Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS RT-AC66U B1

Exa kód : ASU446199
 
 
 
 

 

ASUS RT-AC66U B1
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Access point, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv4, IPv6, LAN porty 4, Počet antén 3, LAN 1000 Mb/s, WLAN 1300 Mb/s, AiMesh, AiProtection, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

1 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 652 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU446199
Kód výrobce:90IG0300-BM3100
 

 
 

Dvoupásmový Wireless-AC1750 Gigabit Router

  • Mimořádně rychlé Wi-Fi – Souběžný dvoupásmový Wi-Fi Router zaručuje plynulé nahrávání dat v pásmu 2.4GHz rychlostí až 450Mb/s a v pásmu 5GHz rychlostí až 1300Mb/s.
  • Optimalizovaný rozsah Wi-Fi – Funkce AiRadar nabízí široké bezdrátové pokrytí díky výkonným odnímatelným anténám.
  • Síťová kontrola prostřednictvím aplikace ASUS Router – Nastavení routeru kdykoli a odkudkoli, bez nutnosti připojení k PC.
  • Rodičovský zámek Funkce kontroly a případných omezení online aktivit jednotlivých uživatelů.
  • Zdokonalené síťové zabezpečení s ASUS AiProtection – Trojitá síla zabezpečení prostřednictvím Trend MicroTM.
  • USB 3.0 - USB port pro sdílení tiskáren, 3G/4G a 10X rychlejší rychlost přenosu dat než USB 2.0 pro úložná média.

Dvoupásmové připojení pro zábavu bez jakéhokoliv zpoždění

RT-AC66U B1 operuje ve dvou souběžných pásmech 2.4GHz a 5GHz s rychlostí až 450Mb/s, respektive 1300Mb/s - ve výsledku vykazuje rychlost 1750Mb/s. Zatímco v pásmu 2.4GHz můžete běžně pracovat, brouzdat po internetu a stahovat soubory, 5GHz pásmo zároveň umožní paralelně streamovat v HD kvalitě nebo bezproblémově hrát ty nejnáročnější online hry.

Zvládněte více s dvěma jádry

Router ASUS RT-AC68U je vybaven dvoujádrovým procesorem, u kterého již nehrozí poklesy výkonu, které sužují ostatní routery. Dokonce i v nejrušnějších domácích sítích bude přehrávání HD videa vždy naprosto plynulé, latence u online hraní a volání VoIP nízká a stahování souborů ničím nepřerušované.

Zábava za každých okolností

Exkluzivní ultra citlivé přijímače s vysoce účinnými zesilovači a funkcí AiRadar zajišťují kvalitnější pokrytí pro všechna připojená zařízení počítačem počínaje, přes mobilní přístroje a konče například herními konzolemi. Funkce ASUS AiRadar inteligentně zvyšuje intenzitu bezdrátového signálu pomocí přesného směrového zesilovače signálu, což zaručuje širší pokrytí, lepší propustnost dat a větší stabilitu signálu.

Nekompromisní USB rychlost a všestrannost

Nejrychlejší USB 3.0 dosahuje až desetinásobné rychlosti přenosu dat oproti USB 2.0. Dva USB porty routeru RT-AC66U využijete při sdílení souborů, multimédií nebo sdílení 3G/4G připojení. Funkce ASUS AiDisk poskytuje vzdálený přístup a možnost rychle streamovat obsah. Tam, kde ostatní routery mají USB porty naskládané těsně jeden vedle druhého, má RT-AC68U oba USB porty rovnoměrně rozložené tak, aby byl ke každému z nich vždy snadný přístup.

Kontrola nad sítí. Odkudkoliv.

Mít kontrolu nad svou sítí v době stále více ovládané mobilními aplikacemi je důležitější než kdykoliv před tím. Aplikace ASUS Router je vytvořena takovým způsobem, aby pomocí spolehlivého a intuitivního ovládání snadno umožňovala nastavení routeru, optimalizaci síťového provozu, diagnostiku případných potíží s připojením a dokonce i aktualizaci firmwaru. To vše aniž byste museli zapnout svůj počítač.

Vaše brána k pokročilé bezpečnosti

AiProtection, obsahující nejmodernější trojí zabezpečení od firmy Trend Micro™, nabízí pokročilý rodičovský zámek, blokuje podezřelé adresy a hrozby pro vaše PC nebo mobilní zařízení a okamžitě upozorní, pokud se k Vám pokouší připojit jakýkoliv vetřelec. AirProtection rovněž sleduje potenciální nebezpečí, jako je nedostatečné heslo nebo jakýkoliv druh zranitelnosti všech vašich připojených zařízení, včetně smart TV, herní konzole apod. To vše bez nutnosti instalace jakýchkoliv dalších programů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Access point
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  3
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
1300 Mb/s
Šifrování 
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPS 
 
 
WPS
WPS vám usnadní práci. Nemusíte vypisovat dlouhé a složité heslo, stáčí opsat osmimístný kód nebo připojit zařízení přes USB k routeru.
 
 
 
 
 
Ano
AiMesh 
 
 
AiMesh
AiMesh kombinuje nejlepší vlastnosti tradičních špičkových routerů a síťových Wi-Fi systémů. Tato jedinečná technologie nastavuje nový standard pro sítě Wi-Fi a dává zákazníkům pohodlnou možnost kombinovat různé Wi-Fi routery a vytvářet tak mesh sítě.

Zjistěte více o AiMesh na exasoft.cz/asus-aimesh.htm
 
 
 
 
 
Ano
AiProtection 
 
 
AiProtection
AiProtection poskytuje komplexní zabezpečení od začátku do konce, což zahrnuje počáteční nastavení, každodenní pokrytí, a dokonce i blokování po případném napadení.

Zjistěte více o AiProtection na exasoft.cz/asus-aiprotection.htm
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  14,8 cm
Šířka  21,8 cm
Hloubka  4,5 cm
Hmotnost  0,66 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi