Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Apple AirPods Pro

Exa kód : APE127425
 
 
 
 

 

Apple AirPods Pro
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Bílá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE127425
Kód výrobce:mwp22zm/a
 

 

Apple AirPods Pro
Styl a výkon jsou hlavními atributy těchto nových bezdrátových sluchátek společnosti Apple. Jsou vyrobené s tou největší pečlivostí, nabízejí bohaté rozsáhlé tóny a luxusní zvuk, společně s nejmodernějšími trendy a techlonogiemi.

Plně bezdrátová sluchátka s moderním designem

  • Prvotřídní zvuk
  • Vysoká výdrž
  • Za 5 minut se v nabíjecím pouzdře nabijí zhruba na hodinu poslechu
  • Snadné a stabilní párování pomocí Bluetooth 5.0
  • Pohodlné nošení i po dlouhou dobu
  • Odolnost proti potu a vodě (IPX4)
  • Ovládání na plošce sluchátka

Hudba, která zasáhne
Sluchátka nabízení kvalitní zvuk, který reprodukují speciální zvukové měniče s vysoce pohyblivou membránou a zesilovač s vysokým dynamickým rozsahem. Sluchátka jsou navržena, tak aby poskytovala průzračně čistý, dokonalý zvuk a zároveň šetří výdrž baterie.

Moderní technologie
Funkce aktivního potlačení okolního hluku, vám dovolí se plně ponořit do poslechu. Naopak ve chvílích, kdy se pohybujete na rušných ulicích si pro vaše bezpečí, přepněte do režimu propustnosti a uslyšíte zřetelně dění kolem vás.

Čip H1
O všechny skvělé a vychytané funkce sluchátek se stará výkonný a inovativní čip H1 vlastní konstrukce společnosti Apple. Tento čip se stará o účinné bezdrátové připojení, o výborný zvuk, ale také o skvělou výdrž baterie, obsluhu hovorů a přepínání mezi režimy aktivního potlačování hluku a propustnosti. Oproti své velikosti je výkon tohoto čipu opravdu nevídaný. Automatické zapnutí a vypnutí sluchátek vložením nebo vyndáním z uší, je další vychytanou funkcí, kterou tento čip také zajišťuje.

Exkluzivní zpracování
Sluchátka s velmi lehkou konstrukcí, jsou dodávána s pohodlnými nástavci. Ty si můžete zvolit ze tří různých velikostí, podle toho, které vám vyhovují nejvíce. Sluchátka jsou odolná proti vodě i potu, bez obav si můžete zaběhat třeba i v dešti. Zabudovaný mikrofon namířený dovnitř + další 2 mikrofony s formováním paprsku, zprostředkují čistý přenos hlasu. Doba hororu se díky vysoké výdrži pohybuje kolem 3,5h.

Skvělé vybavení
Výdrž sluchátek se pohybuje kolem 4,5 hodiny na jedno nabití. V případě, že sluchátka nepoužíváte, uschováte je v nabíjecím pouzdře, které může svou kapacitou prodloužit poslech až na 24 hodin. Každé ze sluchátek je vybaveno optickými senzory, které poznají, zda byly vloženy nebo odstraněny z uší. Za pouhých 15 minut se prodlouží výdrž baterie o tři hodiny.

Klíčové vlastnosti
Vylepšená, futuristická sluchátka Apple AirPods Pro komunikují s telefonem a ostatními zařízeními prostřednictvím Bluetooth 5.0, který zajišťuje velmi stabilní připojení. Sluchátka sou vyladěna tak, aby poskytovala bohatý zvuk, který dokonale zachytí všechny detaily zaznamenané hudby. Moderní technologie jako potlačení okolního hluku nebo nastavení propustnosti se ovládají stejně jako hovory a hudba ovládáním na plošce sluchátka. Nedílnou součástí balení je nabíjecí pouzdro s konektorem Lightning (kabel součástí), které podporuje i nabíjení Qi. Dokáže za pouhých 15 minut dodat energii pro přehrávání až na 3 hodiny. O všechny tyto funkce se stará čip H1 v souhře s optickými čidly a pohybovými akcelerometry. Sluchátka se nastaví pouhým jedním klepnutím a pak zůstávají zcela automaticky zapnutá a stále připojená. Pro ještě větší úsporu AirPods Pro přestávají hrát, když je vyndáte z uší a začnou hrát, jakmile je nandáte.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi