Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS RT-AC58U V1

Exa kód : ASU458966
 
 
 
 

 

ASUS RT-AC58U V1
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv4, IPv6, LAN porty 4, Počet antén 4, LAN 1000 Mb/s, WLAN 1267 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

1 899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 569 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 95  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU458966
Kód výrobce:90IG0540-BO9430
 

 

Dvoupásmový gigabitový WiFi router - AC1300

  • Super rychlá dvoupásmová bezdrátová síť - Možnost souběžného připojení ve dvou pásmech a standard 802.11ac jsou zárukou rychlosti přenosu dat až 867 Mb/s (5GHz) a 400Mb/s (2.4GHz)
  • Zlepšený dosah signálu WiFi - čtyři externí 5dBi antény ještě lepší pokrytí signálem WiFi a vyšší výkon připojených zařízení
  • MU-MIMO - Revoluční technologie pro vícenásobná připojení
  • Quad-Core Procesor - Rychlá odezva sítě a bezchybné zpracování dat
  • 128MB Paměť pro Multi-Tasking - Rychlá paměťová architektura umožňující stabilní souběžné stahování na více připojených zařízení zároveň
  • USB 3.0 - až 10X rychlejší přenos dat

“Největší spokojenost zákazníků s bezdrátovými routery v USA” - J.D. Power

Společnost ASUS získala nejvyšší skóre v 6 sledovaných oblastech: spolehlivost, dosah WiFi, zabezpečení, možnosti nastavení, rychlost nahrávání a stahování, snadné obnovení připojení a nabídka funkcí.

Readers’ Choice, 5 Years Running! (2012-2016) – PC Magazine

Každoroční ocenění Readers' Choice Award již od roku 2012 nasvědčuje, že společnost ASUS má router pro každý rozpočet a jakékoli využití. Respondenti jsou s nabídkou společnosti ASUS stále velmi spokojeni.

Uživateli nejčastěji doporučovaný router roku 2015! – PC Magazine

Upgrade na standard AC bez přerušovaného WiFi Signálu

Dvoupásmový Gigabit WiFi Router ASUS RT-AC58U AC1300 se čtyřmi anténami s vysokým ziskem a vysokým výkonem nabízí výjimečný pracovní dosah. Vysoký výkon a rychlost 802.11ac je ideální volbou jak pro streamování v kvalitě 4K Ultra HD, online hry s podporou nejnovější generace konzolí (Xbox One® a PlayStation® 4), tak i pro jakékoliv úkoly vyžadující vysoké nároky na kvalitu připojení. Víceúčelový port USB 3.0 umožnuje sdílení tiskárny, pevného disku a 3G/4G. Zatímco podpora ASUS AiCloud vám umožní přístup, sdílení a streamování souborů z vašeho PC s ostatním zřízeními připojenými k internetu.

Užívejte plnou rychlost WiFi na všech připojených zařízeních zároveň

Díky technologii MU-MIMO a 128 MB paměti si můžete užívat plnou rychlost WiFi na kompatibilních zařízeních zároveň2, aniž by docházelo k jakýmkoliv prodlevám z důvodu sekvenčních přenosů.

Výkonný procesor, vysoká rychlost sítě

RT-AC58U je vybaven zdokonalenou WAN - LAN rychlostí prostřednictvím nejnovějšího čtyřjádrového procesoru A7, který zajištuje rychlou odezvu sítě i při náročných úkolech vyžadujících vysoké nároky na kvalitu připojení.

Zdokonalený dosah WiFi

čtyři externí 5 dBi antény s vysokým výkonem zlepšují dosah sítě WiFi a perfektní výkon jakéhokoliv připojeného zařízení

Nekompromisní rychlost a univerzálnost USB

Port USB 3.0 zaručuje až 10x vyšší přenosovou rychlost než USB 2.0. Tím činí z RT-AC58U ideální nástroj pro sdílení souborů, multimedií, a 3G/4G, zatímco ASUS AiCloud umožnuje vzdálený přístup a streamování obsahu.

ASUS AiCloud – Váš svět vždy po ruce

Díky službě ASUS AiCloud budete mít svá data vždy po ruce – stačí jen přístup k internetovému připojení. Propojuje vaši domácí síť s on-line webovým úložištěm, k němuž získáte přístup přes mobilní aplikaci AiCloud ve smartphonu s operačním systémem iOS nebo Android nebo prostřednictvím vaší vlastní osobní adresy URL ve webovém prohlížeči. Můžete okamžitě sdílet svoje fotky se službami, jakými jsou například Facebook, Flickr a Dropbox přímo přes aplikaci AiCloud. Je to váš neomezený osobní cloud a je zcela zdarma!

Jděte s dobou!

Nezapomeňte pravidelně aktualizovat své zařízení nejnovějším firmwarem, který vám umožní využívat nejnovější bezpečnostní a funkční prvky! Více informací o možnostech updatu firmwaru naleznete zde.

Poznámky:

2.Vyžaduje certifikované MU-MIMO zařízení

* ASUS obdržel nejvyšší skóre v hodnocení bezdrátových routerů ve zprávě J.D. Power 2015 Wireless Router Satisfaction Report, založené na odpovědích 2 716 respondentů z 8 různých zemí. Dotazovaní hodnotili svou spokojenost v období Listopad - Prosinec 2015. Vaše osobní zkušenost se může od těchto výsledků odlišovat. Více informací na jdpower.com


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
DHCP 
 
 
DHCP
DHCP nám automaticky přiřazuje IP adresy k připojeným zařízením v síti - klient, seznam klientů DHCP, rezervace adres.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  4
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
1267 Mb/s
Šifrování 
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  3 cm
Šířka  19,2 cm
Hloubka  12,5 cm
Hmotnost  0,34 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi