Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS dual band LTE router 4G-AC68U

Exa kód : ASU446314
 
 
 
 

 

ASUS dual band LTE router 4G-AC68U
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Router, Barva Béžová, Frekvenční rozsah 2.4 GHz / 5 GHz, IPv6, LAN porty 4, Počet antén 4, LAN 1300 Mb/s, WLAN 1900 Mb/s, AiProtection, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
 
 

7 325 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 054 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 366  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU446314
Kód výrobce:90IG03R1-BM2000
 

 

Pro super rychlé mobilní připojení
Modem a zároveň router ASUS 4G-AC68U nabízí nejnovější mobilní širokopásmové připojení LTE kategorie 6, které kombinuje dvě mobilní pásma. Umožňují rychlost stahování až 300Mb/s - tedy 2x rychleji než LTE kategorie 4 a 7x rychlejší než 3G (HSPA+). I ty největší soubory budete proto s podporou vašeho mobilního operátora stahovat ve velmi vysoké rychlosti. Díky rychlému WiFi 802.11ac 1900Mb/s si můžete vychutnat rychlosti, které jsou až 3x vyšší než v případě technologie 802.11n.

Skvělé pokrytí WiFi
ASUS AiRadar inteligentně posiluje bezdrátové připojení pomocí technologie modelace paprsků, zesílení výkonu a exkluzivního jemného nastavení RF ASUS. Tím je zajištěno rozšířené pokrytí, značná rychlost přenosu dat a zvýšená stabilita.

Zlepšená ochrana proti útokům
Systém ochrany proti vniknutí (Intrusion Prevention System - IPS) integrovaný v systému AiProtection v ASUS 4G-AC68 poskytuje vícestupňovou ochranu pro všechna připojená zařízení v síti a blokuje všechny běžné internetové útoky. Automatizované pravidelné aktualizace AiProtection zajišťují, že máte vždy tu nejaktuálnější ochranu.

Odnímatelné antény pro 4G LTE
Externí mobilní širokopásmové antény fungují lépe než interní antény. Ve vnitřních prostorách je nejlepší příjem 4G LTE obvykle v blízkosti okna, ale pokud to zrovna není možné, můžete snadno použít prodlužovací kabel antény díky odnímatelným anténám s jejich standardními konektory SMA jack.

Připojení bez závad
Kromě schopnosti 4G LTE má 4G-AC68U samostatný port Gigabit Ethernet WAN, který lze použít jako záložní kabelové připojení k internetu. To se aktivuje při selhání propojení 4G LTE a automaticky přepne zpět při obnovení služby. Díky tomu se téměř nikdy nemůže stát (kromě výpadku elektřiny), že byste byli bez připojení k internetu.

Spolehlivé ovládání
Díky uživatelskému rozhraní ASUSWRT snadno nastavíte, monitorujete a řídíte síťové aplikace v jedné intuitivní aplikaci. Duální WAN umožňuje dvě připojení ISP na jednom směrovači s vyvážením zátěže a režimem selhání pro přidanou stabilitu a redundanci, aby byl zajištěn nepřetržitý přístup k internetu.

Hodně hrajete nebo trávíte většinu času streamováním videa? Ať už je vaše použití jakékoliv, 4G-AC68U má adaptivní kvalitu služby (QoS), která optimalizuje příchozí i odchozí šířku pásma jak na kabelových, tak na bezdrátových připojeních. Aplikace a úkoly lze snadno upřednostňovat pomocí přednastavení drag-and-drop pro hry, streaming médií, VoIP, procházení webu či přenos souborů. Podporuje hlavní konzole včetně PlayStation 3, PlayStation 4, PS4 Pro, PlayStation Vita, Wii U, 3DS a Xbox One.

Vytvořte si svůj osobní cloud
ASUS AiCloud vás udrží v kontaktu s vašimi daty kdekoli a kdykoliv máte připojení k internetu. Slouží k propojení vaší domácí sítě a online služeb, což vám umožní přístup k vašim souborům pomocí mobilní aplikace AiCloud na vašem zařízení s iOS, smartphonech s Androidem nebo prostřednictvím personalizované adresy URL prohlížeče. Můžete okamžitě sdílet fotografie se službami jako je Facebook, Flickr nebo Dropbox přímo z rozhraní AiCloud. AiCloud může být dokonce připojen k jinému kompatibilnímu směrovači, který ještě více rozšiřuje možnosti vašeho osobního cloudu.

AC1900 je dvoupásmový LTE Wi-Fi modem a zároveň router s rodičovským zámkem. Nabízí velmi rychlé připojení přes souběžnou dvoukanálovou WiFi, která poskytuje plynulé streamování rychlostí v pásmu 2.4 GHz až 600Mb/s a při 5 GHz až 1300Mb/s. Technologie 4G LTE kategorie 6 vám umožní využívat 7x vyšší rychlosti než 3G mobilní širokopásmové připojení. Zařízení využívá technologii AiRadar optimalizující signál a disponuje vysoce výkonnými anténami pro lepší pokrytí. S jednotkou můžete monitorovat a omezovat činnost internetu pro jednotlivé uživatele. Systém AiProtection poskytuje pokročilou ochranu pro všechna zařízení připojená k domácí síti.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Béžová
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz / 5 GHz
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  4
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
1
Přenosové rychlosti 
HUB/switch  1000 Mb/s
LAN 
 
 
LAN
Udává maximální přenosovou rychlost v "drátové" místní síti.
 
 
 
 
 
1300 Mb/s
WLAN 
 
 
WLAN
Udává maximální přenosovou rychlost v bezdrátové místní síti.
 
 
 
 
 
1900 Mb/s
Šifrování 
AiProtection 
 
 
AiProtection
AiProtection poskytuje komplexní zabezpečení od začátku do konce, což zahrnuje počáteční nastavení, každodenní pokrytí, a dokonce i blokování po případném napadení.

Zjistěte více o AiProtection na exasoft.cz/asus-aiprotection.htm
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  16,8 cm
Šířka  24,7 cm
Hloubka  7,6 cm
Hmotnost  0,795 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi