Produkt je vyřazen!
 

 

ANIMOLOGY Antiparazitní šampon Flea & Tick, 250ml

Exa kód : PES100203
 
 
 
 

 

ANIMOLOGY Antiparazitní šampon Flea & Tick, 250ml
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

191 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

158 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Animology

Exa kód:PES100203
Kód výrobce:BG-AFT250
 

 

Prémiový šampon Animology Flea & Tick - určen pro péči o srst během sezóny klíšťat & blech.

Šampon účinně odpuzuje klíšťata a blechy.

Šampon se v praxi osvědčil jako velmi účinný při předcházení problémům s blechami a klíšťaty obecně. Složení šamponu a to, že obsahuje čajovníkový olej a neem olej (nimbiový olej) účinně zabraňuje parazitům se do srsti vůbec dostat - parazitům vadí vůně esenciálních olejů a olejíčky stěžují parazitům se v srsti "uchytit".

Šampon také velmi efektivně zklidňuje pokožku psa.

Šampon Flea & Tick také obsahuje jemnou a zároveň účinnou složku, která efektivně bojuje proti zápachu srsti. Je jemně pěnivý a tak dosáhnete rychlejšího opláchnutí pejska. Důležitou vlastností šamponu je pH vhodné pro kůži psa s obsahem kondicionéru a důležitého pro-vitaminu B5. Jemná vůně vás jistě příjemně překvapí a účinná složka, která neutralizuje pachové bakterie na srsti pejska účinně prodlouží zážitek z čistého a voňavého domácího mazlíčka...

Pozn. PetPark: Po použití šamponů animology zůstane srst psa krásně lesklá, hebká a příjemně provoněná. Šampon efektivně zabraňuje parazitům přilnout do srsti - i v největší sezóně klíšťat na naší Sophie (labrador) nacházíme klíšťata jen velmi ojediněle. Blechy vůbec. Během sezóny klíšťat, je nutné psa pravidelně koupat resp. používat i doplňkové spreje na odpuzování parazitů zejména při pobytu v přírodě nebo na místech, kde se zdržuje hodně psů. Sophie koupeme přibližně 1x za 2 týdny. 

  • hloubkově čistící
  • neutrální pH
  • deodorační
  • obsahuje kondicionér
  • obsahuje pro-vitamin B5
  • snadno smývatelný

Série šamponů značky Animology představuje unikátní sadu produktů pro péči o srst pro psy. Stylové balení, krásná vůně a výborné čistící vlastnosti si určitě zamilujete. Řada Animology je nejoblíbenější ve své kategorii v UK zejména u provozovatelů psích salonů. Značka se stala držitelem několika ocenění.

 


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi