Produkt je vyřazen!
 

 

Amazon Kindle PaperWhite 3 2015 White, sponzorovaná verze

Exa kód : KID000142
 
 
 
 

 

Amazon Kindle PaperWhite 3 2015 White, sponzorovaná verze
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čtečka knih
 
 

2 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 388 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 145  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Amazon

Exa kód:KID000142
Kód výrobce:EBKAM1142
 

 
Poslední verze nejpopulárnejcí ctecky Kindle - Paperwhite prichází v nové verzi 2015. Tentokrát se výrazného vylepšení dockal display, který pri svém rozlišení 300ppi drtí konkurenci. Jemnost a kontrast displeje je témer shodný s opravdovou papírovou knihou.
Nejpokrocilejší E-Ink technologie – displej jako papír
Revolucní technologie podsvíceného displaye
Dotykový display
Citelný i na prímém slunci – žádné odrazy
O 30% lehcí – pouhých 213 gramu (méne než vetšina knih)
O 18% menší pri stejné velikosti obrazovky
Nastavitelná velikost textu – 8 velikostí písma a 3 styly písma
Výdrž baterie až jeden mesíc – Na jedno nabití mužete císt až jeden mesíc (pri vypnuté WiFi a pri prumerné délce ctení 30 minut denne)*
Pojme najednou až 1400 knih a dokumentu – Vezmete si celou Vaši knihovnu kamkoli sebou
Integrovaná WiFi – Kupte si a stáhnete si knihu za méne než 60 vterin.
Ješte rychlejší otácení stránek – pro neprerušované ctení
Vylepšený prohlížec PDF – S vyhledáváním ve slovníku, poznámkami a zvýraznováním textu
Nový webový prohlížec – Brouzdejte na internetu pomocí WiFi (experimentální funkce)
Ebooky Kindle neobsahují ceské OSD

Ponorte se do príbehu knihy
Nejlepší fyzikální vlastností papírové knihy je, že zmizí, když ji ctete. Když jste ponoreni do autorova sveta a myšlenek, nevšímáte si knihy, lepidla, papíru nebo inkoustu. Cílem našeho špickového designu je, aby Kindle zmizel – stejne jako fyzická kniha – takže se mužete ponorit do príbehu, né technologie.

Displej jako papír
Naš nejnovejší Kindle využívá vysoce kontrastní Pearl E-Ink displej. S naším novým displejem, se text objevuje na stránce tak, že vytvárí stejný zážitek ze ctení jako ctení v tištené podobe. Ostrý a prirozený, bez oslnení nebo podsvícení, ctení na Kindle není v nicem podobné ctení na obrazovce pocítace. Díky E-Ink technologii mužete císt dlouhodobe i bez únavy Vašich ocí.

Ctete si na slunci bez odrazu obrazovky
Kindle na obrazovce odráží svetlo jako bežný papír a nepoužívá žádné podsvícení, což eliminuje odlesky spojené s jinými elektronickými displeji. V dusledku toho mužete císt na Kindle stejne snadno v jasném slunecním svetle, jako ve vašem obývacím pokoji.

Nastavitelná velikost textu
Kindle má osm nastavitelných velikostí písma, aby ctení vyhovovalo vašim preferencím. Velikost textu své oblíbené knihy mužete zvetšovat a zmenšovat jednoduchým stiskem tlacítka. Pokud jsou vaše oci unaveny, jednoduše zvetšíte velikost písma a pokracujete pohodlne ve ctení. Nyní je každá kniha v knihovne tištena dostatecne velkým písmem. Na výber jsou také 3 ruzné styly písma.

Rychlejší otácení stránek
Kindle nyní dokáže otácet stránky ješte rychleji. Díky optimalizaci elektrických impulsu ovládajících cerné a bílé mikrokapsle, které vytvárejí vlastní obraz textu a obrázku na displeji.

Otácení obrazovky
Kindle podporuje otácení obrazovky na výšku i na šírku. Pokud potrebujete pohodlne ztobrazit tabulku, mapu nebo graf, jednoduce otocíte displej do požadované polohy.

Podpora ceských znaku ve všech formátech
Kindle podporuje zobrazení ceských znaku ve všech formátech knih. Vaše dokumenty (napr. z aplikace MS Word – .doc) mužete také zaslat jako prílohu e-mailu na adresu Kindle („jméno“ @ free.kindle.com). Soubor bude preveden do formátu Kindle a poslán do vašeho Kindle pres Wi-Fi pripojení a také na e-mailovou adresu prirazenou k vašemu úctu na Amazon.com. Více informací viz. osobní dokumenty na Kindle prostrednictvím služby Whispernet (www.amazon.com).

Maximální zvetšení
Obrázky a fotografie lze zvetšivat na plnou velikost displeje. Zobrazení je perfetkne ostré.

Vylepšené možnosti zobrazení PDF
PDF soubory si mužete precíst v jejich nativní velikosti, zobrazit v režimu na šírku nebo zvetšovat až na 300% velikosti. Mužete tak zvetšit malé písmo, vabranou tabulku nebo graf. Mužete také prevést PDF dokument do formátu Kindle a vytvorit tak klasickou knihu pro Kindle.
Elegantní a uživatelsky prívetivý

Výrazne lehcí a menší – pouze 170 gramu
Když cteme dlouhou dobu, tak víme, že na váze záleží. To je duvod, proc jsme tvrde pracovali, aby naše nejnovejší ctecka Kindle byla ješte lehcí než kdy predtím – jen 170 gramu – takže si mužete pohodlne císt hodiny se cteckou v jedné ruce. Kindle je lehcí než typický paperback, a tencí než magazín. S pouhými 8,7mm v profilu, padne Kindle dokonale do ruky.

Ergonomický design
Kindle se snadno drží a cte. Navrhli jsme ctecku s durazem na dlouhodobé ctení. Pri dlouhodobém ctení, lidé rádi mení polohu, drží knihu v jedné ruce. Tlacítka pro otácení stran jsou na Kindle po obou stranách tak, aby se daly otácet jak pravou, tak levou rukou, což Vám umožní císt a obracet stránky v jakékoli pozici.

Nikdy se nezahrívá
Na rozdíl od notebooku nebo tabletu se kindle nikdy nezahrívá, takže si mužete pohodlne císt jak dlouho chcete.

Jednoduchý k použití, pocítac netreba
Na rozdíl od vetšiny elektronických zarízení, jsme chteli zachovat Kindle velmi jednoduchý k použití.
Kindle je bezdrátový a je pripraven k použití hned po vybalení z krabice – bez instalace, není potreba instalovat žádný software, není potreba pocítac.
Obrovská výdrž na baterii – až jeden mesíc

Výdrž až jeden mesíc bez nabíjení
S vypnutou WiFi vydrží Kindle na jedno nabití až jeden mesíc. Se zapnutou WiFi pak ctecka vydrží až 3 týdny. Životnost baterie se bude lišit v závislosti na použití bezdrátové síte, jako je nakupování v Kindle Store, prohlížení webových stránek, a stahování obsahu.

Nabíjejte pres USB port
Kindle je dodávám standardne se zásuvkou pro americký trh a mikro USB kabelem pro nabíjení Kindle z jakéhokoli pocítacového USB portu. Znovu nabití vybité baterie trvá cca 3 hodiny pri zapojení pres standardní USB port PC.
Knihy za 60 sekund s vestavenou WiFi

Získejte knihy za 60 sekund
Whispernet využívá optimalizované technologie Amazon a Wi-Fi síte, což vám umožní bezdrátove hledat, objevovat, a stahování obsah prímo na cestách. Vaše knihy a casopisy jsou poskytovány pres Wi-Fi a Whispernet za méne než 60 sekund. Rychlost bezdrátového stahování se muže lišit v závislosti na velikosti souboru.

Kindle automaticky detekuje blízkosti Wi-Fi sítí at už jste ve škole, doma, nebo vaší oblíbené kavárne. Pokud je WiFi sít chránena heslem, jednoduše ho zadáte na Vaší klávesnici. Jakmile jednou pridáte vaši WiFi sít, bude se Kindle automaticky pripojit k této síti kdykoli budete v její blízkosti.
Slovník a hledání

Vestavený slovník s okamžitým náhledem
Narazíte na slovo které neznáte? Kindle obsahuje „The New Oxford American Dictionary“s více než 250.000 záznamy a definicemi. Kindle umožnuje okamžité vyhledávání definice, aniž by jste museli opustit knihu – jednoduše kurzorem vyberete slovo a v dolní cásti obrazovky se automaticky zobrazí definice.

Hledání, Wikipedia, Web
Kindle umožnuje jednoduché vyhledávání. Stací zadat hledaný výraz a Kindle bude hledat ve Vaší knihovne, v Kindle Store, na Wikipedii nebo na webu pomocí vyhledávace Google.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čtečka knih
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi