Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

AOC I2490PXQU/BT

Exa kód : AOC100170
 
 
 
 

 

AOC I2490PXQU/BT
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 23" (58 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), IPS, Energetická třída E, Doba odezvy 4 ms, HDMI 1 x, Display Port 1 x, Pivot
 
 

5 369 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 438 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 268  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

AOC

Exa kód:AOC100170
Kód výrobce:I2490PXQU/BT
 

 

24palcový profesionální monitor s rozlišením Full HD, ergonomickým stojanem a USB rozbocovacem
23,8palcový IPS panel s rozlišením Full HD modelu I2490PXQU nabízí skvelou presnost barev a pokrytí barevného gamutu. Esteticky pritažlivé provedení doplnuje ergonomická základna a pripojení USB 3.0.

IPS Panel
Nezáleží na tom, zda prohlížíte fotografie, sledujete videa, návrh casopisu v aplikaci InDesign nebo hrajete svou oblíbenou hru – chceme, aby obsah vypadat vždy skvele bez ohledu na úhel, z kterého se na nej díváte. Proto je tento displej vybaven pokrocilým IPS panelem produkujícím skvelé barvy a nabízí široké pozorovací úhly. Díky tomu vypadá obraz vždy skvele a presne, bez ohledu na to, z jakého úhlu se vy – nebo vaši prátelé a spolupracovníci sedící nebo stojící vedle vás – díváte na obrazovku.

Flicker Free
Technologie AOC Flicker-Free využívá panel s DC (stejnosmerný proud) podsvícením, redukující úrovne blikání svetla. Díky absolutne minimálnímu zatížení zraku a únave si v pohodlí užijete dlouhé a intenzivní herní relace!

Výškove nastavitelný stojan
Na vašem blahu nám záleží. Proto tento monitor nabízí možnost nastavení výšky, které pomuže najít dokonalou polohu behem práce, hraní her nebo sledování videí. Prizpusobení monitoru AOC vašim potrebám pomáhá nejen snížit únavu a udržet vaše telo zdravé. V konecném dusledku pomáhá vám a vašemu týmu dosáhnout lepších výsledku pri jakékoli cinnosti.

Integrované reproduktory
Vestavené reproduktory umožnují snadné povídání s rodinou, práteli nebo kolegy. U filmu, hudby, her a dalšího obsahu si budete užívat kvalitní zvuk bez starostí s pripojováním externích reproduktoru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
23" (58 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  IPS
Energetická třída  E
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178 / 178
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
250 cd/m2 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
1 000: 1
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
4 ms
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
1 x
Display Port 
 
 
Display Port
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. Display Port je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1 x
Výbava 
Reproduktory 
 
 
Reproduktory
Některé monitory disponují vestavěnými reproduktory. Pokud je jimi monitor vybaven, můžete jej používat pro přehrávání zvuku bez nutnosti instalace přídavných reproduktorů k PC.
 
 
 
 
 
Ano
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ano
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ne
Hmotnost  3,2 kg
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Seznamte se se servisními podmínkami: https://www.asupport.cz/pickup.php.
2 - Poté vyplňte formulář a nahlaste opravu.
3 - Svoz proběhne následující pracovní den přepravcem GLS.
4 - Reklamaci můžete také nahlásit telefonicky na čísle: +420 272 188 300 ve všední dny od 8 do 18 hodin.
Sériové číslo:
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi