Produkt je vyřazen!
 

 

Apple iMac 27" Retina 5K display

Exa kód : APE127584
 
 
 
 

 

Apple iMac 27" Retina 5K display
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač All-in-One, Barva Stříbrná, macOS, Typ procesoru Intel Core i5, Model grafické karty AMD Radeon Pro 5300, Velikost paměti 8 GB, DDR4, Velikost SSD 512 GB
 
 

56 852 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

46 985 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 2 843  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE127584
Kód výrobce:mxwu2cz/a
 

 

Apple iMac 27" Retina 5K display

Jeden na všechno, všechno v jednom.
Na iMacu uděláš cokoli, na co si vzpomeneš. Je krásný, naprosto intuitivní a nabitý špičkovými nástroji, které ti pomůžou s tvými kreativními nápadyl. Nový 27palcový iMac je vyspělejší v každém směru. Má rychlejší procesor a grafiku, větší paměť a úložiště, dokonalejší zvukovou a grafickou výbavu a ještě nádhernější Retina 5K displej. Je to počítač, co umí všechno ještě líp a rychleji než dřív.

Retina displej. Vtáhne tě. Nadchne tě.
Na Retina displeji s jednou miliardou barev a jasem 500 nitů vypadá všechno ještě působivěji. Fotky a grafika vystupují z obrazovky. Text je neuvěřitelně ostrý. 27palcový iMac disponujíe poprové technologii True Tone, která se stará o přirozenější zobrazení. A volitelné sklo s nanotexturou omezuje odlesky na úplné minimum.

Sklo s nanotexturou. Minimum odlesků. Maximum detailů.
Volitelné sklo s nanotexturou, které jsme poprvé nabídli u Pro Displaye XDR, jasně mění pohled na 27palcový iMac v prosluněných kancelářích a prostorách s přímým nebo proměnlivým osvětlením. Na rozdíl od obvyklých matných displejů je nanotextura vyleptaná v nanometrickém měřítku přímo do skla. Omezuje množství odlesků a přitom zachovává kontrast. Kvalita obrazu ti doslova vyrazí dech.

Procesor a paměť. Pořádně rychlý. To je jízda.
iMac a výkonný procesor patří neodmyslitelně k sobě. Až 6jádrový Intel Core i7 dává 21,5palcovému iMacu veškerý výkon, co potřebuješ na tvorbu ve Photoshopu, úpravy videí nebo dělání muziky. A ve 27palcovém modelu si můžeš zvolit až 10jádrový Intel Core i9. Úkoly náročné na výkon jako vrstvení desítek zvukových stop nebo kompilování a testování kódu ti na něm půjdou s neuvěřitelnou lehkostí.

Grafika. Obraz jako obrázek.
Grafika iMacu dělá ze všeho nádhernou podívanou. 21,5palcový model má grafiku AMD Radeon Pro řady 500X a dá se objednat s AMD Radeonem Pro Vega 20, která s přehledem zvládá 3D rendrování nebo komplexní videoefekty. 27palcový model má grafiku AMD Radeon Pro řady 5000 až se 16 GB paměti GDDR6. Výborně se tak hodí na graficky náročné zpracování grafických úkolů jako střih videa v ultravysokém rozlišení nebo vývoj realistických herních prostředí.

Úložiště. Víc místa. Míň čekání.
Všechny modely iMacu teď standardně mají v základu flashové SSD úložiště, které spojuje vysokou kapacitu se závratnou rychlostí. 27palcový iMac se dá objednat až s ohromným 8TB SSD úložištěm s rychlostí sekvenčního čtení a zápisu až 3,4 GB/s. Ke všem svým knihovnám fotek a videí, ohromným souborům a profesionálním aplikacím se tak dostaneš v mžiku.

Kamera, repro­duktory a mikrofony. Zvuk, kamera, akce.
iMac dostal z pohledu zvuk a kamer samé jedničky na vysvědčení. Vyniká v průzračně čistých videohovorech i nahrávání hlasu a jeho zvuk při přehrávání hudby a filmů zaplní celou místnost. 27palcový iMac nově disponuje FaceTime HD kamerou s rozlišením 1080p a soustavu tří mikrofonů studiové kvality. A čip T2 ve spojení s repro­duktory podporuje variabilní ekvalizaci a zdokonalenou basovou odezvu, takže libovolný obsah vyzní naplno, vyváženě a věrně.

Čip Apple T2 SecurityTvoje soukromá ochranka.
27palcový iMac má nově čip Apple T2 Security s koprocesorem Secure Enclave, který slouží jako základna pro zabezpečené startování systému a šifrované úložiště. Čip T2 taky podporuje výkonné funkce a technologie jako kameru FaceTime HD s rozlišením 1080p, rozpoznávání obličeje nebo zdokonalenou basovou odezvu reproduktorů. A umožňuje převádět HEVC video až dvakrát rychleji než předchozí modely.

Připojení. Plno portů. Plno možností.
Každý iMac má ultrarychlá rozhraní Wi-Fi a Bluetooth, dva superrychlé porty Thunderbolt 3 (USB-C), čtyři porty USB-A a port 1Gb ethernetu. Takže u něj máš spoustu vysoce výkonných konektorů na připojení externích disků, fotoaparátů, monitorů a dalších zařízení. 27palcový iMac si teď můžeš objednat i s 10Gb ethernetem, který je až desetkrát rychlejší než předchozí verze. A má Bluetooth 5.0 na okamžité připojení bezdrátových zařízení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač All-in-One
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Stříbrná
Operační systém  macOS
Provedení skříně  All-in-one
Obrazovka 
Úhlopříčka obrazovky  27 "
Rozlišení obrazovky  5120 x 2880 (5K)
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i5
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
6
Základní takt  3,3 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Dedikovaná
Model grafické karty  AMD Radeon Pro 5300
Velikost grafické paměti  4096 MB
Operační paměť 
Velikost paměti  8 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR4
Frekvence paměti  2666 MHz
Úložiště 
Velikost SSD  512 GB
Optická mechanika  Ne
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ano
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
0
USB 3.1 
 
 
USB 3.1
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
4
USB C 
 
 
USB C
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektory jsou jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku. Tedy v promítacích zařízeních a starších monitorech.
 
 
 
 
 
0
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
0
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
0
HDMI mini 
 
 
HDMI mini
Také znám pod názvem HDMI Type C, přítomný na velkém množství notebooků a větších mobilních zařízeních, kompatibilní s běžným HDMI.
 
 
 
 
 
0
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
0
DisplayPort mini 
 
 
DisplayPort mini
Podporuje maximální rozlišení obrazu 2 058 × 1 600 pixelů. Tento univerzální konektor zajišťuje kvalitní obraz na všech zařízeních od monitorů po projektory.
 
 
 
 
 
0
Ostatní 
Výška  51,6 cm
Šířka  65 cm
Hloubka  20,3 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi