Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Aligator R12 eXtremo

Exa kód : GSM231558
 
 
 
 

 

Aligator R12 eXtremo
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon, Podpora paměťových karet
 
 

1 349 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 115 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 67  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSM231558
Kód výrobce:AR12BB
 

 

Odolný telefon Aligator R12 eXtremo

Aligator R12 eXtremo je odolný mobilní telefon klasické konstrukce s certifikací IP68 a schopností plavat na hladině. Vydrží pády z výšky, potopení do vody, extrémní teploty a je prachuvzdorný. Navíc je vybaven baterií se skvělou výdrží, klasickou klávesnicí, podporuje dvě SIM karty, poslech MP3 skladeb nebo FM rádia a mnoho dalšího. Telefon je ideální pro outdoorové aktivity, práci na stavbě, dílně a v náročném terénu, kterému nevadí bláto, voda, sníh a prach.

Obrněnec do nepohody

Aligator R12 eXtremo je odolný proti prachu, písku, blátu, sněhu, vysokým i nízkým teplotám. Přístroj je rovněž odolný vůči nárazu a vibracím. Jeho pogumované tělo zajistí ochranu při pádu či nárazu. Splňuje certifikaci vodotěsnosti a těsnosti vůči vniknutí prachu dle normy IP68. R12 eXtremo je navíc zkonstruován tak, že se nepotopí a v případě pádu do vody zůstane plavat na hladině (se standardně dodávanou baterií).

Dlouhá výdrž baterie a funkce powerbanky

S telefonem R12 eXtremo už nemusíte přemýšlet, jak zůstat dostupný, i když budete dlouho bez možnosti nabíjení. 1000mAh baterie zajistí výdrž v pohotovostním režimu až několik dní bez nabití.

Dual SIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem R12 eXtremo už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon Aligator R12 eXtremo přináší 2.4” displej s rozlišením 240 x 320 bodů, který nabízí zvýšenou odolnost proti poškrábání a tlaku. Přístroj přináší microSD slot a bezdrátovou technologií Bluetooth. Jistě uvítáte i základní 1.3Mpx fotoaparát, FM rádio, a další běžné funkce. Telefon je vodotěsný podle normy IP68 a je schopen plavat na hladině. Baterie s kapacitou 1000 mAh je vydrží až 240 hodin v pohotovostním režimu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klasický telefon
Stav produktu  Nový
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
Ano
Technologie displeje 
 
 
Technologie displeje
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, TFT, IPS, AMOLED, případně SUPERAMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
TFT
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
FM rádio 
 
 
FM rádio
Některé telefony podporují příjem rádiového vysílání, tzv. FM rádio. Díky tomu můžete poslouchat vaše oblíbené rádiové stanice.
 
 
 
 
 
Ano
Výstup na sluchátka 
 
 
Výstup na sluchátka
Tento výstup slouží k propojení telefonu se sluchátky. Obvykle je využíván konektor standardu Jack 3.5". Některé smartphony konektor na sluchátka nemají a přenos zvuku pak probíhá buď bezdrátově, nebo za použití konektoru pro komunikaci ve spojení s redukcí.
 
 
 
 
 
Jack 3.5 mm
Kapacita baterie 
 
 
Kapacita baterie
Kapacita baterie je uváděna v miliampérhodinách (mAh). Čím je kapacita baterie vyšší, tím déle udrží váš telefon v činnosti.
 
 
 
 
 
1000 mAh
Max. doba hovoru  300 min
Max. pohotovostní doba  240 hod
Rozměry V x Š x H  132 x 63 x 20 mm
Hmotnost  125 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi