Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS RT-AX56U Mesh Router

Exa kód : ASU458971
 
 
 
 

 

ASUS RT-AX56U Mesh Router
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, kompatibilní s PS5
 
 

2 799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 313 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 140  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? kompatibilní s PS5

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU458971
Kód výrobce:90IG05B0-BO3H00
 

 

Router AX1800 Dual Band WiFi 6 (802.11ax) podporující technologii MU-MIMO a OFDMA, se síťovým zabezpečením AiProtection Pro poháněný systémem Trend Micro™, kompatibilní se systémem ASUS AiMesh WiFi

  • Wi-Fi Standard příští generace - podpora nejnovějšího standardu Wi-Fi 802.11AX (Wi-Fi 6) a šířky pásma 80 MHz pro vyšší kapacitu a efektivitu.
  • Extrémně vysoká rychlost Wi-Fi – RT-AX56U podporuje 80MHz šířku pásma a 1024-QAM pro výrazně rychlejší bezdrátové připojení. S celkovou rychlostí sítě asi 1800 Mb/s - 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 1201 Mb/s v pásmu 5GHz.
  • Zvýšení kapacity a efektivity – Podpora nejen MU-MIMO, ale také technologie OFDMA pro efektivní alokaci kanálů, komunikaci s více zařízeními současně
  • Zabezpečení na úrovni podnikových řešení - AiProtection zdarma po celou dobu životnosti, poháněné Trend Micro™, blokuje bezpečnostní hrozby pro všechna vaše připojená zařízení.
  • Lepší spojení se systémem Mesh - Kompatibilní se systémem ASUS AiMesh WiFi pro bezproblémové pokrytí v celé domácnosti.
  • Technologie NitroQAM™ (1024-QAM) - Technologie NitroQAM™ (1024-QAM) umožňuje o 25% vyšší rychlost přenosu dat, zatímco starší standard je omezen na 256-QAM.

Připravte si svůj domov na WiFi 6 (802.11ax)

Rostoucí počet propojených osobních zařízení a zařízení IoT vedl k celkovému zvýšení hustoty sítě, která posunuje hranice stávajícího standardu Wi-Fi. Nejnovější standard 802.11ax poskytuje technologie budoucnosti, vyšší síťovou efektivitu, vyšší rychlosti Wi-Fi, větší pokrytí a vylepšenou životnost baterie pro všechna připojená zařízení, což uživateli poskytuje výrazně lepší zážitky.

Rychlost nejnovější generace WiFi

RT-AX56U je dvoupásmový 2x2 Wi-Fi router, který poskytuje šířku pásma 80MHz a 1024-QAM pro dramaticky rychlejší bezdrátové připojení. S celkovou rychlostí sítě kolem 1800Mb/s - 574Mb/s na pásmu 2,4GHz a 1201Mb/s v pásmu 5GHz je RT-AX56U 1,5x rychlejší než router se dvěma pásmy 802.11ac 2x2.

Dimenzováno pro domácnosti s více zařízeními

Díky revoluční kombinaci OFDMA a technologie MU-MIMO poskytuje technologie 802.11ax až 4x větší síťovou kapacitu a efektivitu při náročných přenosech dat. Předchozí generace Wi-Fi 802.11ac může v danném okamžiku zpracovávat v každém síťovém kanálu pouze jedno zařízení, což je neúčinné využití dostupné šířky pásma. Podpora OFDMA ve standardu Wi-Fi 802.11ax rozděluje každý kanál na malé subkanály, takže signály z více zařízení* mohou být spojeny a přenášeny současně, což snižuje latenci pro plynulejší a citlivější Wi-Fi zážitek.

Wi-Fi, která umí víc

Díky nejnovějšímu standardu 802.11ax Wi-Fi s technologií OFDMA nabízí RT-AX56U rozšířený rozsah signálu Wi-Fi a lepší pokrytí rozdělením jednotlivých kanálů na menší subkanály. Tyto subkanály mají menší šířku pásma, což jim poskytuje o 80% vyšší dostupnost1, což vede k lepšímu Wi-Fi připojení po celém domě.

Zabezpečení na úrovni podnikových řešení pro vaši domácí síť

RT-AX56Unabízí k dispozici zdarma AiProtection Pro, poháněný technologií Trend Micro™ s automatickými, pravidelně aktualizované bezpečnostní podpisy, které chrání vaše zařízení a osobní data před hrozbami na internetu. Toto silné zabezpečení nabízí pokročilé rodičovské zámky, včetně možnosti blokovat konkrétní webové stránky a typy mobilních aplikací.

Výkonný Wi-Fi systém pro celou domácnost. Podle vašich představ.

Ve vetšině případů váš router RT-AX56U dokáže poskytovat plyulé a spolehlivé Wi-Fi připojení do všech částí vašeho domu. Wi-Fi pokrytí ovšem může být ovlivněno řadou faktorů - rozvržení místnosti, konstrukčních materiálů, a dokonce i nábytku. ASUS AiMesh je inovativní funkce nového routeru, která řeší tyto problémy: vytváří síť Wi-Fi pokrytí pomocí více routerů ASUS. AiMesh je výkonný, flexibilní systém, který lze použít s celou řadou routerů ASUS - chráníte tak svou investici! AiMesh vám poskytuje časově úsporné centrální ovládání a bezproblémové roamingové schopnosti. AiMesh je Wi-Fi systém, na který se můžete spolehnout - pro všechna vaše zařízení v celé domácnosti!


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Porty a antény 
Přenosové rychlosti 
Šifrování 
Wi-Fi standardy 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi