Produkt je vyřazen!
 

 

APC Smart-UPS SRT 6000VA 230V

Exa kód : APC120667
 
 
 
 

 

APC Smart-UPS SRT 6000VA 230V
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ochrana napájení online s vysokou hustotou, dvojitou konverzí, možnost škálování za provozu. Parametry: 6 kW / 6.0 kVA, 230 V. Kapacita baterie: 902 VAh. Rozhraní: RJ-45 seriový, smart-Slot, USB, RJ-45 10/100 Base-T.
 
 

148 182 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

122 464 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 7 409  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ochrana napájení online s vysokou hustotou, dvojitou konverzí, možnost škálování za provozu. Parametry: 6 kW / 6.0 kVA, 230 V. Kapacita baterie: 902 VAh. Rozhraní: RJ-45 seriový, smart-Slot, USB, RJ-45 10/100 Base-T.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

APC

Exa kód:APC120667
Kód výrobce:SRT6KXLI
 

 

Pro vynikající energetickou zálohu: APC Smart-UPS SRT 6000 VA
Seznamte se s tímto velmi výkonným záložním napájecím zdrojem (UPS). Zajišťuje ochranu elektronických zařízení před úplnými či částečnými výpadky elektrické sítě, poklesy napětí, napěťovými rázy, kolísáním elektrické sítě a náhodnými poruchami. Jednotka UPS rovněž slouží jako záložní bateriové napájení pro připojené vybavení do doby, než se hodnota elektrické sítě vrátí zpět na bezpečnou úroveň, nebo do úplného vybití baterií. Přístroj je vybaven možností provozu v ekologickém režimu, který přemosťuje nepoužívané elektrické komponenty v době dobrých napájecích podmínek a dosahuje velmi vysoké provozní účinnosti bez jakéhokoli omezení ochrany. Přehledný displej zobrazuje text a názorné diagramy zobrazující režimy provozu, parametry systému a výstrahy.

Bohatá výbava
Mezi vybrané funkce tohoto zařízení se řadí automatické spuštění připojených zařízení po obnovení napájení. Zařízení umožňuje bezproblémové a nepřerušené napájení chráněných zařízení během výměny baterií. Zvyšuje životnost, spolehlivost a výkon baterie prostřednictvím inteligentního přesného nabíjení (regulace nabíjecího napětí v závislosti na teplotě baterie). V případě potřeby umožňuje rychle zvýšit požadovanou dobu běhu. Dodává napájení pro připojená zařízení v případě selhání nebo přetížení jednotky UPS. Dodává napájení pro připojená zařízení v případě selhání nebo přetížení jednotky UPS. Pravidelné vlastní testování baterie zajišťuje včasné zjištění nezbytné výměny baterie.

Upravuje napětí
Inteligentní správa baterií, zahájená společností APC, maximalizuje výkon a životnost baterie prostřednictvím inteligentního nabíjení s přesnou teplotní kompenzací. Automatické vlastní kontroly zajišťují spolehlivost baterií a předem varují uživatele o nutnosti výměny. Pohodlné, snadno připojitelné bateriové moduly pro výměnu za provozu zajišťují výměnu baterie bez nutnosti vypínání. Přístroj díky úpravě napájení chrání připojená elektrická zařízení, například počítače a jejich součástky, před poškozením v důsledku přepětí a rušivých poruch. Architektura dvojí konverze poskytuje přesnou regulaci napětí, regulaci frekvence a nulový přenosový čas k baterii při výpadcích sítě. Jednotka poskytuje čistý sinusový výstup, který je doporučený výrobci serverů - využívá aktivní napájecí zdroj s kompenzací účiníku (PFC). Díky pečlivému testování můžete Smart-UPS použít s důvěrou v to, že bude vyhovovat nejpřísnějším průmyslovým standardům.

Klíčové vlastnosti
Záložní napájecí jednotka s výstupním výkonem na úrovni 6 kW / 6.0 kVA, 230 V. Kapacita baterie: 902 VAh. Topologie je typu online s dvojitou konverzí. UPS využívá bezúdržbového olověného zataveného akumulátoru se suspendovaným elektrolytem (neteče). Obvyklá doba nabíjení činí 1.5 hodiny. Životnost baterie je stanovena na tři až pět let. Rozhraní: RJ-45 10/100 Base-T, RJ-45 seriový, smart-Slot, USB. Výbava: teplotní sonda, Web/SNMP karta pro správu.

Výška 432 mm, šířka 174 mm, hloubka 719 mm. Čistá hmotnost 60 kg.


 

Parametry

 
 
Rozšiřitelná doba zálohy  NE
Rozšiřitelná kapacita zdroje  NE
Stav produktu  Nový
Účel použití  Data Center
VA  6000
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Zavolejte na číslo: +420 800 102 063 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu.
2 - Dle typu zařízení se s Vámi servis domluví na zaslání nového kusu či na reklamaci.
3 - Svoz proběhne kurýrem.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi