Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Apple iPad Wi-Fi 32GB, Space Grey

Exa kód : APE126799
 
 
 
 

 

Apple iPad Wi-Fi 32GB, Space Grey
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tablet, iOS, Procesor Apple A10, Interní paměť 32 GB, Velikost displeje 9,7 ", Zadní fotoaparát 8 mpx, Česká distribuce
 
 

8 519 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

7 040 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 426  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE126799
Kód výrobce:mr7f2fd/a
 

 

Apple iPad (Wi-Fi)
Nová generace tabletu Apple iPad je tu. Výkonnější, intuitivnější a dostupnější. Podporuje Apple Pencil a nabízí mnohem více možností v oblast rozšířené reality. iPad je nyní daleko všestrannější.

Výkon nade vše
Díky platformě A10 Fusion s 64bitovou architekturou, 4 jádry a koprocesorem M10 vám iPad dopřeje užít si 4K videa, vytvářet komplexní dokumenty a prezentace a mnohem víc! 4K video můžete bez problémů také střihat, hrát graficky náročné hry, využívat více aplikací současně nebo se ponořit do rozšířené reality. I přes vysoký výkon je výdrž tabletu na baterii úctyhodných 10 hodin.

Apple Pencil
Potřebujete větší přesnost při ovládání tabletu Apple iPad? Pak je tu pro špičkové řešení v podobě stylusu Apple Pencil. Poskytuje nové možnosti ovládání a podpoří vaši kreativitu. Apple Pencil je navržen tak, aby se stal dokonalým partnerem tabletu iPad a prodloužením vaší ruky. Stylus Apple Pencil si okamžitě zamilujete a budete hned vědět jak ho používat. Proč? Protože se chová jako obyčejná tužka, kterou dobře znáte. Od první chvíle dělá to, co očekáváte. Ať už kreslíte jednoduchou skicu, malujete akvarel, nebo jen tak píšete poznámky, vše je jednoduché, jako když píšete tužkou (Apple Pencil se prodává samostatně).

Vysoké rozlišení plné detailů
Retina displej se na 9.7“ IPS obrazovce může pochlubit obrovským rozlišením 2048 x 1536 bodů s hustotou 264 bodů na palec (ppi). Přináší velmi ostrý obraz se skvělými úhly pohledu pro střih 4K videa, přípravu prezentací, řízení firmy, hraní her i multimediální zábavu. Navíc je vybaven oleofobní povrchovou úpravou, která je odolná proti otiskům prstů a navíc podporuje Apple Pencil.

Dvě úžasné kamery
Tablet je vybaven zadní kamerou s vylepšeným snímačem 8MP a objektivem se světelností f/2.4, která společně s výkonným procesorem umožňuje používat funkce, jako jsou panorama, FullHD video, slo-mo zpomalené video 120fps, časosběrná videa, nebo například režim samospouště. Přední strana je vybavena FaceTime HD kamerou se snímačem 1.2MP a f/2.2, která umožňuje dosahovat lepších výkonů při nízkém osvětlení. Díky tomu budou vaše video konverzace nebo fotografie selfie vypadat naprosto neuvěřitelně. Přední a zadní fotoaparáty iPadu využijete také na skenování dokumentů, nebo třeba projektování interiéru v rozšířené realitě.

Tenký pouze 7.5 mm
S tabletem získáte vše, co máte rádi na iPadu v neuvěřitelně elegantním a přenosném provedení. iPad má jen 469/478 gramů (WiFi/LTE varianta) a je 7,5 mm tenký, takže si ho můžete brát všude s sebou a přesvědčí i svou odolností.Takže si můžete vychutnat intuitivní operační systém, skvělé aplikace, vynikající výkon, nebo FaceTime hovory kdekoli a kdykoli budete chtít.

Kvalitní zabezpečení
Dejte sbohem klasickému spojování bodů na obrazovce nebo dalších bezpečnostních prvků, které nemusí být vždy zcela bezpečné, pokud někdo zjistí klíč k odemknutí přístroje. Pro tyto případy vybavila společnost Apple nový tablet nejdokonalejším heslem, které nám darovala samotná příroda. Jedná se o čtečku otisků prstů, kde můžete jediným dotykem přístroj odemknout nebo bezpečně nakupovat na serverech iTunes, iBooks a App Store.

iOS 11, ještě intuitivnější rozhraní
Přicházející éra iOS, nyní ve verzi 11, slibuje rychlejší a ještě více intuitivnější použití, přehlednější zobrazení a více možností pro personalizaci. Nyní se stane iPad výkonnější pro práci, hraní a učení. Aplikace a soubory lze nyní lépe vyhledat, procházet a organizovat na jedno místo. Multitasking a práce s více aplikacemi je nyní mnohem snazší. Díky iOS 11 bude používání Apple Pencil více přirozenější a umožní vám být ještě více kreativnější.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tablet
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Operační systém představuje základní programové vybavení chytrého telefonu, které je v něm napevno předinstalováno. Nejrozšířenějšími jsou Google Android a Apple iOS.
 
 
 
 
 
iOS
Procesor 
Procesor 
 
 
Procesor
Procesor je pomyslným srdcem mobilního zařízení a mimo jiné také jednou z klíčových komponent pro celkový výkon zařízení.
 
 
 
 
 
Apple A10
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru 
 
 
Frekvence procesoru
Tato hodnota udává výkon každého z jader procesoru v gigaherzích (GHz). Čím je hodnota vyšší, tím z pravidla v poměru k počtu jader bývá procesor výkonnější.
 
 
 
 
 
2.3 GHz
Paměť 
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
Ne
Interní paměť 
 
 
Interní paměť
Velikost interní paměti je udávána v gigatytech (GB). Čím je interní paměť vyšší, tím více souborů můžete do telefonu uložit.
 
 
 
 
 
32 GB
Displej 
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Udává maximální počet bodů, který může být na displeji zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří HD, Full HD a QHD. Čím je rozlišení vyšší, tím je vyobrazení na displeji jemnější a nejsou vidět jednotlivé body.
 
 
 
 
 
2048 x 1536
Technologie displeje 
 
 
Technologie displeje
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, TFT, IPS, AMOLED, případně SUPERAMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
Retina
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Velikost displeje je váděna v palcích ("). Čím větší číslo, tím větší displej.
 
 
 
 
 
9,7 "
Rozhraní a konektivita 
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově telefon připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je v dnešní době standardním vybavením pro všechny chytré telefony.
 
 
 
 
 
Ano
GPS  Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
Ne
Typ SIM karty 
 
 
Typ SIM karty
Telefon může disponovat několika druhy slotů pro SIM kartu. Nejnovější zařízení pracují s NANO SIM, případně MICRO SIM, starší modely používají MINI SIM. Uvedené SIM karty se liší pouze svou velikostí.
 
 
 
 
 
Nano
Fotoaparát 
Zadní fotoaparát 
 
 
Zadní fotoaparát
Tento parametr definuje rozlišení zadního fotoaparátu. Hodnota je udávaná v megapixelech (mpx). Ne vždy lze jednoznačně říci, že čím je hodnota vyšší, tím budou fotografie kvalitnější. Je nutné přihlédnout především ke kvalitě optiky, kterou pro fotoaparát telefon používá.
 
 
 
 
 
8 mpx
Automatické zaostřování 
 
 
Automatické zaostřování
Tato funkce, nazývána také auto focus, usnadní práci při fotografování. Objektiv fotoaparátu dovede automaticky zaostřit na vybranou část fotografované scény.
 
 
 
 
 
Ano
Blesk 
 
 
Blesk
Blesk je nezbytnou pomůckou pro focení za zhoršených světelných podmínek. Díky němu si telefon přisvítí fotografovanou scénu, což má za cíl i viditelnější detaily.
 
 
 
 
 
Ano
Přední fotoaparát 
 
 
Přední fotoaparát
Tento parametr definuje rozlišení předního fotoaparátu. Hodnota je udávaná v megapixelech (mpx). Ne vždy lze jednoznačně říci, že čím je hodnota vyšší, tím budou fotografie kvalitnější. Je nutné přihlédnout především ke kvalitě optiky, kterou pro fotoaparát telefon používá.
 
 
 
 
 
1,2 mpx
Výbava 
Digitální kompas  Ano
Gyroskopický senzor 
 
 
Gyroskopický senzor
Gyroskop slouží k tomu, aby určoval naklonění a natočení telefonu za pomocí měření úhlové rychlosti.
 
 
 
 
 
Ano
Pohybový senzor 
 
 
Pohybový senzor
Pohybový senzor slouží k detekci pohybu. Tato funkce je užitečná např. pro spuštění určitých aplikací za pomocí gest, případně k jejich deaktivaci.
 
 
 
 
 
Ano
Konektor pro komunikaci 
 
 
Konektor pro komunikaci
Tento konektor slouží pro propojení telefonu s dalším zařízením a rovněž k jeho nabíjení. U telefonů s operačním systémem Android se můžete setkat s konektory microUSB a USB C, smartphony s iOS jsou vybaveny konektorem lightning.
 
 
 
 
 
Apple Lightning kabel
Výstup na sluchátka 
 
 
Výstup na sluchátka
Tento výstup slouží k propojení telefonu se sluchátky. Obvykle je využíván konektor standardu Jack 3.5". Některé smartphony konektor na sluchátka nemají a přenos zvuku pak probíhá buď bezdrátově, nebo za použití konektoru pro komunikaci ve spojení s redukcí.
 
 
 
 
 
Jack 3.5 mm
Baterie 
Výdrž baterie až  10 hod.
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  240x169,5x7,5 mm
Hmotnost  469 g
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi