Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Aligator S6000 Duo - mobilní telefon, 16GB, černý

Exa kód : GSM232076
 
 
 
 

 

Aligator S6000 Duo - mobilní telefon, 16GB, černý
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon, Barva Černá
 
 

1 790 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 479 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 90  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSM232076
Kód výrobce:AS6000BK
 

 

Aligator S6000 Duo

Nový smartphone s velkým 6” širokoúhlým displejem nového formátu 18:9. Výkonný čtyřjádrový procesor, velká paměť a bohatá výbava za skvělou cenu.

Velký a jasný 6” IPS displej
Kvalitní IPS displej s velkou úhlopříčkou a širokoúhlým zobrazením 18:9 nabízí pohodlný prostor pro zábavu i práci. Poskytuje velkolepý zobrazovací prostor a umožní vám tak pohodlně a přehledně ovládat telefon, komunikovat na sociálních sítích, pracovat s dokumenty a fotografiemi nebo hrát hry a sledovat filmy. Sklo displeje je na okrajích zaobleno dle standardu 2,5 D. Díky tomu je telefon na omak příjemný a padne skvěle do ruky. Toto zaoblené sklo napomáhá i vyšší odolnosti displeje.

Kvalitní zvuk pro zábavu a média
Skvělá audiovýbava telefonu umožní kvalitní poslech hudby a pohodlné sledování filmů a videí. Zvuk můžete poslouchat pomocí vestavěného hlasitého reproduktoru nebo připojených sluchátek. Audio zařízení můžete připojit pomocí sluchátkového konektoru Jack 3,5mm nebo bezdrátově s pomocí vestavěného Bluetooth rozhraní.

Čtyřjádrový procesor, velká paměť úložiště 16GB
Srdcem i mozkem S6000 je výkonný chipset se čtyřjádrovým procesorem Quad core Cortex A7. Grafické aplikace jsou navíc podpořeny 3D akcelerátorem. Telefon reaguje svižně a bez problémů zvládá chod více programů najednou. Obrovské 16GB úložiště pro vaše data a 1GB operační paměti poskytují dohromady velkorysý prostor pro vaše aplikace a soubory.
Potřebujete-li větší úložný prostor třeba pro filmy nebo jiné velké soubory, lze úložiště snadno rozšířit pomocí běžné paměťové karty microSD či microSDXC až o celých 256 GB.

Dva fotoaparáty
S6000 je vybaven dvěma fotoaparáty pro zaznamenávání zajímavých okamžiků z vašeho života.
Pomocí zadního 13Mpx fotoaparátu velmi snadno zaznamenáte vaše zážitky ve fotografiích nebo videosekvencích. Pořízené fotografie můžete poté díky výkonu telefonu upravovat v některé z mnoha kreativních aplikací, dostupných na Google Play
a sdílet třeba na sociálních sítích. Přední 5Mpix fotoaparát zase využijete pro oblíbené selfie nebo videohovory, navís s možností blesku, či přisvícení na čelní straně.

Skvělý operační systém Android™ 8.1 Go
Svižný operační systém Android™ 8.1 Go vám nabízí jednoduchou obsluhu a nekonečné možnosti pro nastavení telefonu přesně podle vašich potřeb. Doinstalováním dalších aplikací z Google play se tak váš telefon může stát tím nejlepším pomocníkem v práci i pro volný čas.

GPS a data
Pro orientaci v terénu je telefon vybaven rychlým přijímačem GPS. Datové spojení s okolím zajistí podpora Wifi a 3G internetu. Pro připojení Hands-Free a dalších periferií zase poslouží Bluetooth.

Dvě SIM karty na příjmu současně
Funkce Dual SIM umožňuje mít dvě SIM karty v jednom telefonu a obě mohou být na příjmu současně. Pro rozlišení pracovních a soukromých hovorů tak již není nutné u sebe nosit dva telefony. Funkci Dual SIM lze také jednoduše vypnout.

Moderní a atraktivní vzhled
Moderní tvar štíhlého těla doplňuje elegantní zaoblení okrajů 2,5D displeje. K dispozici jsou tři barevné varianty.
Elegantní černá, svěží modrá metalíza nebo exkluzivní zlatá metalíza. S6000 Vás zaručeně zaujme i vzhledem.


 

Parametry

 
 
GPS  Ano
Integrovaný fotoaparát  Ano
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Google Android
Rozlišení displeje  960x480
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Bluetooth  Ano
Wi-Fi  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi