Produkt je vyřazen!
 

 

Asus PN50-BBR545MD-CSM

Exa kód : ASL130507
 
 
 
 

 

Asus PN50-BBR545MD-CSM
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač, Barva Černá, Bez OS, Typ procesoru AMD Ryzen 5, 4500U
 
 

10 497 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 675 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 525  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130507
Kód výrobce:90MR00E1-M00160
 

 

Mini počítač ASUS PN50
Kompaktní počítač ASUS PN50 je navržen tak, aby se stal elegantním doplňkem každé domácnosti a poskytl dostatek výkonu a funkcí, které můžete potřebovat. Nabízí celou řadu možností, včetně podpory více monitorů a širokou výbavu připojení. ASUS PN50 poskytuje výkon nejrůznější možnosti využití, například jako centrum zábavy, kancelářský systém nebo může pohánět vaše komerční aplikace.

  • Výkon procesoru AMD Ryzen řady 4x00U.
  • Velmi kompaktní konstrukce s rozměry 115 x 115 x 49 mm.
  • Podporuje obrazový výstup 8K.
  • Velmi dobré možnosti konektivity.

Základem je solidní výkon
Mini PC PN50 představuje zajímavou volbu pro domácnosti, které si chtějí užít multimediální zábavu na kompaktním systému s potřebným výkonem. V těle počítače se nachází úsporné procesory AMD Ryzen řady 4x00U, prostor pro dostatek operační paměti (2x SODIMM DDR4) a více možností konfigurace úložiště.

Perfektní doplněk interiéru
Konstrukce s elegantními liniemi, stylovým povrchem a kompaktní rozměry o objemu cca. 0.62 litru - to je Mini PC PN50. Doplňte svůj obývací pokoj nebo pracovnu elegantním kouskem moderního hardware.

Vhodný také pro pracovní nasazení
Počítač podporuje montáž dle standardu VESA, takže jej můžete připevnit na zadní část monitoru a získat vlastní řešení typu All in One pro stísněné kancelářské prostory. Může posloužit v mnoha prostředích, ať již ve školách, jako základ prezentačního systému s projektorem, nebo firmách jako úsporný systém s potřebnými možnostmi připojení. PN60 vám nabízí mnoho možností využití.

Pracujte efektivněji se čtyřmi monitory
Tento rozměrově malý přístroj vám nabídne výkon, který dovoluje například vytíženým manažerům připojení čtveřice monitorů. Díky tomu získáte daleko větší pracovní prostor a to může vést ke zvýšení pracovních výkonů. Stejně dobře pak budete schopni sledovat dění na sociálních sítích a periferně sledovat oblíbený film. (4 monitory podporují varianty s sazeným konfigurovatelným portem VGA nebo DisplayPort)

Potřebná konektorová výbava
Počítač Mini PC PN40 umožňuje pohodlné připojení periferních zařízení jelikož je vybaven porty USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1 a Type-C 3.1/3.2 Gen 2. Disponuje obrazovým výstupem HDMI a nechybí bezdrátová síťová konektivita WiFi ac a Bluetooth a kabelová Gigabit Ethernet.

  • konfigurovatelný port - v závislosti na modelu COM, VGA, DisplayPort nebo LAN.

Počítač ASUS: záruka kvality
Vybavte svou domácnost nebo kancelář ověřeným počítačem značky ASUS. Ne náhodou jsou počítače ASUS hodnoceny odbornými médii a uživateli jako vynikající volba a získávají řadu ocenění. Při vývoji podstupují řadu náročných testů, jako jsou měření hluku, zkouška nárazem nebo měření spotřeby a další. Vyhoví tak náročným normám a hravě překonávají běžné standardy. Můžete se spolehnout, že váš nový počítač ASUS bude fungovat k vaší spokojenosti.

Klíčové vlastnosti:
Počítač ASUS PN50 je vybaven 8jádrovým procesorem AMD Ryzen 5 4500U, který pracuje na frekvenci 2.3 GHz, nebo až 4 GHz v režimu turbo. Počítač není osazen operační pamětí a k dispozici máte 2 sloty SO-DIMM pro až 64 GB DDR4. Pevné disky můžete osadit v pozicích 2.5” a M.2. Zpracování obrazu zajišťuje grafická karta AMD Radeon Graphics. Nezbytnou síťovou konektivitu poskytuje kabelové připojení Gigabit Ethernet a bezdrátové WiFi ax. Součástí pestré výbavy je mimo jiné 2x USB Type-C 3.1/3.2 Gen 2, 3x USB 3.0/3.1/3.2 Gen 1, Bluetooth 5.0, HDMI a zvukové konektory. Tento model je dodáván bez operačního systému.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Operační systém  Bez OS
Provedení skříně  Mini ITX
Procesor 
Typ procesoru  AMD Ryzen 5
Model procesoru  4500U
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
6
Základní takt  2,3 GHz
Zrychlený takt  4 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Integrovaná
Operační paměť 
Úložiště 
Optická mechanika  Ne
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ano
USB 3.1 
 
 
USB 3.1
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
3
USB C 
 
 
USB C
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1
Ostatní 
Výška  49 cm
Šířka  115 cm
Hloubka  115 cm
Výkon zdroje  65 W
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi