow Boost

Technologie Shadow Boost zesvětluje tmavé oblasti herního zobrazení bez nadměrné expozice jasnějších oblastí, čímž vylepšuje celkový vzhled a současně usnadňuje rozpoznání nepřátel skrytých ve tmavých oblastech bitevního pole.


Technologie GameFast Input – protože každá milisekunda se počítá

Vstupní zpoždění na LCD monitoru je typicky mnohem nižší než u televizoru. Monitor ASUS VG279Q je vybaven technologií GameFast Input, která toto vstupní zpoždění dále minimalizuje. Tato technologie poskytuje mnohem rychlejší zobrazení pohybu, takže budete vždycky připraveni držet krok s rychlou herní akcí v přesném načasování, které vám umožní reagovat ještě rychleji.

Bohaté možnosti připojení, úzký design rámečku displeje

ASUS VG279Q má rozsáhlé možnosti připojení, včetně portů DVI-D, DisplayPort 1.2 a HDMI (v1.4) s dvojitým propojením, takže je můžete připojit k širokému okruhu multimediálních zařízení. Má super úzký rámeček o rozměru 1 cm, který je ideální pro dokonalé a panoramatické nastavení her.

Nástroj pro inteligentní správu kabelů, který se nachází na stojanu VG279Q, vám pomáhá uspořádat a skrýt kabely, a udržet tak váš herní prostor upravený.

Ergonomický design s možností připevnění na zeď

ASUS VG279Q je speciálně navržen pro dlouhé herní maratony. Jeho ergonomicky navržený stojan umožňuje nastavit naklopení, otáčení a výšku monitoru včetně funkce pivot tak, abyste vždy našli ideální polohu pro sledování. Monitor můžete rovněž připevnit na stěnu, a uvolnit tak cenný pracovní či herní prostor.

Exkluzivní technologie ASUS GamePlus

ASUS VG279Q obsahuje klávesovou zkratku GamePlus, která vám poskytne herní vylepšení, která vám pomohou získat větší požitek z vaší hry.

Tato funkce je vyvinutá společně s profesionálními hráči. Na základě jejich vstupů vznikla funkce, která umožňuje procvičovat a zlepšovat vaše herní schopnosti.


Exkluzivní technologie ASUS GameVisual

Technologie ASUS GameVisual má sedm přednastavených režimů zobrazení, které optimalizují zobrazení pro různé typy obsahu. Tuto jedinečnou funkci lze snadno zpřístupnit pomocí klávesové zkratky nebo nabídky nastavení OSD.

Technologie Flicker-Free

Technologie Flicker-Free snižuje blikání obrazovky, takže se sledování obrazovky stává pohodlnější. Zároveň se tak snižuje únava očí a riziko dalších potenciálně škodlivých očních onemocnění, které hrozí během nekonečně dlouhých, herních maratonů.


Technologie Ultra-Low Blue Light

Technologie nízké úrovně modrého světla ASUS Ultra-Low Blue Light snižuje množství emitovaného modrého světla. Pomocí jednoduchého přístupu k ovládání si můžete vybrat ze čtyř různých nastavení filtrů obrazovky, a to pomocí nabídky OSD nebo pomocí uživatelského rozhraní DisplayWidget. Herní monitor VG279Q byl podroben přísným testům výkonu a díky svým technologiím Flicker-free a Low Blue Light Filter je certifikován laboratořemi TÜV Rheinland, globálním poskytovatelem technických, bezpečnostních a certifikačních služeb, které jsou bez blikání a mají nízkou hladinu modrého světla.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
27" (69 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  IPS
Provedení displeje 
 
 
Provedení displeje
Displeje se dělí na lesklé a matné. Je pak na uživateli a způsobu využití monitoru, který povrch mu vyhovuje více.
 
 
 
 
 
Matný (antireflexní)
Energetická třída  F
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178/178
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
400 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
100 000 000:1
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
3 ms
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektor je jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku.
 
 
 
 
 
0 x
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
1 x
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
1 x
Display Port 
 
 
Display Port
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. Display Port je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1 x
USB-C  0 x
Výbava 
TV tuner 
 
 
TV tuner
Některé monitory disponují vestavěným přijímačem televizního signálu. Pokud je tímto tunerem monitor vybaven, můžete jej používat i jako televizor.
 
 
 
 
 
Ne
Reproduktory 
 
 
Reproduktory
Některé monitory disponují vestavěnými reproduktory. Pokud je jimi monitor vybaven, můžete jej používat pro přehrávání zvuku bez nutnosti instalace přídavných reproduktorů k PC.
 
 
 
 
 
Ano
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ano
Spotřeba při provozu 
 
 
Spotřeba při provozu
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při provozu zařízení v průměru spotřebuje.
 
 
 
 
 
40 W
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
0,5 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost  5,6 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  619*379*211 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi