Produkt je vyřazen!
 

 

Asus RT-AC68U V3 90IG00C3-MN3G00

Exa kód : ASU446491
 
 
 
 

 

Asus RT-AC68U V3 90IG00C3-MN3G00
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv4, IPv6, LAN porty 4, Počet antén 33, LAN 1000 Mb/s, WLAN 1300 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

2 570 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 124 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 129  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU446491
Kód výrobce:90IG00C3-MN3G00
 

 
 

AC1900 dvoupásmový Gigabit WiFi Router, AiMesh pro wifi Mesh systémy, zabezpečení AiProtection od Trend Micro, Adaptive QoS a rodičovský zámek

  • Skvělá Wi-Fi — Užijte si kombinované dvoupásmové rychlosti až 1900Mb/s, 3x rychlejší než 802.11n routery
  • Široké pokrytí — Vysoce výkonné antény a ASUS AiRadar eliminují hluché zóny
  • Zabezpečení na úrovni podnikových řešení — AiProtection s technologií od Trend Micro™ blokuje a neutralizuje nebezpečí přicházející z internetu na všech vašich připojených zařízení
  • Podpora AiMesh — Připojte svůj RT-AC68U k jakémukoliv jinému kompatibilnímu routeru ASUS a vytvořte silnou a flexibilní WiFi síť pro celou vaši domácnost
  • Flexibilní možnosti připojení — 5 portů Gigabit Ethernet, 1x ultrarychlý USB 3.1 port a 1x port USB 2.0

Oceňovaný systém pro své dokonalé síťové vlastnosti!

Ocenění Readers’ Choice, 6 let v řadě! (2012-2017)

“Žádná značka není tak často doporučovaná jako ASUS. Společnost získává vynikající ocenění pro snadné nastavení a spolehlivost svých produktů.”– PC Magazine

Ocenění Recommended Excellence pro nejlepší značku routerů.

Ocenění PC Pro Technology Excellence 2016.

Pro ty, kteří chtějí být napřed

RT-AC68U podporuje kombinované datové přenosy ve dvou pásmech až do 1900Mb/s. Gigabit poskytuje bezdrátové přenosové rychlosti 1300 Mb/s 802.11ac při 5 GHz, zatímco technologie Broadcom® TurboQAM™ dosahuje výkonu 2,4 GHz 802.11n od 450 Mb/s do 600 Mb/s s kompatibilními zařízeními.

Systém RT-AC68U, který je poháněn dvoujádrovým procesorem, eliminuje výkonové poklesy, které postihují ostatní routery s obsazenými sítěmi. Takže i v nejrušnějších domácích sítích je streaming HD videa vždy plynulý, latence pro online hry nízká a volání VoIP a stahování souborů se nikdy nepřerušuje.

RT-AC68U také obsahuje dva USB porty pro sdílení souborů, tiskáren a 3G/4G modemů a USB 3.0 port pro až desetkrát rychlejší přenos dat než USB 2.0.

Exkluzivní nástroj ASUS AiCloud transformuje vaši domácí síť do svého osobního cloudu pro snadné streamování a sdílení se smartphony, počítače a tablety. Synchronizace mezi routery také usnadňuje synchronizaci souborů na úložišti připojeném přes USB s jinými kompatibilními routery ASUS pro bezproblémové sdílení velkých souborů s rodinou a přáteli.

Snadno použitelné grafické uživatelské rozhraní ASUSWRT podporuje výkon zařízení RT-AC68U tím, že poskytuje robustní možnosti kontroly a ovládání pro optimalizaci vaší sítě. Nastavení ve 30 vteřinách a snadné ovládání znamená, že i nováčci si mohou vychutnat všechny sofistikované funkce, zatímco zkušení uživatelé si zamilují podporu protokolu IPv6, vícenásobné bezdrátové SSID sítě a šifrovaný VPN přístup.

AiProtection s technologií Trend Micro™ pro pokročilé zabezpečení

Zabezpečení AiProtection, vybavené nejmodernějším tříbodovým bezpečnostním systémem od společnosti Trend Micro™ poskytuje pokročilou rodičovskou kontrolu, blokuje škodlivé webové adresy a eliminuje nežádoucí vniknutí do počítače nebo zařízení a upozorňuje vás, pokud je připojené napadené zařízení. Potenciální nedostatky, jako je například síla hesla a zranitelnosti operačního systému, jsou rovněž neustále monitorovány. AiProtection dokonce chrání i taková vaše WiFi zařízení, která nejsou vybavena bezpečnostním programem, jako jsou Smart TV, herní konzole a inteligentní domácí zařízení

Připraveno na NVIDIA GameStream

Váš router pojme mnohem více zábavy. To proto, že nyní můžete přehrávat všechny své oblíbené PC hry na přenosném zařízení NVIDIA® SHIELD™ a můžete hrát kdekoli v domácnosti pomocí rychlé, ultra spolehlivé technologie NVIDIA GameStream™. Routery ASUS poskytují nepřetržité a vysoce výkonné herní streamování z GeForce® GTX™ napájených počítačů nebo herních systémů NVIDIA GRID™.

Vysoce rychlé AC WiFi s akcelerátorem TurboQAM™

Nová čipová sada 802.11ac poháněná bezdrátovou 5G WiFi poskytuje routeru RT-AC68U vysoké bezdrátové rychlosti Gigabit. Kromě toho využívá RT-AC68U technologii TurboQAM™, která ještě více vylepšuje WiFi 2,4G, čímž dosahuje nebývalých rychlostí. V pásmu 2,4GHz je o 33% rychlejší než běžné bezdrátové N900 routery při dosažené rychlosti 600 Mb/s, zatímco v pásmu 5 GHz dosahuje rychlosti 1300 Mb/s nebo trojnásobné rychlosti 802.11n. To je síla 1900 Mb/s souběžné bezdrátové sítě

Zvládněte více úkolů najednou díky dvoujádrovému procesoru

ASUS RT-AC68U je vybaven dvoujádrovým procesorem, který eliminuje výpadky výkonu, které mohou postihnout běžné routery. Takže i v nejrušnějších domácích sítích je streaming HD videa vždy plynulý, latence online her nízká a volání VoIP a stahování souborů se nikdy nepřerušuje.

Zvyšte dosah signálu a jeho stabilitu

ASUS AiRadar inteligentně posiluje kvalitu bezdrátového připojení pomocí technologie vytváření paprsků, zesílení vysokého výkonu a jemného ladění RF ASUS. Tím zajišťuje rozšířené pokrytí, zvyšuje dynamickou rychlost dat a zvyšuje stabilitu.

Výkonný WiFi Systém pro celou domácnost. Na míru vašim potřebám.

Ve většině případů může přístroj RT-AC68U skutečně přenášet plynulý a spolehlivý WiFi signál do všech částí vašeho domova. WiFi pokrytí však může být ovlivněno řadou faktorů — rozvržení místnosti, konstrukčními materiály, a dokonce i nábytkem. ASUS AiMesh je inovativní funkce nového routeru, která tyto problémy řeší: vytváří celoplošné pokrytí WiFi pomocí více routerů ASUS. AiMesh je výkonný, flexibilní nástroj k propojení více routerů ASUS — ochrání tak vaši investici! AiMesh vám poskytuje časově úsporné centrální ovládání a bezproblémové roamingové schopnosti. AiMesh zajišťuje WiFi, na které se můžete vždy spolehnout pro všechna vaše zařízení

  • Proměňte všechny vaše routery ASUS ve výkonnou Wi-Fi síť v celém vašem domě pomocí jednoduché aktualizace firmwaru
  • Kombinujte podporované modely ASUS routerů
  • Vytvořte WiFi síť s jedním či více SSID
  • Všechny funkce jednotlivých routerů fungují napříč celým WiFi systémem

Dvoupásmové připojení pro dokonalou kompatibilitu a skvělý výkon

RT-AC68U nabízí dvě souběžná pásma 2,4 GHz a 5 GHz s rychlostmi až 600 Mb/s a 1300 Mb/s a dosahuje celkové rychlosti až 1900 Mb/s a zajišťuje celkovou stabilitu. Můžete provádět základní úlohy, jako je prohlížení webu a stahování souborů v pásmu 2,4 GHz, a současně umožnit více zařízením streamovat v režimu Full HD nebo hrát online a využívat další aplikace náročné na kapacitu přenosu dat v pásmu 5 GHz.

Nekompromisní rychlost a všestrannost USB

Nejvyšší rychlosti USB 3.0 umožňují provádět datové přenosy až desetkrát rychleji, než dokáže rozhraní USB 2.0. Díky dvěma portům USB je RT-AC68U ideální pro sdílení souborů, multimédií a 3G/4G, zatímco aplikace ASUS AiDisk nabízí vzdálený přístup a rychlý přenos dat. Zatímco jiné routery mají své porty USB obvykle umístěné těsně vedle sebe, porty RT-AC68U USB jsou umístěny dostatečně od sebe pro snadný přístup k oběma portům.

Robustní ovládání a možnosti optimalizace díky rozhraní ASUSWRT

ASUSWRT graphical user interface gives you easy, CD-free setup and advanced network controlPomocí uživatelského rozhraní ASUSWRT můžete nastavit, monitorovat a řídit síťové aplikace v jednom intuitivním prostředí. Instalace, která nezabere více než půl minuty, detekce více zařízení a flexibilní nastavení vám umožňují maximálně využít sílu vaší sítě. Poskytuje i prvky rychlého skenování úložiště USB připojeného k routerům, které ověřuje integritu dat a nezávadnost disku. Duální síť WAN umožňuje dvěma připojením/poskytovatelům připojení k internetu na jednom routeru, s vyvážením zátěže a režimem prevence selhání pro vyšší stabilitu a nižší redundanci. Tím je zajištěn nepřetržitý přístup k internetu.

Hrajete hodně nebo strávíte většinu času streamováním videa? Bez ohledu na vaše nároky má RT-AC68U funkci Adaptive Quality of Service (QoS), která optimalizuje příchozí i odchozí kapacitu jak na kabelových, tak na bezdrátových připojeních. Aplikacím a úkolům lze snadno přidělovat priority, ať už pro hraní her, streaming médií, VoIP, procházení webu nebo přenos souborů. Podporuje hlavní konzole včetně PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS a Xbox One.

Snadná instalace ve třech krocích

Použijte svůj smartphone, tablet nebo počítač pro snadné nastavení routeru ASUS za méně než 30 sekund* a pouze ve 3 jednoduchých krocích. Jednoduše připojte kabely k routeru, otevřete webový prohlížeč a postupujte podle pokynů průvodce. Snadno a rychle na internetu během mžiku.


Aplikace ASUS Router

Spravujte svou síť kdykoli a odkudkoli

V dnešní době začíná být schopnost ovládat vaši domácí síť pomocí mobilního zařízení téměř nutností. Aplikace ASUS Router je proto postavena na základní myšlence maximálního využití a intuitivní navigace. To vše bez potřeby nastartování vašeho PC.

ASUS AiCloud – Svět, který vám leží u nohou

ASUS AiCloud vás udrží ve spojení s vašimi daty kdekoli a kdykoli máte připojení k internetu. Spojuje vaši domovskou síť a online webové úložiště* a umožňuje přístup prostřednictvím mobilní aplikace AiCloud na vašem iOSu nebo smartphonu Android nebo prostřednictvím personalizované adresy URL ve webovém prohlížeči. Zároveň nová funkce Synchronizace routeru umožňuje synchronizovat vaše zařízení se zařízeními pro ukládání dat připojenými k jiným kompatibilním routerům ASUS - je to stejně jednoduché, jako při výběru složky synchronizace. Sdílení s přáteli a rodinou je nyní snazší než kdykoliv předtím!

Výkonný online multitasking s 300 000 datovými relacemi

Podpora rozsáhlého datového přenosu až 300 000 datových relací znamená, že RT-AC68U má přibližně 20-násobek síťové kapacity konvenčních routerů pro výjimečně plynulý chod.

Stahujte a streamujte, ať už jste kdekoliv

Stáhněte si aplikaci Master a vylepšený mediální server vám umožní stahování a přehrávání multimediálních souborů uložených na USB připojeném k routeru na široké škále kompatibilních zařízení, jako je PC, pad, PS3, Xbox a Smart TV. Aplikace Master může také stahovat soubory, když je počítač vypnutý, a umožňuje vzdálené ovládání a sledování stavu stahování.

Aktivace VPN serveru

Snadno nastavte VPN server pro prohlížení webových stránek a přístup k datům pomocí šifrování MPPE — bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

WiFi vyhrazená pro vaše hosty

Sdílejte své internetové připojení s hosty, aniž byste museli sdílet své osobní heslo nebo síťové zdroje. ASUS Guest Network podporuje až tři samostatné hostující sítě, z nichž každá má vlastní uživatelské omezení a heslo. Hosté nemají přístup k vaší primární síti nebo jiným připojeným zařízením.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  33
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
1300 Mb/s
Šifrování 
WEP 
 
 
WEP
Zastaralý bezpečnostní protokol, který byl určen pro bezdrátovou místní síť (WLAN). WEP byl prolomen v roce 2001, a proto by jeho nasazení mělo být nahrazeno zabezpečením pomocí WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPA-Enterprise 
 
 
WPA-Enterprise
Předchůdce nejnovějšího zabezpečovacího protokolu WPA2. Je bezpečnější, než WEP, ale je taktéž zranitelný, a proto doporučujeme zakoupit router s šifrováním WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
WPA2 Enterprise 
 
 
WPA2 Enterprise
Nejnovější povinné zabezpečení. Tento protokol je bezpečnější, než původní WPA.
 
 
 
 
 
Ano
WPS 
 
 
WPS
WPS vám usnadní práci. Nemusíte vypisovat dlouhé a složité heslo, stáčí opsat osmimístný kód nebo připojit zařízení přes USB k routeru.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  16 cm
Šířka  22 cm
Hloubka  8,3 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi