Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS ROG Chariot Core, černá

Exa kód : ASU644663
 
 
 
 

 

ASUS ROG Chariot Core, černá
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Herní židle, ergonomická. Opěrka beder a krku. Nastavitelné 4D loketní opěrky. Nastavení sklonu opěradla a výšky. Čalounění z prodyšné kůže. Stabilní základna. Nosnost až 120 kg. Kovový rám. Pěna s vysokou hustotou.
 
 

11 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 917 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 600  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Herní židle, ergonomická. Opěrka beder a krku. Nastavitelné 4D loketní opěrky. Nastavení sklonu opěradla a výšky. Čalounění z prodyšné kůže. Stabilní základna. Nosnost až 120 kg. Kovový rám. Pěna s vysokou hustotou.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU644663
Kód výrobce:90GC00D0-MSG010
 

 

Herní židle ROG Chariot Core
Herní židle ROG Charito vám nabízí možnost užít si pohodlné a ničím nerušené hraní. Tato židle je stabilní, odolná a poskytne vám široké možnosti přizpůsobení.

  • Ergonomické opěradlo
  • Výplň z pěny s vysokou hustotou
  • Nastavitelné područky 4D
  • Měkké podpůrné polštáře

Dokonalá ergonomie
Židle ROG Chariot Core je vybavena silným kovovým rámem a ergonomicky tvarovaným opěradlem. Podporuje tak správné sezení. Výsledkem jsou hodiny hraní bez nepříjemných bolestí zad. Sedák s opěradlem jsou navíc vyplněny pěnou s vysokou hustotou. Zkrátka židle jako stvořená pro každodenní hraní.

Pohodlí na prvním místě
Odnímatelná opěrka hlavy udržuje krk uvolněný a ergonomický bederní polštář zamezuje bolesti beder. Židle zároveň poskytuje sklon opěradla až o 145°, což ještě více přispívá k vašemu maximálnímu pohodlí, ať už jste ve střehu uprostřed dění hry, nebo si potřebujete odfrknout. 4D nastavitelné područky jsou pokryty měkkou kůží, podporují vaše předloktí a zmírňují tlak na zápěstí a namáhání svalů. Maximalizujte svůj herní zážitek.

4D nastavitelné područky
Díky snadnému ovládání můžete plynule nastavit výšku, hloubku, horizontální polohu a úhel obou loketních opěrek. Velmi snadno si je nastavíte přesně podle vašich potřeb.

Klíčové vlastnosti:
Herní židle, ergonomická. Opěrka beder a krku. Nastavitelné 4D loketní opěrky. Nastavení sklonu opěradla a výšky. Čalounění z prodyšné kůže. Stabilní základna. Nosnost až 120 kg. Kovový rám. Pěna s vysokou hustotou. Rozměry: 730 mm x 730 mm x 1260 mm-1350 mm. Hmotnost 25,2 kg.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi