Produkt je vyřazen!
 

 

ALIGATOR A670 Senior modrý + stolní nabíječka

Exa kód : GSM232003
 
 
 
 

 

ALIGATOR A670 Senior modrý + stolní nabíječka
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon, Barva Modrá
 
 

990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

818 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Aligator

Exa kód:GSM232003
Kód výrobce:A670BE
 

 

Aligator A670 Senior
Praktický a elegantní mobilní telefon A670 Senior s ještě větším displejem, je pro své snadné a pohodlné ovládání bez zbytečných funkcí vhodnou volbou nejen pro seniory a začátečníky.

Intuitivní a lehký telefon
Díky osvědčené koncepci splňuje A670 Senior všechny předpoklady pro příjemné a intuitivní ovládání, takže je jeho používání snadné i pro úplné začátečníky. Předností je přehledný velký displej a možnost využít všechny oblíbené funkce seniorských telefonů, včetně rádia nebo fotoaparátu.

SOS Locator
Tato nezbytná funkce seniorských telefonů nechybí ani u A670. SOS Locator je funkce, která při stisku SOS tlačítka odešle zprávu s polohou a nouzovou SMS na přednastavená čísla. Na cílových lelefonech se tato zpráva zobrazí i z odkazem na pozici v mapě. Pokud majitel telefonu kdekoli ztratí orientaci, stačí využít SOS funkce a jeho nejbližší budou ihned vědět, kde se právě nachází a že potřebuje jejich pomoc.

Foto kontakty pro snadné volání
Pro ještě snadnější ovládání, umožňuje telefon vytáčet čísla pomocí přiřazených fotografií. Stačí pak jedním stiskem tlačítka zobrazit seznam fotografí a jen si vybrat komu volat.

Velká tlačítka, ergonomické tvarování
Ergonomicky vyvážený tvar pro pohodlnou manipulaci s nízkou váhou 85g. S rozměry 121x59x14 mm padne přesně do ruky i lidem s nižší citlivostí a pohyblivostí prstů. Velká, hmatem odlišitelná tlačítka pomáhají k příjemnému používání telefonu.

Nabíjecí stojánek a dlouhá výdrž baterie
Oblíbený nabíjecí stojánek je součástí balení, svůj telefon tak můžete mít vždy připraven k použití na stejném místě. Spolehlivá baterie Li-on 900 mAh zaručí dlouhou výdrž telefonu na jedno nabití, v pohotovostním režimu je to až 360 hodin (tedy až 15 dní). Nemusíte tak mít strach telefon používat třeba na výletě, kde nebude k dispozici nabíječka.

Funkce a paměť
A670 má zabudovaný fotoaparát, budík, svítilnu, kalkulačku, Bluetooth nebo FM rádio. Pro vyzvánění je na výběr ze základní nabídky 5 melodií nebo lze nastavit melodii vlastní. Tam kde by hlasité vyzvánění rušilo, je k dispozici vibrace. Do paměti lze uložit až 500 kontaktů a pomocí podporované microSD karty lze interní paměť rozšířit o 32 GB a používat ji k přehrávání hudby nebo ukládání obrázků a videa.


 

Parametry

 
 
GPS  Ne
Integrovaný fotoaparát  Ne
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Bez OS
PDA procesor  Není uvedeno
Rozlišení displeje  220x176
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Modrá
Bluetooth  Ano
Wi-Fi  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo nebo IMEI.
2 - Kontaktujte servisní středisko na čísle: +420 211 222 925 nebo sepište průvodní reklamační list.
3 - Zašlete spolu s dokladem o koupi na adresu: ADART COMPUTERS s.r.o., Kolbenova 997/5g, 190 00 Praha 9.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi