Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS RT-AC51U, Wireless AC750 Dual-band Router

Exa kód : ASU445851
 
 
 
 

 

ASUS RT-AC51U, Wireless AC750 Dual-band Router
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 733 Mbps, Dual-Band, DLNA, 1x USB2.0, 1x WAN, 4x LAN, VPN server, WPS
 
 

990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

818 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 733 Mbps, Dual-Band, DLNA, 1x USB2.0, 1x WAN, 4x LAN, VPN server, WPS

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU445851
Kód výrobce:90IG0150-BM3G00
 

 

Špičkový dvoupásmový bezdrátový router AC750 pro domácnosti i cloudové využití

  • Výkonné dvoupásmové bezdrátové připojení 802.11ac o rychlosti až 733 Mb/s
  • Široké bezdrátové pokrytí díky dvěma anténám s vysokým ziskem
  • USB port pro sdílení tiskáren, úložišť nebo 3G/4G připojení
  • Aplikace ASUS AiCloud pro přístup k souborům, synchronizaci, sdílení a streamování souborů na cestách – rychle a snadno
  • Snadné nastavení během 30 sekund a široká nabídka funkcí, jako je monitorování sítě prostřednictvím uživatelského rozhraní ASUSWRT

Upgrade sítě na standard AC

ASUS RT-AC51U poskytuje vysokou rychlost bezdrátového připojení i skvělou možnost vylepšit svoji domácí bezdrátovou síť na nejnovější standard Wi-Fi 802.11ac. Využijte souběžné připojení ve dvou pásmech – rychlost 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a až 433 Mb/s v 5GHz pásmu.

Díky víceúčelovému USB portu je RT-AC51U víc než jen pouhý router. Stačí připojit USB pevný disk a ihned máte k dispozici souborový server – a ten lze navíc ještě pomocí aplikace ASUS AiCloud rozšířit do cloudu. Případně lze k routeru RT-AC51U připojit USB tiskárnu a budete mít k dispozici tiskový server umožňující sdílení jediného zařízení hned s několika uživateli. Rozhraní USB je navíc kompatibilní s 3G/4G dongly pro mobilní širokopásmovou komunikaci, konkrétně pro dvě širokopásmová (WAN) připojení na jednom routeru, takže už se nikdy nebudete muset strachovat, že byste náhodou neměli přístup k internetu. Tento port lze využít také k nabíjení zařízení, jako jsou smartphony a tablety, takže lze router používat i jako praktickou dobíjecí stanici.

Díky intuitivnímu grafickému uživatelskému rozhraní routeru RT-AC51U s názvem ASUSWRT budete mít naprostou kontrolu nad optimalizací sítě. Nastavení během 30 sekund a snadná správa provozu zaručují, že i naprostí síťoví nováčci budou moci naplno využívat komplexních funkcí.

Bezdrátové připojení 802.11ac nové generace – až 3× rychlejší než předchozí 1×1 routery Wireless N

Díky Wi-Fi připojení 5. generace (5G Wi-Fi) a čipové sadě 802.11ac nabízí router RT-AC51U rychlejší bezdrátové připojení než technologie N. V pásmu 2,4 GHz dosahuje rychlosti 300 Mb/s, zatímco v 5GHz pásmu okouzluje rychlostí až 433 Mb/s. Širší přenosové pásmo znamená více prostoru pro vaši domácí multimediální zábavu. Prakticky všechny notebooky, stolní počítače, tablety a smartphony využívají Wi-Fi připojení. Nyní je načase přejít na novou generaci, která vám pomůže rozšířit pokrytí nejen dnes, ale také v budoucnu.

Dvoupásmové připojení zvyšující kompatibilitu a výkon

Router RT-AC51U využívá pásma 2,4 GHz a 5 GHz současně. Díky tomu nabízí rychlost 300 Mb/s, resp. 433 Mb/s. Ve výsledku tak získáte celkovou rychlost až 733 Mb/s se zárukou dokonalé stability. Pásmo 2,4 GHz můžete využít k základním úlohám, jako je například prohlížení webových stránek nebo stahování souborů, zatímco v pásmu 5 GHz budete zároveň plynule přehrávat obsah ve Full HD rozlišení, hrát online hry nebo využívat jiné aplikace náročné na šířku pásma.

Už žádná hluchá místa díky 150% pokrytí!

Výkonný přenos pomocí dvou antén vylepšuje dosah Wi-Fi na 150 % v porovnání s tradičními routery, což zaručuje vynikající pokrytí signálem. Na připojení pomocí routeru RT-AC51U se díky jedinečné konstrukci tohoto zařízení můžete vždy spolehnout.

Přidejte do své sítě externí úložiště, tiskárny a další zařízení

Pomocí vestavěného USB portu můžete k routeru RT-AC51U připojit externí úložiště, tiskárny a další zařízení, jež lze následně dále sdílet prostřednictvím sítě.

  1. Sdílení multifunkčních tiskáren
  2. Nepřetržité stahování a sdílení souborů na FTP
  3. Podpora sdílení 3G/4G připojení

Snadné nastavení ve 3 krocích

Snadné nastavení routeru ASUS pomocí chytrého telefonu, tabletu či počítače během pouhých 30 sekund1 a ve 3 snadných krocích. Stačí jen připojit kabely k routeru, otevřít webový prohlížeč a řídit se pokyny průvodce instalací, který vás v mžiku připojí k internetu.

ASUS AiCloud – Váš svět vždy po ruce

Díky službě ASUS AiCloud budete mít svá data vždy po ruce – stačí jen přístup k internetovému připojení. Propojuje vaši domácí síť s on-line webovým úložištěm, k němuž získáte přístup přes mobilní aplikaci AiCloud ve smartphonu s operačním systémem iOS nebo Android nebo prostřednictvím vaší vlastní přizpůsobené adresy URL ve webovém prohlížeči.

Stahujte a streamujte odkudkoli

Díky aplikaci Download Master a rozšířenému multimediálnímu serveru můžete na kompatibilních zařízeních, jako jsou například PC, tablety, konzole PS4, Xbox nebo chytré TV, stahovat a streamovat multimediální soubory ze zařízení připojených k routeru přes USB. Download Master dokáže stahovat soubory, i když je počítač vypnutý. Stahované soubory navíc můžete spravovat a monitorovat na dálku.

Podpora VPN serveru

Nastavení VPN serveru je velmi snadné. Rychle tak získáte přístup k webu a datům – bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Díky šifrování PPTP budou vaše datové přenosy zabezpečené a důvěrné.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  2
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  100 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
100 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
300 Mb/s
Šifrování 
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  12,9 cm
Šířka  18,9 cm
Hloubka  27 cm
Hmotnost  0,270 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.asus.com/cz/Networking/RTAC51U/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi