Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS USB-N13

Exa kód : ASU445445
 
 
 
 

 

ASUS USB-N13
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
USB Wi-Fi klient N s maximální přenosovou rychlostí až 300Mb/s
 
 

490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

405 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

USB Wi-Fi klient N s maximální přenosovou rychlostí až 300Mb/s

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU445445
Kód výrobce:90IG05D0-MO0R00
 

 

Výkonné připojení na cesty

ASUS USB-N13 představuje výkonné a snadno přenosné řešení pro síťové připojení se zcela bezobslužným nastavením. Speciální interní anténa zajišťuje bezdrátové připojení o rychlosti až 300 Mb/s a pokrytí bezdrátovým signálem až do vzdálenosti 300 metrů. Nabízí také funkci softwarového přístupového bodu, aplikace Xlink Kai a podporu různých operačních systémů včetně Windows, Mac OS X a Linuxu. Díky hardwarovému tlačítku WPS můžete pomocí adaptéru USB-N13 snadno vytvořit rychlé, stabilní a zabezpečené síťové připojení v pouhých dvou krocích! USB-N13 nabízí bezkonkurenční kvalitu přenosu a špičkové funkce, je proto ideálním řešením pro souběžné stahování, on-line hraní a přehrávání on-line videa.


300Mb/s Wireless-N USB adaptér, WPS, AP, podpora Xlink Kai

  • Bezpečné a stabilní připojení – Vysoký výkon a kvalitní provedení pro rychlé stahování, přenos souborů a přehrávání médií
  • Zařízení 2 v 1 pro sdílení bezdrátového připojení – WLAN adaptér můžete pomocí softwarového AP přeměnit na bezdrátový přístupový bod
  • Podpora PSP XLink Kai – Spojuje PSP hráče z celého světa
  • EZ WPS – Nastavení Wi-Fi připojení v pouhých 2 krocích s hardwarovým tlačítkem WPS

300 Mb/s Wireless-N

USB-N13 je vybaven technologií MIMO (Multiple Input, Multiple Output), podporuje tak přenosy o rychlosti až 300Mb/s a širší pokrytí.

Nastavení EZ WPS Wi-Fi – stačí vložit a připojit se

Jednoduše připojte adaptér USB-N13 k USB portu počítače a stiskněte tlačítko WPS na routeru i USB-N13. Nastavení bezpečného a chráněného bezdrátového připojení je dokončeno v pouhých dvou krocích!

Softwarový přístupový bod – zařízení 2 v 1 pro sdílení bezdrátového připojení

Když jste na služební cestě a chtěli byste sdílet své připojení k internetu, můžete pomocí zabudovaného softwarového přístupového bodu adaptéru USB-N13 vytvořit malé prostředí WLAN a připojit se k internetu prostřednictvím ICS (Internet Connection Sharing – sdíleného připojení k internetu). Seznam ACL (seznam řízení přístupu) a ICS vám umožní snadno spravovat oprávnění k přístupu a přetvoří vaše PC ve snadno nastavitelný bezdrátový přístupový bod.

Podpora PSP Xlink Kai

Xlink Kai je bezplatný software, který PSP hráčům umožňuje hrát hry přes internet namísto místních sítí (LAN). Jediné, co musíte udělat, je povolit „Režim PSP Xlink“ pomocí obslužného programu ASUS. Pak se můžete naplno oddávat bezdrátovým herním radovánkám při hraní her z celého světa prostřednictvím serveru Xlink.


* Team XLink je společný projekt herních nadšenců, který zdarma nabízí software a služby pro konzolové hraní přes internet. Chcete-li se dozvědět více informací nebo se připojit ke komunitě XLink, navštivte stránky teamxlink.co.uk.

Podpora více OS – Windows, Mac a Linux

Adaptér USB-N13 podporuje většinu operačních systémů, včetně Windows, Mac OS X a Linuxu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.asus.com/Networking/USBN13/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi