Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Asus VG275Q Gaming

Exa kód : ASL130331
 
 
 
 

 

Asus VG275Q Gaming
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 27" (69 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), TN, Doba odezvy 1 ms, HDMI 2 x, Display Port 1 x, Pivot
 
 

3 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 305 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 200  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130331
Kód výrobce:90LM03K0-B01370
 

 

Monitor ASUS VG275G
27” FullHD monitor nabídne rozlišení 1920 x 1080, velmi rychlou odezvu 1 ms, obnovovací frekvenci 75 Hz a také inovativní technologie pro ochranu zraku. Ať už pracujete, sledujete filmy, brouzdáte internetem, nebo hrajete náročné hry, tento monitor je vždy prostě perfektní. Díky rychlé odezvě můžete hrát i ty nejnáročnější hry a grafika bude vždy skvělá. Je vybaven herní klávesou GamePlus pro aktivaci herních funkcí.

Bohaté a živé barvy vás ohromí
Technologie ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) umožňuje dynamicky nastavit kontrast (až 1000:1) mezi černou a bílou a vytvořit ostřejší a jasnější obrázky. Monitor nabízí 6 módů - scéna, divadlo, hra, noční pohled, sRGB a standardní mód. Monitor také obsahuje technologii AMD FreeSync, která eliminuje trhání obrazovky a trhání snímku při rychlých akcích ve hrách, nebo při přehrávání filmů. FullHD rozlišení 1920 x 1080 v kombinaci s vysokou obnovovací frekvenci 75 Hz vytvoří dokonale ostrý obraz plný detailů.

Technologie GameFast
Vstupní technologii GameFast využijete ve všech hrách. Díky této technologii, která komunikuje mezi monitorem a klávesnicí, ihned na obrazovce vidíte připojenou hru a můžete tak začít okamžitě hrát. Nikdy se vám nestane, že se připojíte ke hře a než se vám načte hra na obrazovce, tak přijdete o důležité momenty. Jak mačkáte tlačítka na klávesnici, data jsou ihned přenášena do obrazu a díky tomu je vaše hra velmi rychlá, bez zpoždění a hlavně proher. Je jen na vás, jak rychle budete ve hře reagovat.

Exkluzivní technologie GameVisual
ASUS GameVisual poskytuje šest přednastavených režimů zobrazení pro optimalizaci virtuálních efektů pro různé typy obsahu. Tato jedinečná vlastnost je snadno přístupná díky jediné klávesové zkratce nebo si režimy můžete nastavit přímo v OSD menu pomocí On Screen Display.

Duální HDMI flexibilní konektivita
ASUS VG275Q disponuje dvěma HDMI porty, které jsou k dispozic naráz. Můžete tak připojit například monitor, přehrávače médií, herní konzole a další zařízení zařízení pomocí kabelů a připojení HDMI naráz. Připojení je plug and play, takže bez nutnosti složitého nastavování.

Technologie Blue Light
ASUS Ultra-Low technologie Blue Light snižuje množství vyzařovaného škodlivého modrého světla, které monitor vyzařuje a také zabraňuje blikání obrazu, které není pouhým okem viditelné. Vybrat si můžete až ze 4 přednastavených filtrů v nabídce OSD menu a nastavte si takový, který bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům. Díky této technologii je váš zrak chráněn a navíc snižují únavu očí a to i když dlouho sleduje obraz na monitoru.

Přívětivý design s moderním provedením
Uživatelsky přívětivého provedení je dosaženo pomocí vícejazyčného OSD menu, tlačítek pro pohodlné ovládání, snadného naklápění a otáčení obrazovky díky pivot podstavci pro co nejlepší sledování obrazu a možnosti upevnění na zeď dle standardu VESA. Díky rychlé odezvě 1 ms a vysoké obnovovací frekvenci 75 Hz budou Vaše herní zážitky naprosto dokonalé a bez rozmazání.

Dosáhněte úspor díky LED technologii
Monitor je vybaven LED podsvícením, čímž dosahuje vyššího dynamického kontrastu a nulového úniku světla. Současně technologie šetří životní prostředí, jelikož má příznivý vliv na spotřebu elektrické energie a životnost.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
27" (69 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  TN
Typ podsvícení 
 
 
Typ podsvícení
Udává způsob podsvícení obrazovky. Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
160°/170°
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
300 cd/m2 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
100 mil. : 1
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
1 ms
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Display Port 
 
 
Display Port
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. Display Port je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1 x
Výbava 
Reproduktory 
 
 
Reproduktory
Některé monitory disponují vestavěnými reproduktory. Pokud je jimi monitor vybaven, můžete jej používat pro přehrávání zvuku bez nutnosti instalace přídavných reproduktorů k PC.
 
 
 
 
 
4
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ano
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost  5,5 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  619 x 506 x 211 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi