Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS PB247Q

Exa kód : ASU642325
 
 
 
 

 

ASUS PB247Q
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 23.8" (60 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), IPS, Doba odezvy 5 ms, HDMI 2 x, Display Port 1 x, Pivot
 
 

5 017 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 146 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 251  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU642325
Kód výrobce:90LM04C1-B01370
 

 

Profesionální monitor PB247Q
Bezrámečkový profesionální monitor ASUS PB247Q disponuje 23,8-palcovým Full HD 1920×1080 IPS panelem s širokým pozorovacím úhlem 178° a širokým barevným gamutem 100% sRGB. Je kalibrovaný již z výroby pro zajištění barevné přesnosti (?E < 2). Jeho bezrámečkový design po všech čtyřech stranách panelu s možností sériového zapojení přes DisplayPort je perfektní uspořádání s více displeji, které vám poskytne dokonalé pohlcení obrazem. Ergonomicky navržená konstrukce společně s technologií ASUS Eye Care certifikovanou společností TÜV Rheinland vám zajistí pohodlnou pozici a zkušenosti při sledování. PB247Q je ideální pro fotografy, grafické návrháře a všechny, pro které je barevná přesnost zásadním parametrem.

Vyzdvihněte skutečnou krásu vašich obrázků
Dosažením 100% pokrytí barevného sRGB gamutu reprodukuje ASUS PB247Q bohatší a živější barvy a zajišťuje, že barvy na vašich fotografiích vypadají realističtěji.

Vysoká věrnost barev pro skutečně výrazné odstíny
Vychutnejte si čisté, výrazné odstíny díky přesné, věrné reprodukci barev. Každý monitor PB247Q je předem kalibrován tak, aby byla zaručena nejvyšší přesnost barev (?E < 2). Tím je pro vaše snímky zajištěna přesná reprodukce na obrazovce, což vám umožní zjistit, jak přesně bude vaše práce vypadat, až ji dokončíte. PB247Q je dodáván také s 95% kompenzací stejnoměrnosti, která chrání před jasem a chromatickými (barevnými) výkyvy v různých částech obrazovky.

Ideální pro nastavení s více displeji
ASUS PB247Q podporuje sériové zapojení přes DisplayPort. Nabízí tak svým uživatelům možnost s=riového zapojení až čtyř monitorů pro pracovní stanici s jediným grafickým zdrojem. Bezrámečkový design ze všech čtyř stran monitoru PB247Q pak zajišťuje nastavení s víe monitory bez virtuálních přechodů mezi jednotlivými panely. Získáváte tak panoramatické zobrazení, které vás doslova pohltí.

Virtuální měřítko QuickFit
Ušetřete čas a pracujte inteligentněji pomocí virtuálního nástroje ASUS QuickFit Virtual Scale. Poskytuje vám na obrazovce překryvnou grafiku mřížky, abyste mohli před tiskem zarovnat a uložit do náhledu dokumenty v jejich skutečné velikosti. K dispozici je také intuitivní 5-pásmový navigační joystick, díky němuž můžete snadno přistupovat a přepínat pomocí nabídky na obrazovce.

Chraňte své oči s technologií ASUS Eye Care
Technologie ASUS Ultra-Low Blue Light je navržena tak, aby uživatele chránila před škodlivým vystavením modrému světlu. Filtr modrého světla certifikovaný společností TÜV Rheinland nabízí čtyři nastavení, která jsou snadno přístupná prostřednictvím nabídky na obrazovce pomocí klávesové zkratky.

Technologie ASUS Flicker-free
Technologie ASUS Flicker-Free poskytuje pohodlnější zážitek ze sledování a pracovní prostředí tím, že snižuje blikání obrazovky, aby se minimalizovalo namáhání očí, snížilo riziko bolestí hlavy a únavy očí při dlouhých časových intervalech strávených před displejem.

Ergonomický design
Díky štíhlému profilu a ergonomickému stojanu pro plné naklopení, otočení, funkci pivot a výškové nastavení poskytuje ASUS PB247Q za každých okolností pohodlnou pozorovací pozici. Jeho nabídka na obrazovce se dokonce automaticky otáčí, aby se správně zobrazovala při použití monitoru v orientaci na výšku – je to užitečné při práci s webovými stránkami nebo delšími dokumenty.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
23.8" (60 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  IPS
Provedení displeje 
 
 
Provedení displeje
Displeje se dělí na lesklé a matné. Je pak na uživateli a způsobu využití monitoru, který povrch mu vyhovuje více.
 
 
 
 
 
Matný (antireflexní)
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178/178
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
250 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
100M:1
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
5 ms
Obnovovací frekvence  60 Hz
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektor je jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku.
 
 
 
 
 
0 x
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
0 x
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Display Port 
 
 
Display Port
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. Display Port je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1 x
USB-C  0 x
Výbava 
AMD FreeSync  Ne
NVIDIA G-Sync  Ne
TV tuner 
 
 
TV tuner
Některé monitory disponují vestavěným přijímačem televizního signálu. Pokud je tímto tunerem monitor vybaven, můžete jej používat i jako televizor.
 
 
 
 
 
Ne
Reproduktory 
 
 
Reproduktory
Některé monitory disponují vestavěnými reproduktory. Pokud je jimi monitor vybaven, můžete jej používat pro přehrávání zvuku bez nutnosti instalace přídavných reproduktorů k PC.
 
 
 
 
 
2x1.5W
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ano
Spotřeba při provozu 
 
 
Spotřeba při provozu
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při provozu zařízení v průměru spotřebuje.
 
 
 
 
 
25 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost  5,7 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  540x480x211 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi