Produkt je vyřazen!
 

 

Asus S2 G

Exa kód : ASL130480
 
 
 
 

 

Asus S2 G
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor
 
 

12 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 405 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 630  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130480
Kód výrobce:90LJ00C0-B00520
 

 

Asus Projektor S2
Chcete si pořídit šikovné přenosné projekční zařízení, které snadno schováte do kapsy? S projektorem Asus S2 který Vás ohromí především svou kapesní velikostí, budete moci prezentovat své fotografie, prezentace a zároveň i sledovat filmy téměř kdekoliv na svých cestách. Projektor je vybaven vestavěnou výkonnou 6000mAh baterií a krátkou projekční vzdáleností 1.5 ~3 metrů.

Výhody tohoto projektoru

  • Kapesní velikost a nízká hmotnost
  • Vestavěná 6000mAh baterie s dlouhou výdrží
  • Bezdrátová projekce umožňující snadné přehrávání obsahu ze smartphonu, tabletu nebo jiných mobilních

Kapesní velikost a nízká hmotnost
Stylový a praktický projektor využijete především na cestách. Projektor Asus S2, vážící pouhých 497 g snadno schováte do tašky od notebooku díky svým kompaktním rozměrům 120 x 35 x 120 mm. Oceníte určitě i jednoduchý design s intuitivním rozhraním, za který si tento produkt vysloužil dokonce několik ocenění.

Jasná a ostrá projekce
Prezentovat nebo přehrávat filmy můžete už od velmi krátkých projekčních vzdáleností 1.5 ~3 metrů a můžete si tak vychutnat příjemné HD rozlišení 1280 x 720 s dokonale jasným a ostrým obrazem. Můžete si tak vychutnat dokonalý obraz velikosti 120“ v minimálním prostoru.

Korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení
Funkce dvourozměrné korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení dokáže eliminovat lichoběžníkový efekt a automaticky koriguje zdeformovaný lichoběžníkový obraz, který se vyskytuje při promítání pod úhlem. Pomocí vestavěného senzoru zaostřování měřící vzdálenosti mezi projektorem a obrazovkou umožňuje projektoru automaticky nastavit zaostření promítaných obrazů.

Praktická bezdrátová projekce
Projektor disponuje technologií, jejíž pomocí se můžete spojit se svým mobilním telefonem nebo tabletem a “zrcadlit” v něm obsah prezentace. Projektor navíc můžete snadno používat i bez složitého zapojování díky baterii, která vydrží až 3,5 hodinovou prezentaci na jedno nabití.

Snadná instalace a konektivita
Projektor nabízí dva porty HDMI a USB-C, které poskytují maximální kompatibilitu s externími zařízeními. Reverzní port USB-C podporuje signál a výstup 5V/1,5A současně pomocí jediného kabelu. USB-A Vám poskytne výkon 5V/1A pro nabíjení dalších zařízení.

Klíčové vlastnosti:
Projektor Asus S2 disponuje HD rozlišením 1280 x 720 bodů. Svítivost 500 lumenů, využijete především v menších místnostech a domácích podmínkách. Lampa s životností 30 000 hodin. Z konektorové výbavy nabídne HDMI, USB, USB-C, 3,5mm Mini-Jack, 2 W vestavěný reproduktor, vestavěná 6000mAh baterie, funkce Power Banka.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Skutečné rozlišení projektoru  1280 x 720
Stav produktu  Nový
Svítivost  500 ANSI lumen
Technologie projektoru  DLP
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi