Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Asus MX259H

Exa kód : ASL130280
 
 
 
 

 

Asus MX259H
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Stříbrná, Úhlopříčka obrazovky 25" (64 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), IPS, Doba odezvy 5 ms, HDMI 2 x
 
 
+ ASUS Cerberus Mouse v hodnotě 606 Kč zdarma
 

4 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 124 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 250  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASL130280
Kód výrobce:90LM0190-B01670
 

 

Bezrámový Full HD AH-IPS monitor s LED podsvícením

  • Fantastický Full HD AH-IPS LED monitor s širokými pozorovacími úhly 178° v bezrámovém provedení
  • Technologie ASUS SonicMaster vyvinutá ve spolupráci se společností Bang & Olufsen ICEpower® zaručuje špičkový zvuk
  • Nabízí dvojici portů HDMI pro připojení více zařízení
  • Vítěz ocenění Good Design Award za štíhlý ergonomický design s masivním stojanem inspirovaným slunečními hodinami
  • Technologie Eye Care: Funkce pro eliminaci vyzařovaného modrého světla a redukci blikání zajišťují pohodlné sledování (certifikováno laboratořemi organizace TÜV Rheinland)

KRÁSE SE MEZE NEKLADOU

Monitory řady Designo MX čerpají inspiraci v umělecké tvorbě minulých tisíciletí a pyšní se elegantním, dokonale zpracovaným tělem připomínajícím sluneční hodiny. Model MX259H využívá bezrámový panel s širokými pozorovacími úhly 178° a technologií AH-IPS A+, jež je zárukou dokonalého obrazu. Kromě toho je monitor vybaven také technologií ASUS SonicMaster vyvinutou ve spolupráci se společností Bang & Olufsen ICEpower®, která se stará o naprosto špičkový zvuk. Jeho štíhlé a ergonomické provedení, které získalo ocenění 2012 Good Design Award, nabízí možnost naklápění, aby bylo sledování monitoru vždy co nejpohodlnější. Široké možnosti připojení obstarávají dva porty HDMI.

Neuvěřitelně decentní, ale přesto velmi důmyslné

Chloubou monitorů řady ASUS Designo MX je jejich štíhlý profil – model MX259H má v nejužším místě tloušťku pouhých 15 mm. Jeho nároky na prostor na pracovním stole proto budou minimální. Modely řady MX využívají bezrámový displej s okrajem o šířce pouze 0,8 mm. Decentní, avšak elegantní provedení je ještě umocněno stojanem, který je inspirován slunečními hodinami a poskytuje monitoru potřebnou stabilitu. Design monitorů řady MX si již vysloužil ocenění 2012 Good Design Award.

Nejmodernější technologie IPS s širokými pozorovacími úhly 178° Monitor Designo MX259H je vybaven AH-IPS A+ panelem s poměrem stran 16 : 9, LED podsvícením a širokými pozorovacími úhly 178°. Ani při sledování z ostrého úhlu se proto nesetkáte s blednutím barev a můžete se těšit na kvalitní obraz. AH-IPS je nejnovějším přírůstkem v kategorii IPS technologií – nabízí přesnější barvy a vyšší energetickou účinnost.

Model MX259H využívá Full HD AH-IPS A+ panel, který nabízí široké pozorovací úhly 178° (H) / 178° (V) a zcela eliminuje blednutí barev, bez ohledu na to, z jakého úhlu a v jakém prostředí obraz sledujete.

Odolné provedení a funkce zaměřené na pohodlí hráčů

Technologie Tracer Free, kterou naleznete u monitorů od společnosti ASUS, zlepšuje dobu odezvy a při sledování videa tak odstraňuje nepříjemné duchy. To vše díky řízení úrovně napětí, jež zajišťuje dobu odezvy 5 ms. U monitoru MX259H se proto můžete spolehnout, že si budete užívat plynulého a ostrého přehrávání videa i hladkého pohybu během hraní.

ASUS Smart Contrast Ratio pro věrné zobrazení

Zásluhou technologie ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) dosahuje monitor MX259H kontrastního poměru 80 000 000 : 1 a jasu 250 cd/m2. Tato technologie zvyšuje kontrast a ostrost zobrazení nastavením intenzity podsvícení, aby bylo dosaženo co nejtmavší černé a co nejsvětlejší bílé. Výsledkem je dokonale věrné zobrazení.

Technologie ASUS Eye Care

Monitor MX259H je vybaven technologií Eye Care – funkce pro eliminaci vyzařovaného modrého světla a redukci blikání snižují únavu očí a zajišťují pohodlné sledování i při dlouhodobém používání. Model MX259H prošel řadou náročných testů a získal certifikace Flicker-free a Low Blue Light od laboratoří organizace TÜV Rheinland – globálního poskytovatele technických, bezpečnostních a certifikačních služeb.

QuickFit Virtual Scale – absolutně přesné zobrazení

Monitor MX259H od společnosti ASUS zahrnuje i exkluzivní funkci QuickFit Virtual Scale, která uživatelům umožňuje prohlížet fotografie a dokumenty na obrazovce ve skutečné velikosti před jejich vytištěním. Funkci lze aktivovat tlačítkem na monitoru a používat ji jako šablonu pro přesné prohlížení a úpravu fotografií v jejich nativní velikosti.

Opravdu úchvatný zvuk

Monitor Designo MX259H je vybaven technologií ASUS SonicMaster – kterou vyvinul tým ASUS Golden Ear ve spolupráci se společností Bang & Olufsen ICEpower®. Tato exkluzivní technologie od společnosti ASUS kombinuje pokročilý hardware a software; dokáže tak vykreslit každý zvukový detail s naprostou dokonalostí a zprostředkovat křišťálově čistý, věrný prostorový zvuk – s bohatšími a jasnějšími vokály, větším frekvenčním rozsahem a vyšší hlasitostí.

Lepší zvuk díky větším reproduktorům

Vzhledem ke štíhlému tělu modelu MX259H nebylo snadné do něj zakomponovat výkonné reproduktory. Přesto jsme to dokázali a monitor obsahuje reproduktory o průměru 32 mm poskytující lepší zvuk s hutnějšími basy. Také je vybaven ozvučnými komorami o objemu až 100 cm3, které posouvají frekvenční rozsah monitoru na zcela novou úroveň.

Zvuk reproduktorů dále vylepšuje vestavěný zesilovač – podobně jako u automobilu, kde se silnějším motorem dosáhnete lepšího výkonu. Monitor MX259H využívá zesilovače s výkonem až 5 W na kanál a reproduktory vybavené velkými měniči s extra silnými magnety, které produkují výkonnější a kvalitnější zvuk.

Zvuk od Bang & Olufsen ICEpower®

Monitor ASUS MX259H nabízí fantastický obraz a úchvatnou grafiku. Má-li však být zážitek ze sledování filmů, hraní her či poslechu hudby opravdu dokonalý, nesmí chybět také skvělý zvuk. Proto je tento model vybaven špičkovou zvukovou technologií od společnosti Bang & Olufsen ICEpower®, díky níž se i ze štíhlého těla monitoru line zvuk té nejvyšší kvality. Pro vás to znamená jediné – nebudete muset investovat do žádných dalších reproduktorů.

Technologie Bang & Olufsen ICEpower® v monitoru MX259H byla vyvinuta speciálně pro kompaktní produkty, kde je potřeba i přes jistá prostorová omezení dosáhnout prvotřídního zvuku. Vynikající kvalita zvuku je výsledkem inovativní technologie, výkonného napájení a měsíců strávených optimalizováním a laděním ze strany našich zvukových techniků. Je běžné, že se za výkonný zvuk platí vysokou spotřebou energie – to ovšem v případě monitoru MX259H neplatí. Technologie Class D MobileSound 3 obsažená v monitoru je vysoce energeticky účinná a převádí až 92 % vstupní energie do užitečného zvukového výstupu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Stříbrná
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
25" (64 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  IPS
Typ podsvícení 
 
 
Typ podsvícení
Udává způsob podsvícení obrazovky. Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178° / 178°
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
250 cd/m2 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
80 mil. : 1
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
5 ms
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Výbava 
TV tuner 
 
 
TV tuner
Některé monitory disponují vestavěným přijímačem televizního signálu. Pokud je tímto tunerem monitor vybaven, můžete jej používat i jako televizor.
 
 
 
 
 
Ne
Reproduktory 
 
 
Reproduktory
Některé monitory disponují vestavěnými reproduktory. Pokud je jimi monitor vybaven, můžete jej používat pro přehrávání zvuku bez nutnosti instalace přídavných reproduktorů k PC.
 
 
 
 
 
Ano
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ne
Spotřeba při provozu 
 
 
Spotřeba při provozu
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při provozu zařízení v průměru spotřebuje.
 
 
 
 
 
35 W
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
0,5 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ne
Hmotnost  4,3 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  578/414/224 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.asus.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi