Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS RT-AC53

Exa kód : ASU446074
 
 
 
 

 

ASUS RT-AC53
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Černá, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv6, LAN porty 3, Počet antén 3, LAN 1000 Mb/s, WLAN 300,433 Mb/s, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

1 300 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 074 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 65  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU446074
Kód výrobce:90IG02Z1-BM3000
 

 

Dvoupásmový AC router ASUS RT-AC53

  • Vysoká přenosová rychlost
    Celková rychlost přenosu dat v obou pásmech až 733 Mb/s.
  • Inteligentní ovládání pomocí rozhraní ASUSWRT
    V intuitivním uživatelském rozhraní ASUSWRT najdete všechny aplikace týkající se nastavení, monitorování a správy sítě na jediném místě.
  • Robustní externí antény
    3 výkonné externí antény zlepšují kvalitu signálu.
  • Vysoce výkonné provedení
    Záruka maximálního využití potenciálu.
  • Gigabitový Ethernet
    Přenos dat je 10× rychlejší než v případě zařízení standardu 10/100 Fast Ethernet.

Nejrychlejší Wi-Fi na světě: 802.11ac

Díky Wi-Fi připojení 5. generace (5G Wi-Fi) a čipové sadě 802.11ac nabízí router RT-AC53 rychlejší bezdrátové připojení než technologie N. V pásmu 2,4 GHz dosahuje rychlosti 300 Mb/s, zatímco v 5GHz pásmu rychlostí až 433 Mb/s. Širší přenosové pásmo znamená více prostoru pro vaši domácí multimediální zábavu. Prakticky všechny notebooky, stolní počítače, tablety a smartphony využívají Wi-Fi připojení. Nyní je načase přejít na novou generaci, která vám pomůže rozšířit pokrytí nejen dnes, ale také v budoucnu.

Dvoupásmové připojení pro plynulou zábavu

Router RT-AC53 využívá pásma 2,4 GHz a 5 GHz současně s rychlostí až 300 Mb/s, resp. 433 Mb/s, takže je zárukou dokonalé stability a celkové rychlosti připojení dosahující až 733 Mb/s. K základním činnostem na internetu, jako je procházení webu a stahování souborů, vám poslouží 2,4GHz pásmo, s využitím 5GHz pásma však můžete zároveň plynule přehrávat 3D HD obsah a provádět další náročné úlohy.

Gigabit Ethernet

Porty Gigabit Ethernet zajišťují rychlejší a spolehlivější internet, který vám umožňuje vychutnat si hraní a streamování v rozlišení UHD bez jakýchkoli prodlev.

Rodičovská kontrola

Omezení doby používání a filtrování webů prostřednictvím funkce rodičovské kontroly chrání děti před možnými nebezpečími. Funkce rodičovské kontroly a informace o potenciálních hrozbách rodičům pomáhají zvýšit bezpečnost jejich dětí a také předejít negativním aspektům internetu (hrozby, závislost apod).

EZ Switch (software)

Flexibilní zařízení 3 v 1 s režimy routeru / přístupového bodu / opakovače

Režimy routeru, přístupového bodu a opakovače lze bleskově přepínat pomocí rychlého nastavení v uživatelsky přívětivém rozhraní. Žádné prodlevy a žádné komplikace – zvolte si režim podle aktuální situace a připojte se!

Snadné nastavení prostřednictvím tabletu, chytrého telefonu nebo PC ve 3 krocích

Nyní lze nastavit router od společnosti ASUS pohodlně za méně než 30 sekund a v pouhých 3 krocích prostřednictvím jednoduchého uživatelského rozhraní – začněte s prohlížením internetu v rekordně krátkém čase.

Samostatná a zabezpečená bezdrátová síť díky řízení přístupu hostů do sítě

Router RT-AC53 podporuje až tři bezdrátové sítě v pásmu 2,4 GHz a tři sítě v pásmu 5 GHz, takže můžete nastavit čas využití a omezit přístup pomocí pokročilé správy, včetně rodičovské kontroly.

RT-AC53 umožňuje přizpůsobit připojení až čtyř bezdrátových zařízení, takže přesně víte, jaké zařízení je připojeno. Budete mít rovněž k dispozici podrobné informace o přístupu hostů do sítě a také možnosti nastavení šířky pásma. Kromě ochrany před neoprávněným přístupem lze nastavit prioritu šířky pásma na vysokou, střední nebo nízkou úroveň pro každé připojené zařízení – toto řešení je zárukou, že rychlost sítě bude optimálně přizpůsobena vašemu preferovanému zařízení.

Podpora VPN serveru

Nastavení VPN serveru je velmi snadné. Rychle tak získáte přístup k webu a datům – bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Díky šifrování PPTP budou vaše datové přenosy zabezpečené a důvěrné.

Pouze společnost ASUS nabízí tak jednoduché nastavení a přístup k VPN serveru přes síťové rozhraní, které umožňuje soukromý a zabezpečený přístup k vaší domácí síti a internetovému připojení. Pro majitele malých firem, kteří požadují zabezpečený přístup ke své domácí síti, nebo pro osoby, které jsou neustále na cestách a chtějí mít přístup ke svým oblíbeným stránkám ze zahraničí, představuje VPN server ideální způsob, jak toho dosáhnout.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
3
Počet antén  3
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1000 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
300,433 Mb/s
Šifrování 
WPA  Ano Personal
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  3,5 cm
Šířka  32 cm
Hloubka  19 cm
Hmotnost  0,28 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi