Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Aligator M2 - Fitness náramek oranžový

Exa kód : GSP260335
 
 
 
 

 

Aligator M2 - Fitness náramek oranžový
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek
 
 

579 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

479 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSP260335
Kód výrobce:M2OR
 

 

Fitness náramek Aligator M2

Elektronický fitness náramek Aligator M2 vám poskytne v cenově dostupném provedení řadu funkcí, které slouží především jako vaše motivace k zdravějšímu životnímu stylu a pro pohodlnou mobilní komunikaci. Tento náramek se snadno stane vaším nenahraditelným fitness společníkem pro zdravý životní styl.

Buďte ve skvělé kondici

Tento fitness náramek je jako váš osobní trenér, kterého nosíte neustále sebou. Náramek díky špičkovému akcelerometru zaznamenává a sleduje každý váš pohyb a to navíc s maximální přesností. Máte tak ihned přehled o počtu ušlých kroků i vzdálenosti nebo o počtu spálených kalorií. Náramek je vybaven také měřením srdečního tepu.

Motivace je důležitá

S chytrým náramkem máte možnost v reálném čase překontrolovat své výsledky. Stačí vám jednoduchý dotek na displeji! Tím získáte ihned motivaci. Pokud budete delší dobu v nečinnosti, náramek vás mírným vibračním připomenutím upozorní a tím vás bude bičovat k lepším výsledkům. Náramek navíc neupozorňuje pouze na nedostatek pohybu, ale také na nedostatek odpočinku!

Spárování s mobilním telefonem

S Aligatorem M2 již nezmeškáte žádný důležitý hovor. Náramek je možné spárovat přes Bluetooth k vašemu mobilnímu telefonu. Na jeho kvalitním OLED displeji získáte notifikace o příchozích hovorech i zprávách. Na mobilním telefonu můžete také vyhodnocovat své pokroky a výkony v přehledných tabulkách, nebo se pochlubit na sociálních sítích.

Ohlídá váš spánek

Pásek umí také analyzovat váš spánek a poskytne vám tak přesný přehled o tom jak kvalitně každý den spíte a jak váš spánek probíhá. Navíc je vybaven tichým alarmem pomocí vibrací, který vás příjemně probudí do nového dne plného energie. Velkou výhodou je, že při buzení nebudete rušit ostatní.

Klíčové vlastnosti

Chytrý náramek, zobrazení času, budíku, notifikací. OLED displej s vysokým rozlišením, ovládání dotykem. Krokoměr a měření vzdálenosti. Výpočet spálených kalorií. Měření srdečního tepu. Připomenutí odpočinku a nedostatku pohybu. Záznam kvality spánku a šetrné vibrační buzení. Oznámení zpráv a hovorů. Výdrž baterie více než 240 hodin. Bluetooth 4.0 Low Energy. TPU materiál.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi